*** Mamici de mai-iunie 2007 *** (69)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

ELTEKAtoti ii ziceam falcutza la inceput.
Madalina, bine ai venit acasa. Nu am povestit mare lucru despre nasterea ta pentru ca nu am vrut sa iti stric placerea! Cu alaptatul stam mult mai bine, incomparabil, a mai trecut si depresia. Tot e reticenta fetita in a deschide ochii, in rest... Eu mi-am scos firele la Hit Med ieri pot sa zic CA NU A DURUT DELOC, ca stii ce fricoasa sunt.
Am uitat sa intreb dr daca pot sa fac dus normal, adica sa ud operatia dupa ce sunt scoase firele .
pauly, fetita ta e numai ochisori, o dulceata. A mea inca nu ii deschide bine si sunt cam speriata.

Chiqui + Livia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Va salut si eu ...pe fuga. Va citesc aproape in fiecare zi dar niciodata nu ajung sa citesc pana la ultima pagina...asa ca azi m-am decis sa scriu.
Kay va doresc sanatate la amandoua si sa dea Dumnezeu sa treceti repede si cu bine peste toate incercarile astea!!
Imi amintesc ca ii spuneam lui Kay cand a fost intilnirea de la Pizza Hut ca daca nasc mai devreme de termen ma voi duce sa nasc la Municipal si nu la Elias. Plus ca nu vroiam sa fiu mana lui Vladareanu. Astea au fost motivele pt care nu am nascut cu Tutunaru. Stiam ca si sectia de neonatologie nu este prea grozava nici dpdv al personalului si nici al dotarilor.

In legatura cu bouncerul...eu am vazut asemanator la Happy Baby din Mall Vitan si costa 3 mil.
Va pup si sper sa ma lase bebe sa va mai scriu
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Bua ziua!

Ce se intampla? Astazi reusesc sa intru pe forum mai devreme si ... nu prea este activitate!

Chiquitita, Livia este o dulce! Sa va traiasca!

Alynta27, ce papusi frumoase!

Pentru cine se mai pregateste sa nasca si pentru surprize!

Week-end placut tuturor!

Asa creste Teodora-Iubita ticker vechi

Asa creste Teodora-Iubita fotografii album comun

Motannel si Teodora Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Nu stiu cum faceti voi fata(mamici cu 2 copii)dar eu simt ca inebunesc uneori.Casa mea e un dezastru,nimic nu e la locul lui,sa ma mai gandesc si la gatit
Am dormit 1,5 ore cu bebe pe mine.
Poohy fi tare!Nu trebuie sa te simti vinovata.Micuta ta te va ajuta sa o alptezi si daca nu si nu...exista solutii oricum se face ea mare
Elteka,mi-am adus aminte ca te-ai "speriat"atunci de ce am zis eu
Florentina sa stii ca azi nu am apucat sa-l scot si parca iar avea ochisorii putin galbeni si cum eu sunt o mama ipohondra

Apropos de alptat si eu triesc aceeasi senzatie cu sanii:cand pocnesc cand am impresia ca nu mai am nimic in ei.Si atunci trage el mai cu foc de incep sa ma gandesc...bietul copil...nu mai re ce sa suga.Acum e si cald si va mai fi si sug si de sete.dar si pe mine ma incearca uneori nelinistea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

salut
n-am vrut sa va ingrijorez...dar nu am avut vesti sa va dau....de fapt nici acum nu am....
tot 2 in 1 suntem...."la promotie" cum zice barbatu-meu...
ne-am internat miercuri...am facut analize...ne-a facut un calciu intravenos si ....nimic....
vineri ne-a mai facut inca unul si ne-a servit niste ulei de ricin dupa care mi-a fost crunt de rau....si inca nimic....de fapt apar cateva pete rozalii....sunt si contractii dar dureri ioc...m-a vazut dr azi a zis ca s-a mai deschis colul si ca e f probabil sa se intample minunea pana luni....daca nu, mai intervine atunci cu cate ceva
acum sunt "fugita" de la spital pt ca acolo e o caldura de mori....si oricum nu mai intreaba nimeni de tine pana diseara si cum stau f aproape...am plecat putin pe acasa....mai ales ca dr mi-a zis sa merg la plimbare, sa urc scarile, ca sa-l ajutam pe bebe putin....asa ca m-am conformat...fac o baie si ies la plimbare...
e f grtea asteptarea asta...
nu am crezut niciodata ca o sa depasec termenul...pt mine 13 iunie era maximum maximorum....dar maria sa bebele vine cand are chef nu cand vrea mami...
acum trag sperante ca se intampla azi sau maine...
va pup pe toate
mersi de mesaj alynta am tot asteptat sa trimit mesajul cu "sunt mamica" si de-aia n-am mai dat niciun semn de viata...

