*** Mamici de mai-iunie 2007 *** (69)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Andrada, Motannel

Pauly

Ramsy eu merg la dr. Muresan la Bega. Tu la cine mergi? Vad ca esti deja in saptamana 40, deci nu mai e mult...

Michigan hai ca nu mai e mult, in cateva zile o sa ai bebele in brate!

la mamici si gravidutze

Bebe Isabella creste

38+ Isabella

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Scriu repede ca am musafiri.Am primit mesaj de la Kay,sunt binisor,luni fac cateterismul sa vada exact ce are Sosonica si in functie de asta vor actiona.Ne va tine la curent...Va pupam si va dorim o sambata frumoasa!Michigan,nu mai fi suparata!Nu mai ai mult nici tu pana iti vei intalni comoara!Daca mai era cale lunga nu te tineau internata...Sa-ti dea D-zeu nastere usoara !

Album foto | Slideshow | Clip Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_da spune:

quote:
Originally posted by ali24

vad ca nu mi ati raspuns nici una in legatura cu sanii tari a lui bebe si din care ii curge laptic.nu ati trecut nici una prin faza asta?nici nu ati auzit?

Draga Ali

Am citit despre problema asta , se numeste criza genitala; uite cateva date; se pare ca e fiziologic si trece.

Criza genitala

Criza genitala (hormonala) apare la 3-6 zile dupa nastere la ambele sexe si dureaza 2 saptamani.

Clinic, se manifesta prin tumefierea glandelor mamare la ambele sexe. La presiune se elimina o secretie asemanatoare colostrului; stoarcerea favorizeaza infectia. La fetite, vulva si vaginul sunt edematiate, cu mucoasa congestionata, poate apare o scurgere vaginala albicioasa, uneori cu striuri sanguinolente. La baieti, criza se manifesta prin tumefierea testiculelor, hidrocel uni sau bilateral, edem al penisului.

Milium facial (hipertrofia glandelor sebacee pe aripile nasului si barbie) este considerat ca o manifestare a crizei genitale.

Criza genitala se datoreaza hormonilor materni patrunsi in circulatia nou nascutului in cursul contractiilor uterului la nastere. Acesti hormoni induc tranzitor activitatea gonadelor nou nascutului.

Eu nu am nascut inca dar citesc destul de mult; sper ca "practica" sa nu ma doboare.

A_DA 38 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsy spune:

Petit ange,eu merg la doctor Mohamed Ahmed,este arab.
Acum nea-m intors de la doctor si mi-a spus ca daca pana luni nu se intampla nimic,luni dimineata ma va interna.Mi-a mai spus ca bebelusa are spatele pe partea dreapta a mea si am inteles ca nu ar fi pozitia ideala,cel mai bine era sa aiba spatucul pe partea mea stanga.Nu prea stiu ce inseamna asta.
Am emotii si imi vine sa plang de bucurie cand ma gandesc ca mai este asa putin si-mi tin papusica in brate!!
40 cu Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Michigan mai e putin! Iti tinem pumnii!

Alina-Mirela 39+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Sobi, nu e bine sa-l fortezi pe copil sa stea in pozititi pentru care corpul sau nu e pregatit. Uite, de exemplu celebrul scaunel de masina (sau scoica cum se mai zice ) dpdpv al coloanei nu este chiar indicat, dar avand in vedere ca poate preintampina o nenorocire e ceva de genu' din 2 rele o alegi pe cea mai putin rea... Copilul trebuie sa stea in fundulet doar atunci cand o poate face SINGUR, nu sustinut de mama sau de un spatar!

Florina, noi am luat o astfel de saltea... Si vad ca Antonio doarme bine pe ea... Sau cel putin asa imi da senzatia!

Paflo, Ali24... o eruptie de acest gen am avut si noi...de fapt ANTONIO: pe caputz, pe fata si pe gat... Era vorba de o stafilococie cutanata, dar pe gat era si de la transpiratie (desi il tin doar in pampers pe caldurile astea sau bag aerul conditionat)... Noua ne-a recomandat sa le SPARGEm si sa curatam cu betadina capul alb... si apoi sa dan cu BANEOCIN crema sau FUCIDIN...

