Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (53)
Raspunsuri - Pagina 23
eri_ka spune:
multumesc celor care mi-au raspuns si mai astept si alte sugestii:)
sunt f stresata, vreau maine sa incep marea diversifecare si nu stiu incotro s-o apuc.i-as da branzica , dar preparata din lapte praf si ca lactic. ma poate ajuta cineva cu o reteta sau sa ma indrume daca sunt deja postate undeva retetele? oare doar eu ma simt asa neputincioasa sau asa e la fiecare , la inceput? La mine e mai complicat ptr ca tre sa-i explic si bonei si sa ma asigur ca si face cum spun eu 
Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills
chinico spune:
hai ma a_ deju...un rand acolo..
asa-i ca e bine?
sper ca esti la super dezmierdat motan.
Beatrice (13.12.2006)
doradora spune:
o zi minunata este aceea in care ai reclamatie facuta la primarie si vin inspectorii, care au constatat ca intr-adevar sunt ok lucrarile, dar ca fostul proprietar a facut ceva fara autorizatie. problema nu e ca imi da amenda, eu o sa o contest si o sa o rezolv, problema e ca trebuie oricum sa merg la primarie luni dimineata, si deci e un deranj in plus pt mine.
chris +
alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
danutz spune:
Bai a_dejule, chiar asa...nici un semn?
Serios acum, nu stie nimeni nimik de Andreea si de motan?
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
aka spune:
sa stiti ca si eu m-am gandit azi la Deea . Poate s-a reunit toata gasca de constanta cu Dianocica si d`aia nu a avut timp de scris. sau pupaceste motanul...
Monica
de
www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)
Maria Cristina 1, 2, 3,4, 5, 6
danita spune:
pupici in noapte la mamici !
mai zicem si noi cate ceva ca sa nu ne uitati :)
un dinte doar la numaratoare , azi nu a mancat deloc supa sau piure cu carnita .....a preferat nani ... absolut totul e in gurita ... si atat. raspunde cand il strig pe nume .....nu a invatat teorema lui pitagora ...... mai insistam :)) ! :)
noapte frumo si un weekend exceptional
D
Laura13 spune:
quote:
Originally posted by danutz
Intru pe fuga, nu am avut timp sa citesc din urma decat putin...
Deci am facut vaccinul, Infanrix Hexa...Rares nu a plans DELOC! S-a jucat cu doctorul si a tot vorbit cu el, doctorul jap in 2 sec a infipt acul...si gata. Rares era inca tot un zambet!!! Pana acum nici o reactie si au trecut cam 4 ore. Speram nici sa nu fie.
Ne-a recomandat sa trecem treptat la artleria grea:
-biscuiti in piureul de fructe (mar, para, piersica, cirese, si un picut mai incolo banana)
-supa cu zeama de carne si treptat cu carne de pui
-cereale la masa de seara.
-branzica a zis sa vedem cu ce-i place sa o combinam, ori cu piereul de fructe ori cu masa de legume...e pe incercate!
Sa vedem si cu practica cum o sa fie...in seara asta inauguram cerealele.
Va pup si daca mai pot revin!
A bagat si galbenusul de ou in program dar numai peste 1-2 luni...ne mai gandim la asta!!!
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
NU NU NU
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
madaluta spune:
multumesc celor care mi-ati raspuns la intrebari...
aelita: ar fi bine daca ar veni doar la cafea..dar ei vin si stau la noi...sunt pe post de hotel, nu de staiune...prima serie), cea de acum o fam cu copil de 7 ani-verisori ai lui cip) stau 6 zile..restul vom mai vedea...

a-deju:ai disparut de pe forum , dar si de pe mess? Imi vine sa te sun, dar e prea tarziu...
Madalina +
Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius-luna a VI-a
SITE FULGULETI,
desiree spune:
andreea, ai nevoie de mult optimism, nu mai asculta chiar tot ce palavragesc medicii, ei isi fac doar datoria sa te informeze, nu e neaparata nevoie sa fie asa cum spun ei..ai vazut Donia, cat optimism si curatenie sufleteasca

...stiu ca suntem panicoase dar incearca sa fii pozitiva pentru puiul tau...fa-i toate investigatiile si linisteste-te..uite
si de la mine
dianocica, la mare? vreau si eeeuuuuu !
erika..cu branza vrei tu sa incepi? pai noi ne plangem ca nu accepta puii morcov si mar...si tu vrei sa ii dai branza? te rog, nu branza!!!
voi cum dati sucul de fructe bebeilor? cu l;inguritza?
desiree si bebe Octavian 
pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;
Laura13 spune:
quote:
Originally posted by desiree
andreea, ai nevoie de mult optimism, nu mai asculta chiar tot ce palavragesc medicii, ei isi fac doar datoria sa te informeze, nu e neaparata nevoie sa fie asa cum spun ei..ai vazut Donia, cat optimism si curatenie sufleteasca...stiu ca suntem panicoase dar incearca sa fii pozitiva pentru puiul tau...fa-i toate investigatiile si linisteste-te..uite
si de la mine
dianocica, la mare? vreau si eeeuuuuu !
erika..cu branza vrei tu sa incepi? pai noi ne plangem ca nu accepta puii morcov si mar...si tu vrei sa ii dai branza? te rog, nu branza!!!
voi cum dati sucul de fructe bebeilor? cu l;inguritza?
desiree si bebe Octavian
pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;
cu bibe
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006