mihaela
40 sapt Octavian Andrei
POZE
www.onetruemedia.com/shared?p=2c46885e2ba34b699c9eef&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">40 de saptamani pt o minune
soricei pt Tavi
AMR: un pic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

nu ma mai joc...atatea fete cu dpn dupa mine au nascut deja....nu-i corect...eu urc pe pereti din cauza asteptarii..
oricum ...felicittari pt norocoasele noi mamici si numai bine pt puisorii lor!

mihaela
40 sapt Octavian Andrei
POZE
www.onetruemedia.com/shared?p=2c46885e2ba34b699c9eef&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">40 de saptamani pt o minune
soricei pt Tavi
AMR: un pic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Mihaela Doamne ajuta, fa si o baie calda , la mine a tinut!
nastere usoara!!

Iri,din categoria mamici cu doi pitici raspund a clar nu-i usor.
acuma la pranz nu am prea reusit cu culcatul nici uneia asa ca eu am preluat bebele si Mihai ii citeste a n-a poveste Theodorei.
de pranza am mancat tortellini si lasgna semipreparata, fff sanatoasacica fara conservanti, da naiba a a vut timp de gatit..
cu Carina am fost azi la control-prietenul nostru medic neonatolog era de garda la Gine 1-si i-a facut eco craniana si abdominala si totul e ok chiar f bine!

va las ca parca copilul din jurisdictia mea a adormit

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Buna fetele,
abia acum am recuperat ce s-a mai scris in ultimele zile si nu stiu cu ce raspuns sa incep mai intai.
In primul rand vreau sa o incurajez pe Kay, nu stiu daca ne citeste, insa macar gandurile noastre de bine reunite in mod sigur o vor ajuta. Kay, multa rabdare si putere, sa treci peste aceste grele incercari cu bebelina ta. Daca ajungeti la Fundeni pt interventie pe cord (eu sper sa nu fie totusi nevoie), ai incredere in doctorii de acolo! Chirurgii sunt super-buni!
Bogalina, parca tu ma intrebai de mama mea. S-a operat a doua zi dupa ce-am nascut eu. Saraca a trecut prin multe greutati si traume, insa m-am bucurat ca joi cand in sfarsit am reusit sa ma vad cu ea, era binisor. Per ansamblu i s-a zis ca se va simti bine
abia la 6 luni de la operatie...
Ralucami, felicitari pt nasterea Mariei! Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa! Multumim fratiorului pt veste!
Pauly, sa-ti traiasca printesica cea frumoasa! E o scumpete si intr-adevar seamana cu tati! Multa sanatate!
Poohy, imi pare tare rau sa aud ca ai probleme cu alaptatul. Poate totusi o vei rezolva cumva. Mai intreaba pediatrul. As vrea sa-ti pot da un sfat insa nu stiu din pacate... poate cel al lui Androix sa te ajute! Succes mult!
Pitica, tare scump mai e Cosminel al tau! Sa-ti traiasca! Imi place ca amandoi puii au ochii asemanatori ca forma si culoare! Pt anti-constipate, incearca sa-i dai lui C cateva lingurite de ceai de musetel! Te cred ca iti e f greu cu cei 2 pui acasa. Mie mi se pare greu chiar si in week-end cand e si M si tati acasa. Abia i-am culcat pe amandoi la pranz. Evident din cauza ca M face fite , tipa o gramada si-l agita si pe B. E o usurare pt mine ziua de luni cand M pleaca la cresa...
Paflo, de ce zici tu ca e mai bine sa speli bebelul pe cap la urma? Eu capul il spal primul, cand e apa curata in cadita... Multa sanatate si sa treaca repede bubitele! Pacatoasa rau caldura asta. B nu sufera din cauza asta, insa M care e un dinamic e plin pe spate, gat si un pic pe burta de bubite de la transpiratie.
Eu i-am dat cu Cutaden caci asta usuca repede.
Byu, ce mai faci? Sper ca ti-ai revenit dupa cezariana. Stiu ca durerile sunt cumplite in primele zile, dar incet-incet te vei reface! Asteptam vesti!
Elteka, frumos bouncerul, dar si mai simpatic e puiul care sta in el!
DidiAlex, ma bucur sa aud ca ai fost atat de multumita de sist sanitar german! Sanatate si sa-ti treaca repede problema cu picioarele!
michigan, curaj si nitzica rabdare! Mai ai un pic si vei fi mamica!
Carrie, ce tare ai fost cu "copilul din jurisdictia mea"! Ah, ce va inteleg, mamici cu 2 pui!

