Gravidutze si Mamici de Cluj (4)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Meli eu pe Cruciat l-am intrebat daca e aici si vine..Mi-a spus ca DA. Pana acum cate fete am vorbit si au nascut cu el au fost multumite...Doamne ajuta sa nasc asa repede si usor sa nu apuce sa vina de acasa!

Mioara 38+ Doru Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

mioara- am o prietena care abia a apucat sa se interneze si a nascut. de la prima contractie si durere pe care a avut-o pana a nascut au trecut 50 de minute. si era la prima sarcina. deci nu e imposibil.va fi bine, ai sa vezi, mai ales daca ti-a spus asa si ai mai vorbit si cu altele si ti-au spus acelasi lucru, sigur e asa. si mie mi-a spus ca vine, numai eu am firea asta proasta sa ma gandesc ca daca...recunosc ca mi-e frica tare, as vrea sa-mi vad fetita sanatoasa afara s-o pupic toata.as vrea sa fiu asa linistita cum esti tu. eu iti tin pumnii, sa ai o nastere cat mai usoara si un bebe sanatos si mancacios.tu ai fost deja la monitorizare?
Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

fetelor, pagina e gata, dar nu stiu cum se face capitol nou
Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Deschid eu cap. nou mintenas!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

CAPITOL INCHIS!

CONTINUATI LA CAPITOLUL URMATOR , VA ROG!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput