Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (8)
Raspunsuri - Pagina 18
Amma23 spune:
N-am fugit, m-am dat si eu la umbra![]()
Imi tot propun in fiecare zi sa scriu si eu si tot nu reusesc.Hai ca daca m-ai strigat mai stau un pic, ca tot doarme.
Am completat si eu in tabel, multumim
.Vad ca Lucas e cel mai greu si cel mai zambaret pana acum, da' nu-l intereseaza intorsu' de pe o parte pe alta si nici mainile. Il facem actor de comedie
.E interesant sa-l vada cand e mare, oricum misto tare google asta cu toate ale lui, maps, earth,etc.
Io am avut sarcina pelviana si am nascut cu cezariana programata , nici nu a vrut dr. sa auda de nastere normala fiind primul copil.
Cam atat deocamdata, pup fetele ma duc la pisoi
Io n-am reusit sa descarc baby einstein :-(
PS: Sambata a fost primul bairam la care a participat Lucas, ( i-am taiat motu' la finu') si a fost cel mai cuminte copil.A si prins vreo jumate de ora de somn, asa printre chiuituri si jucarii aruncate si n-a plans deloc.
Ama si Lucas 12 Martie 2007
stefaniya spune:
O sa fiu si eu offtopic - stie cineva daca e in pauza emisiunea Tonomatul de pe 2 cu Maruta? De cateva saptamani nu l-am mai urmarit si au schimbat pagina de site a TVR-ului si nu mai dau de el ca sa-l vad dimineata pe international.Se duc pe litoral sa faca emisiunea,sau...?
Ieri la stiri am vazut un caz cu un cuplu american care sotia a nascut 6 copii.Erau prematuri,cu 10sapt inainte,aratau un pic cam uratei dar era normal si 6 normal ca nu se puteau dezvolta prea mult in burtica.Doamne,6 copii??? Cum ii va hrani ca atunci cand plange unul,plang toti?Mai mult ca sigur cred ca vor avea bona.Si mamica respectiva era asa fericita cand ii arata fiecare bebel in parte,cred ca nu stia ce o asteapta ![]()
Amma23- felicitari,sa-ti traiasca finutul!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/niceeyero/my_photos
florin-a spune:
dragele mele am nevoie de un sfat.Saptamana viitoare tre sa facem vaccinul de 2 luni. pe care mi-l recomandati pe cel de la stat sau pe celalat? Si care este de fapt diferenta dintre ele si cat costa cel din comert. pediatru noustru a zis ceva de 140 RON numai ca nu mi-a zis cum se numeste vaccinul. Help Please!!!Sunten si noi mititele
Si din experienta voastra cu bebei ce sa fac ca sa nu facem temperatura?
Astept cu mare interes de la voi mamicilor sfaturi
Florin-a
de Ana-maria(26 aprilie 2007)
paxela spune:
rebiana
uite si eu pe aici , multumim de intrebare, citesc zilnic dar timpul ma omoara , cu 2 terorisi rasfatati
( oare cine io fi rasfatat
), suntem bine , lui silviu mu i-au mai aparut bubite, e o forma foarte atipica pt ca a fost vaccinat si are 20 de bubite maxim iesite toate odata si atat, Delia e bine inca nu a luat dar mai avem ana trecem de hop
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
BiancaM spune:
Buna, stupule!!
Fetelor, va intreb si eu ceva, poate are vreuna dintre voi un sfat.
Amalia are pe piept si pe picioruse, zone unde pielicica e mai aspra la atingere, si zona e mai rosiatica. Daca ati patit si voi, cu ce ati dat pe piele? Eu am incercat cu crema de galbenele, dar pare sa le inroseasca mai tare. Oare ceai de musetel e mai bun?
Si inca ceva:La cututele de la interiorul cotului s-a oparit si nu vrea sa-i treaca cu nimic. Daca vi s-a intamplat, voi ce ati facut , cu ce ati dat pe locul respectiv?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri!!
Mamica fericita de Amalia Elena
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/albums/
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/album/576460762390437639#page1
elpower spune:
Bianca uite, mie www.price.ro/specificatii_nivea_baby_crema_pentru_fundulet_26215.htm" target="_blank">crema asta mi se pare foarte buna pt orice fel de iritatii.
