Gravidutze si Mamici de Cluj (4)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

si noi raportam o stare nasoala, eu o migrena cumplita de azi dimi iar Carina de ieri niste colici urate.ea care dormea 3 ore acuma motzaie cate jumate de ora
is varza!

Florina si eu am luat Utrogestan tablete si am fost ok!

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

fetelor, pe mine curge apa de dimineata. e groaznic de cald afara si cica de acum vin caldurile monstruoase. ne vom topi!
mioara-chiar acum imi aduc aminte ca si tu esti la Cruciat. am uitat, scuze. eu am DPN pe 10 iulie, poate ne intalnim in spital.ai discutat cu medicul de rezerva, de epidurala si de iesit noaptea daca e cazul?ai mai auzit ceva de el?mie una tare imi place de el, imi da un sentiment de siguranta, m-a si ajutat in multe, il am ca medc de 6-7 ani. va pupic pe toate si cand mai aveti timp, scrieti, ca eu tare ma plicti aici in casuca singurica
Meli37+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Eu mai bine nu mai scriu, k va indispun....am niste stari din alea. Poate ma apuca greturile de trim 3, cat am patimit in trim 1...Nu ma simt bine...O fi de la caldura, habar nu am, aici la serviciu merge AC si nu e cald. Ce vremuri!

Mergi la inceput

eu de doua zile am niste dureri de spate, si contractii, poate si de la stres, m-am stresat mai mult decat trebuia. dar asta e, trece cumva.va pupic fetelor si spor la toate,
Meli

Mergi la inceput

azi nu e o zi prea buna pt noi, vad! Lasa ca vine weekendul! yuhuuuuuuuu! Trebuie sa merg la nunta!

Mergi la inceput

mioara-daca ai putea sa-mi raspunzi la intrebari legate de Cruciat, te rog. scuze, dar sunt tare curioasa.fetelor, unde sunteti? toate ati plecat?
Meli

Mergi la inceput

ma duc la cursul de la Neo Gym, poate pove mai incolo daca apare cineva, ca vad ca toate ati disparut pe caldura asta.
pupici
Meli

Mergi la inceput

vad ca azi ati somat fetelor.nu prea pove nimeni pe aici.
Nico-ai tras chiulul la gimnastica si la curs azi. sper ca esti bine.nu ne-ai scris daca ai aflat ce va fi bebit.
Mioara-daca poti, astept un raspuns si de la tine.
va pup pe toate!
Meli37+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia20 spune:

`Neata, mamici! Pe unde sunteti? Haideti la o barfa!

Felicia, 5+

http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png

Mergi la inceput

Neata si de la noi...Am revenit la sentimente mai bune! Poate de la ploaia de seara s-a sters si indispozitia. Desi am dormit putine ore azi noapte, ma simt bine ca vine weekendul! Mergem la nunta! Si niste vise azi noapte, cu crime, urmariri....
Mi-am ridicat si eu analizele, cum ma asteptam, Ca, Fe la limita inferioara, dar in rest ok! Miercuri mergem la dr si eco! Abia astept sa o revad pe printesa!

O zi frumoasa va doresc!

Gabriela 27+

Mergi la inceput