Poohy, ooof... nu te mai stresa... Incearca pe cat posibil sa-i dai lapte de la tine, atat cat ai!!! Nu te mai gandi ca tu ai mai putin decat X-uleasca sau Y-greculeasa... sau ca te simti vinovata! Nicidecum, atata timp cat o hranesti cu lapte d ela tine si completare si nu lasi copilul sa moara de foame nu ai de ce sa te simtit vinovata!!! Si sa stii ca STRESUL la care te supui tu nu te ajuta cu nimik la stimularea secretiei lactate. Uite: pa mine mama de cand m-a nascut pana la 3 luni m-a alapta la san+ completare... Dupa 3 luni nu a mai avut deloc lapte ci doar lapte praf... Si uite ce-am ajuns... Asa ca nu te ingrijora, nu te stresa... Bucura-te de minunea pe care o tii in brate si o sa vezi ca o sa fie ma ibine!!!

Pitica... ai intr-adevar niste ingerasi!!! De-abia astept sa ma itreaca timpul sa iesim iundeva la 1/2 distantei dintre noi, intr-un parc

ELTEKA, nu am vrut sa "brutalizezi" copilul Auzi tu sa-l ia din bouncer si sa planga Plus de-asta e posibil ca de fapt coloana sa fie la orizontala si picioarele usor ridicate si doar sa dea senzatia ca sta in fund, dar de fapt el sa stea culcat si cu picioarele usor ridicate!

Liviana, vb. cu preotul ca uite eu am intrat MIERCURI in biserica, doar ca NU m-a impartasit... Deci, poate ca ai si tu voie sa intri!

Alyna24 si Monytza, haideti fetelor la APEL! Mai povestiti-ne si noua cate ceva!

Pun cateva majorete ca sa o stimulez pe MICHIGAN... ca stiu ca-si doreste muult! Dar si pentru cele care urmeaza sa nasca zilele astea si pt. surprize:

Poze Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio

Andrada FERICITA de Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

buna fetele,

poohy nu mai fi necajita ca nu ai lapte...sunt destui bebei alaptati cu lapte praf si sunt foarte sanatosi.conteaza mult sa fi relaxata si sa-i acorzi bebelusei dragostea si atentia ta...nu sa fi depresiva.o ptr tine ca sa nu mai fi trista.

sobi am facut anestezie epidurala.si durerile despre care vorbeam erau cele postoperatorii....bine ca au trecut.

chris27 sper ca te simti mai bine azi.

elteka am luat pana la urma un balansoar care seamana cu cel de la fisher price...ii dragutel.

motannel

pepsi.si eu as mai vrea un bebe.

chiqui multumim de aprecieri. sa-ti traisca bebelusa Livia ii o frumusete..iar despre deschisul ochilor si a ea ii deschide bine de tot numai de cateva zile...nu cred ca ai de ce sa-ti faci probleme.

Lbelciug.si pe mine ma mai doare burtica cand ma masez cu crema...dar parca pe zi ce trece ma doare tot mai putin.

va pup

Paula de Riana Alessya

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Ali24, Paflo, Andrada Si Vladutului meu i-au aparut bubite rosii cu punctulete albe, initial pe un obraz, apoi pe celalalt si cateva pe frunte. Am fost la pediatru si mi-a spus ca e posibil sa-i fi aparut din cauza unui microb, de la praf sau ca e posibil sa fi facut alergie la ceva si mi-a spus sa-i dau cu baneocin crema si cu atoderm, diagnosticul fiind dermatita atopica.
L-am dat o saptamana si nu i-au trecut, in plus, i-au aparut si pe cap. Am fost ieri la control iar si mi-a spus ca daca nu i-au trecut cu baneocin, inseamna ca nu sunt infectioase si mi-a spus sa-i dau in continuare doar cu atoderm si daca nu-i trec pana miercuri, sa mergem la dermatolog sa ne spuna mai multe, de data asta cu diagnostic dermatita nespecifica.

lbelciug Tu spuneai ca folosesti pt funduletul lui bebe crema de ulei de masline. Poti sa-mi spui, te rog, cum ai facut-o? Ai fiert pur si simplu uleiul si atat? Cat timp?
Cu toate ca il spal de fiecare data cand il schimb si il dau cu crema vad ca tot se irita intre picioruse si mi-a recomandat si mie dr ulei de masline dar am uitat sa intreb cum se prepara...

Mamicilor, voi faceti seara masaj la bebei?

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=2780000" target="_blank">
Poze cu juniorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Fetelor, mesaj de la Michigan:
"Mi-a facut bine plimbarea! Avem contractii la 6-7 minute. In noaptea asta sau maine voi fi si eu mamica! Va pup pe toate si sa-mi tineti pumnii!"

Bravo! Vezi ca reusesti!

Alina-Mirela 39+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput
Mergi la inceput