Ela, mamica de Thea-Ioana - 26 martie 2007
elpower spune:
Florin-a probabil ca ti-a zis de Pentaxim, ca asta se invarte pe la 150 ron , numai ca impreuna cu el mai trebuie facut si unul contra Hepatitei B, gen Engerix B. Mai exista Infanrix hexa, pt 2 luni, pe care l-am facut si noi, fara nicio reactie adversa. L-am facut in fundulet si nici locul nu ni s-a inrosit. I-am pus comprese cu apa rece vreo jumatate de ora si a doua zi cautam locul unde ii facusem vaccinul ca nu-l mai vedeam. Diferenta intre cele de stat, gratuite si cele cumparate este ca, acestea din urma contin virusi morti in timp ce primele contin virusi atenuati, dar vii. Si mai e o chestie. Cele de stat constau in 2 intepaturi + vaccinul antipolio oral cu restrictia de a nu papa timp de 2h dupa vaccin de la san, daca il alaptezi. Infanrix hexa e mai scump, 250 ron si trebuie facut de fiecare data vaccinul pe care il alegi, nu se schimba, adica sa faci odata cumparat si dupa aceea gratuit. Nu merge asa.
Sunt o multime de discutii pe tema asta si fiecare a ales ce a crezut ca e mai bine pt copilul sau.
Uite aici www.presspro-medic.ro/article--x-Practic-Noutati_in_portofoliul_de_vaccinuri_sanofi_pasteur,_noi_vaccinuri_in_farmacii--3456.html" target="_blank">despre Pentaxim si despre Infanrix gasesti www.gsk.ro/produse_cu_prescriptie.asp?id=345" target="_blank">aici.
Poti sa suni doctorul si sa-l intrebi despre ce vaccin este vorba si apoi poti cauta pe net despre el, sau ne mai poti intreba. Chiar daca s-a discutat stiu ca nimeni nu mai are acum timp sa caute din urma, asa ca iti voi raspunde daca voi sti.
!
Ela, mamica de Thea-Ioana - 26 martie 2007
arissa spune:
bianca, Maya s-a oparit la gat si i-am dat cu Baneocin pudra, cremele nu au functionat. Ii dau in fiecare seara la baita, pentru ca zona aceea e mereu acoperita si nu se aeriseste, asa o mentin uscata.
Am fost la plimbare si la ora 9 tot era cald afara. Nu stiu ce o sa ne facem noi vara asta.
Am reusit sa pun doua poze facute azi pe webshots, ca tot a im plinit 3 luni.
arissa - mami de Maya(18.03.2007)
rianna_stef spune:
bianca pentru zona aspra iti recomand sa o speli cu infuzie de musetel ,eventual si tarate si cu sapun de la johnsonbaby,si apoi s-o dai bine cu ulei tot de la johnson;zona aspra este pentru ca acolo inca nu s-a curata pielea;asa a avut si daria si i-am aplicat tratamentul de mai sus si acum are o piele fina,fina;
Rianna_stef mamica (39 sapt)de Daria Georgiana(13 aprilie 2007)
ditu spune:
aparui si eu prin zona
, ca de citit am mai citit din cand in cand dar de scris nici nu s-a pus problema,nu ca as fi fost lenesa dar printesa mea doarme numai afara ca in casa nu ii prieste,ma tine pe drumuri cat este ziua de lunga

.
am vazut tabelul de la inceput si am incercat sa completez si eu insa nu am reusit,imi poate spune si mie cineva cum sa procedez sau pagina in care s-a mai explicat acest lucru ca tare as vrea sa scriu si eu asa la ore tarzii in noapte ca ziua nu reusesc.
se plimba cineva prin parcul central??ESTE O INTREBARE PENTRU FETELE DIN BRASOV ca mi-ar place sa ne intalnim ca eu in fiecare zi sunt prin zona.
va pup si sper sa pot scrie macar la 2 zile cate un mesaj ca imi este dor de timpul cand stateam si citeam in fiecare zi pe net 

.
ditu mama
Briannei Elisabeta -3 luni si 2 saptamani