Mica, ne vedem maine in parc, da?
Ella si Andrada, aratati amandoua super bine! Ne aveti burta deloc!

Nu in ultimul rand va multumesc pt raspunsurile privind intrarea in biserica. Am stabilit sa intre doar tati cu Matei, eu voi sta cu B afara cat dureaza casatoria religioasa.
As avea o intrebare: voi cand va masati burta (eu o mai dau cu crema), nu simtiti ca va doare pielea? Pe mine ma doare usor... oare sa fie vergeturile cele care dor de fapt?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) -poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

am vazut ca multe spuneti ca bebelusii vostri au bubite rosii cu cap galben.si a meu avea cateva pe fata si acum vad ca s au extins si pe frunte si pe gat.dar oare care o fi cauza?voi nu ati depistato?o fi caldura?sau de la laptele nostru?(mie pediatrul asa mi a spus ca poate sa fie de la laptele meu)dar eu cred totusi ca mai degraba ar fi de la caldura.voi ce credeti?si ii faceti cu ceva?a dat rezultate?
vad ca nu mi ati raspuns nici una in legatura cu sanii tari a lui bebe si din care ii curge laptic.nu ati trecut nici una prin faza asta?nici nu ati auzit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Deci eu gatesc ce se poate face repede. Nu am incotro ca lui Filip trebuie sa-i dau alta mancare la 2 zile, 3 maxim ca altfel sta nemancat. Si m-am specializat pe chestii usor de facut: friptura la punga cu cartofi taranesti, supa cu taitei (adik carnea fiarta si aruncate in oala niste legume aproape intregi si la final fideaua, ca de fapt taitei nu aveam) asta am facut azi. Oricum ciorba sau supa sunt de baza.
Daca Filip nu ar fi asa crizat mi-ar fi super usor. Azi si ieri am avut bafta ca a stat Mihai cu el si m-a lasat sa dorm de pranz, de fapt a dormit si el cu fi-su si eu cu fi-mea ieri.
Cel mai naspa recunosc cinstit, este iesitul in parc. Imi este ciuda ca pe Filip il plimbam cu orele, ieseam si dimineata 2-3 ore si dupa amiaza si stateam pana la 21:30 in parc. Si dormea fericit cu orele pentru ca il plimbam de nu-mi ajungea parcul. Acum cand sunt singura aman cat pot iesitul in parc. Ies in jur de 18 si nu pot decat sa ajung la groapa cu nisip. Il pun pe Filip la joaca si eu intepenesc cu caruciorul langa el. Evident ca Georgia se trezeste la un moment dat si ar vrea si ea plimbata. Dar date fiind conditiile am ajuns sa ma felicit pentru fiecare seara de-asta in care reusesc chiar si 2 ore sa ies cu ei in parc.
In ceea ce priveste casa ma bucur de fiecare zi de vineri, dar numai asa cateva ore dimineata. Asta pentru ca joi vine femeia la curatenie dar cum spuneam nu se pastreaza decat cateva ore vineri, pan ala pranz e deja totul cu fundul in sus. Nu ma mai intereaseaza, e ultimul lucru care ma mai streseaza acum. Daca vine cineva am grija ca macar sa nu-i fie sila sa bea un pahar cu apa de la mine, in rest sa fie toate imprastiate.
Spal de ma plictisesc: minim o masina pe zi. Asta n-ar fi nimic ca nu ma lupt eu cu ele le spala masina, dar m-am plictisit cumplit sa le tot intind si sa le adun sa le impaturesc si sa le pun fiecare la locul lor. Norocul meu ca nu calc din principiu ca ma aruncam de la balcon.
Am o problema: nu am cu ce sa ma imbrac. Inainte sa nasc am dat tot ce nu purtam din cauza ca-mi ramasesera mici si mi-am dat seama canici inainte nu aveam foarte multe haine. Asa ca trebuie sa-mi cumpoar de imbracat dar eterna mea problema este ca nu gasesc masura mea nimic care sa-mi placa, decat modele de baba. Aveti vreo idee pe unde sa incerc?
A si m-am hotarat ca peste cateva saptamani, o luna sa incep sa mananc in stil montignac ca sa incep sa slabesc.

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput