Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (8)
Raspunsuri - Pagina 17
Rebiana27 spune:
Martutza, eu il schimb pe Luca dimineata si seara, dupa baita, in hainute de casa. Pe parcursul zilei insa se intampla sa se murdareasca hainutele de lapticul regurgitat, sucul de portocala (si asta e grav ca am observat ca nu se ia la spalat si nu stiu daca am voie sa folosesc Vanish. Stie cineva?). Cand iesim la plimbare il schimb din nou. In general spal hainutele dupa o utilizare iar gecutele sau bluzele de trening si ce mai pun deasupra seara, daca e racoare, dupa cam trei purtari.
Pontul cu legumele congelate a picat la tanc. Nu ma gandisem inca. Merci!
Ela, jucaria e super faina. Daca afli de unde o putem procura sa ne spui si noua aici, pe forum.
Roxana, ideea cu listuta-tabel este faina; am completat si eu, ghidandu-ma dupa explicatiile date la pag 8.
iunita, eu ii dau sucul de portocala imediat dupa preparare, deocamdata, insa mai ramane putin din sucul stors din jumatatea de portocala. Pe de o parte, atunci cand va bea mai mult, l-as pastra pentru o ora-doua in frigider, iar pe de alta parte cineva spunea ca trebuie sa fie proapspat. Cu siguranta ne vor lamuri fetele care mai au copii si, deci, experienta.
Paxela, este totul in regula? Stiu ca aveai ceva probleme si vad ca n-ai mai postat nimic. Sper ca sunteti cu totii ok!
Rebiana, mami fericita de
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
Poze, Varsta lui Luca
rianna_stef spune:
Sunt atat de mandra de ingerasul meu!uita-ti ce a invatat sa faca,draga de ea:http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=1aa8e0c9087c57940ad1f0&utm_source=otm&utm_medium=text_url
sper sa mearga
Rianna_stef mamica (39 sapt)de Daria Georgiana(13 aprilie 2007)
Rebiana27 spune:
Alexia, este scumpa rau fetita ta si "perlutzele" ei! Abia astept sa am ce nota in jurnalul lui Luca!
Poze, Varsta lui Luca
Rebiana27 spune:
Rianna, merge filmuletul. Daria m-a topit! Luca face zgomot doar cu pungile, deocamdata, pt ca jucariutzele pe care le am pot fi tinute de un copil cu o manutza mai mare (le folosesc pt a-i capta atentia si pt a-l distra). Dar e tare haios cand fasaie vreo punga si, la final, plictisindu-se, si-o pune pe cap. Si, in general, cam tot ce prinde in manutza duce la guritza si daca nu-l observ la timp, chiar baga si-n guritza.
Mi-am facut de cap pe aici ca doarme baiatul care, sa nu-l deochi, doarme (cu o scurta repriza de papica) de aproape doua ore (ceea ce nu i s-a mai intamplat, ziua, cam de pe la o luna).
Poze, Varsta lui Luca
Elena.2006 spune:
Roxanici buna ideea cu tabelul.
Noroc ca mi-am facut un carnetel special in care sa mai notez ceva, la sugestia medicului de familie.
Am completat si noi cu progresele pe care le-am facut pana acum.
Hainutele le schimbam zilnic, sau in cursul zilei de cate ori este nevoie, ideea e ca dupa baie luam haine curate.
Mama lui Adrian(10.03.2007)
ane2200 spune:
Buna fetelor. Nu am mai scris de foarte mult timp deoarece imediat dupa ce am nascut am plecat cu copilul la mama la Brasov. Ne-am intors de o luna, timp in care m-am ocupat cu zugravitul apartamentului in care locuim si abia acum pot spune ca am terminat cat de cat.
Pentru a completa datele din listuta - pe bebe il cheama Raul Andrei, s-a nascut pe 17 martie, la ora 21.25, cezariana, Apgar 9/10.
Citesc din urma si mai revin - am terminat Odiseea - urmeaza povestea stupului. Va
pe toate si sa va bucurati de puiutii vostri
Ane si bebe Raul
alexia3 spune:
elpower multumesc mult ca altfel...incercam pana maine si tot nu reuseam cu opera. am completat si noi la tidula...
roxanici multumim pentru tabel ...si cateva idei din jurnalul Alexiei, daca tu crezi ca sunt bune....le poti trece la tabel
-cand am facut prima baita
-cand am iesit afara din casa prima oara
-cand m-am plimbat cu masina
-cand am stat in fundulet
-cand am inceput sa merg de-a busilea
-laptic de la mami am supt pana la
-cand m-am ridicat in picioare
-cand am stat pe olita pentru prima data

alexia3 spune:
scuze roxanici ...apoi am vazut ca dupa dintisori mai erau realizari trecute...mii de scuze
roxanici spune:
nu-i bai Alexia, m-am mai inspirat din ce ai zis si am mai pus ceva coloane.
A facut cineva ceva bun la tabel, a batut in cuie prima linie sa vada toata lumea ce si unde scrie.
Cum ai facut?
Amma mai zi ceva, unde ai fugit cu Luca?
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
rianna_stef spune:
roxanici nu stiu daca de mine e vorba dar eu cand am trecut datele mele in tabel am inghetat primul rand ca eram prea jos trecuta ;acuma nu mai stiu daca a ramas salvat asa sau nu;oricum in bara sus este o optiune "freeze panel";dai clic pe casuta care delimiteaza coloana si randul pe care vrei sa-l ingheti si apoi apesi freeze panel.
Rianna_stef mamica (39 sapt)de Daria Georgiana(13 aprilie 2007)