Gravidutze si Mamici de Cluj (4)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Raluca-mersi, o prietena care a nascut acum i-a dat la medic 5 milioane, la moasa 1.5 si la anestezist 1. oare numai atat se da?
eu am auzit si de scoruri mai mari.
si eu am avut o perioada de crampe la gamba si la analize mi-a iesit lipsa de calciu. de cand iau elevit prenatal, nu mai am probleme.
pupici la burtici
Meli38+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Meli, ptr. o nastere nrmala mi se par suficiente -"preturile". Pe acolo gandeam si eu la dr. si moasa. Ramane de vazut daca fac sau nu epidurala sau Doamne fereste cezariana, mai e vreme la noi!
In privinta crampelor musculare-ma inerveaza ca au aparut, caci eu iau de o luna Centru materna alternat cu Elevit asa ca ar fi trebuit sa acopere necesarul de ca/mg . Se pare insa ca am o lipsa mai mare decat pompez zilnic, om vedea!

Raluca 23+ si mami de Ilinca

Mergi la inceput

Raluca-incearca sa compensezi din produse naturale. poate nu mananci destule lactate. eu beau aproape 1 litru de lapte pe zi, plus branza de vaca, cas. imi si plac. poate ti-ar prinde bine si se asimileaza mai bine. pupici
Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Buna fetelor!
Meli scuze, in weekend nu am mai intrat.
Eu zic ca preturile de mai sus sunt OK pentru o nastere naturala. DAR evident, fiecare da cat vrea si poate; sunt medici care asteapta inainte altii nu; de ex Cruciat nu, am incercat sa-i dau ceva si a spus ca discutam dupa. Sunt medici care te cheama in fiecare saptamana la cabinetul particular si calculeaza atunci cat ii cotizezi in ultimele 2 luni de sarcina. Dar repet, daca ai banii astia, e ok, daca nu, poti sa dai cat poti.
In legatura cu nasterea, Cruciat mi-a spus ca este de acord cu epidurala daca e cazul; adica daca ajung la spital deja dilatata nu e cazul, dar daca am dureri mari si ma dilat mai greu, binenteles.
Cand vor incepe contractiile a spus sa merg sa ma internez si apoi ei il vor anunta, in functie de starea mea. Sunt la prima sarcina, deci va dura un pic totul, are timp sa vina.
Rezervele eu stiu ca sunt ale lui Stamatian, nu stiu cum e cu accesul la ele.
Mie deja mi-a coborat copilul, azi am fost la control si a spus ca-i simte capul foarte jos, poate saptamana asta vine!!

Mioara 38+ Doru Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Raluca crampele musculare sunt relativ "normale" in sarcina si poti sa ai chiar daca ii ies analizele perfecte. Incerca sa intinzi muschiul cand ai; de ex la pulpa impinge piciorul in fata cu calcaiul si o sa vezi ca cedeaza repede. SI eu am avut la un moment dat, cred ca apasa sarcina pe ceva nerv sau vase de sange. Am incercat sa fac miscare (si sa masez muschii) si la un moment dat au disparut.

Mioara 38+ Doru Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

salutare fetele,

e super cald si azi azi noapte nu am prea dormit fiindca la Sorana ii ies caninii si s-a foit toata noaptea ,acum doarme ,e rupta de oboseala si eu dar tb sa fac papa .

Sambata am vb cu o prietena care e pacienta la Muresan si naste cu el luna viitoare,asa ca va pot zice atunci ceva legat de preturi pt nastere normala,cezariana,epidurala si la moase.la sfarsitul lui August DR. merge in concediu ,si pt epidurala cine doreste tb sa vorbeasca cu Dr,. inainte cu putin TIMP pt ca UITA!!!!!!!!!!!!!

Antoni,asa ziceam si eu sa o vad afara sanatoasa si sa scap cu bine ,acum zic "nu baga in gurita" si abia astept sa ma pot intelege cu ia.stai linistita ca totul v-a fi bine ai sa vezi!!!

pupici ,merg la treaba.

SOSO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Raluca, carcei din aia horror am avut si eu! Imi venea sa urlu de durere! E drept ca la analize, Ca mi-e la limita inf! Si Fe mi-e la limita inf, in rest analize bune!

Eu sint fericita, de azi am intrat in luna a7-a. Si mai vin 2 sapt la serviciu. Din sapt 32 intru in prenatal plus cele 9 zile de CO ramase, iaca asa...inca 2 saptamani si leneveala...Dar abia astept, sincer, mi-e tot mai greu ! Burtica creste, dorm tot mai prost noaptea....

In weekend am fost la o nunta ! Frumos, dar nu am prea putut dansa, ma simteam asa…ca o balenutza!!!!

Oana, inca nu ati terminat cu mutatul?

Meli, cum te mai simti?

Mioara, tinem pumnii! Doamne ajuta!

Soso, de Muresan ziceai ca inra in concediu la sf lui august? Hm...si eu care am DPN in 17 sept! Vad eu, miercuri ,merg la control si il intreb de concediu!

O zi frumoasa!

Gabriela 28+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

quote:
Originally posted by Gabriela77

Soso, de Muresan ziceai ca inra in concediu la sf lui august? Hm...si eu care am DPN in 17 sept! Vad eu, miercuri ,merg la control si il intreb de concediu!

O zi frumoasa!

Gabriela 28+ Sara

DA!DE Muresan!

SOSO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Sa vedem ce inseamna mai exact sf lui august! Oricum, sint sanse mari sa il prind...Depinde si cat sta! Ma interesez miercuri!

Gabriela 28+ Sara

Mergi la inceput

mioara-multumesc pt raspuns. scuze ca te-am batut atat la cap. si eu sunt la prima sarcina si sunt destul de speriata. vai, iti doresc sa iasa totul bine si foarte repede si usor sa scapi. si mie mi-a spus medicul ca daca vreau si am dureri imi face epidurala, dar am mai auzit si zvonuri ca e bine sa vorbesti cu anestezistul inainte ca poate nu va fi daca nu stabilesti inainte. sper sa fie ok totul.si am mai auzit si ca ar putea Cruciat sa nu iasa daca te apuca noaptea si de asta m-am speriat. dar sper sa fie totul bine. poate eu sunt prea stresata.
Nico, Ramonella- pe unde sunteti? vad ca nu mai pove.

Gabriella- eu sunt bine, ma bucur ca am intrat in saptamana 38, si inca un pic si-mi vad puiutul.
pupici la burtici
Meli

Mergi la inceput