Gravidutze si Mamici de Cluj (4)
Raspunsuri - Pagina 24

mioara2004 spune:
Buna dimineata!
Felicia daca iei utrogestanul oral cica se asimileaza mai bine dar pot sa apara efectele astea secundare. Eu am luat doar vaginal, unul dimineata si unul seara; dar trebuie sa stai intinsa dupa ce-l introduci cel putin 30 min. Eu chiar o ora stateam, ca altfel iese. Si am simtit oricum efecte secundare : m-am simtit foarte obosita si usor ametita in perioada aceea. Dupa ce am renuntat la ele - la 14 saptamani - m-am simtit brusc perfect.
Eu am DPN in 4 iulie, voi naste la Gine1 cu dr. Cruciat.
ma simt bine, inca nu am contractii, luni merg la control sa vedem ce mai face bebele.
La Pilates se fac exercitii foarte usoare, exercitii de relaxare si respiratii. Mie imi plac foarte mult, simt ca ma energizeza.
VA pup si o zi buna,
Mioara 38+
Doru Andrei

Gabriela77 spune:
Raluca, ce kestie...mucurile de tigara, zici??? cate grozavenii mai fac si copilasii. Ce m-am distrat! Esti mai bine?

RAMONELLA spune:
Fetelor,as vrea sa ma duc la 3D,prin august,cand voi avea 30 de saptamani.Sa ma duc la Gine 1,sau la IsoX?????Iti da poze si cd la amandoua?????Si cat te tine,te tine mult?????
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
Ramonel20+
Beatrice Alessia

Gabriela77 spune:
Eu nu stiu cum e la IsoX, eu am fost la Gine 1, la Stamatian, unde mi-a facut si 3D si 4D! Intr-adevar e superperformant ecograful lui!Il cunostea bine un coleg de-al meu, asa am ajuns la el! Si am dus cu mine un Cd si mi-a pus si poze!Am niste poze de toata frumusetea! Am stat cam 20 minute!

OanaAlina spune:
Si eu am fost la Gine 1 la Stamatian si intr-adevar este un aparat "de varf" !!! Acum ramane la alegerea ta unde vrei sa mergi!OanaAlina
http://bd.lilypie.com/mBK7p3.png

OanaAlina spune:
Si eu am fost la Gine 1 la Stamatian si intr-adevar este un aparat "de varf" !!! Acum ramane la alegerea ta unde vrei sa mergi!OanaAlina
http://bd.lilypie.com/mBK7p3.png

Gabriela77 spune:
Am vazut aseara pe NCN o emisiune f interesanta, al carei invitat a fost Stamatian! A fost interesanta si mai ales mi-a palcut ca au fimat f mult in clinica! Am vazut si eu cum e la Gine 1.

felicia20 spune:
quote:
Originally posted by mioara2004
Buna dimineata!
Felicia daca iei utrogestanul oral cica se asimileaza mai bine dar pot sa apara efectele astea secundare. Eu am luat doar vaginal, unul dimineata si unul seara; dar trebuie sa stai intinsa dupa ce-l introduci cel putin 30 min. Eu chiar o ora stateam, ca altfel iese. Si am simtit oricum efecte secundare : m-am simtit foarte obosita si usor ametita in perioada aceea. Dupa ce am renuntat la ele - la 14 saptamani - m-am simtit brusc perfect.
Eu am DPN in 4 iulie, voi naste la Gine1 cu dr. Cruciat.
ma simt bine, inca nu am contractii, luni merg la control sa vedem ce mai face bebele.
La Pilates se fac exercitii foarte usoare, exercitii de relaxare si respiratii. Mie imi plac foarte mult, simt ca ma energizeza.
VA pup si o zi buna,
Mioara38+
Doru Andrei
Multumesc, mioara, si eu pun seara 2 capsule in vagin, apoi nu ma mai ridic din pat pana dimineata. Sper ca e O.K.

Felicia,

http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png

RAMONELLA spune:
Si cum mi fac programare????Unde sun????Si e bine daca imi fac de pe acuma?????
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
Ramonel20+
Beatrice Alessia