Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (53)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

ASIZA,parerea mea e ca nu e musai sa o faci treptat.mai ales in cazul orezului cu roscove,care e rec si bebelusilor alergici.

georgiana mami de Elisa(15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by asiza

In afara de Ralumat, careia ii multumesc din suflet, imi mai raspunde si mie cineva la intrebarea: Inlocuirea unui tip de cereale cu altul se face treptat sau cum??? (ex. orez simplu inlocuit cu orez cu roscove)

Teoretic da. Dar eu i-as da direct, mai ales ca noul aliment (roscovele) sunt amestecate cu unul deja cunoscut si in final nu iese o cantitate prea mare din alimentul nou.

Plus ca, din cate stiu eu, Denis are o greutate redutabila si implicit si o buna toleranta digestiva.

Dar daca vrei sa fii mai catolica decat papa, nimic nu te impiedica s-o iei catinel.. mai ales daca mai ai deschisa o cutie de orez simplu.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Laura, Daphan Ruxandra, multumesc, multumesc ...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Asiza nu tb facut treptat. eu alternez cerealele pe zile.
intr-i zo cinci fructe cu lapte, intr-o zi 3 fructe cu lapte, in alta zi fara lapte, etc.
si nu am facut-o treptat.

te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Azi noapte Alessia s/a trezit din ora in ora, tipand. Adica tipa in somn, o luam in brate ( ea era cu ochii inchisi), ii cantam, si se linistea. DUpa aproximativ o ora incepea iar. Asa a tinut/o pana la 2.30 cand s/a trezit de/a binelea.A stat asa vreo jumatate de ora, apoi a adormit pentru cateva minute, dar iar s/a trezit tipand. Am vrut sa/i dau tzitzi, dar nu vroia, pesemne nu/i era foame. A adormit de tot pe la 4 si s/a trezit acum la 10, toata un gangurit si un zambet. Eu sunt zombi , si chiar suparata. Ce i se intampla???? Mentionez faptul ca de la o luna ea doarme toata noaptea, fara treziri sau papa. Singura perioada cand nu a se trezea o data pe noapte, a fost atunci cu otita. Dar trezitu asta din ora in ora il are de vreo saptamana. Va rog mult, un sfat, o parere.

FLORE ALESSIA LIANE ( 16-12-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Nu am mai intrat de mult! Noi ne luptam cu diversificarea, uneori merge alteori nu!

Acuma cateva poze recente cu noile realizari ale noastre www.ringo.com/photos/photo.html?photoId=220212981" target="_blank">in picioare si www.ringo.com/photos/photo.html?photoId=220212998" target="_blank">in fundulet si una www.ringo.com/photos/photo.html?photoId=219345472" target="_blank">mananc biscuite!

Fug ca s-a trezit

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
Alexuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Ruxandra, merci de cafea...
Am si eu o intrebare: voi va enervati mai repede decat inainte de sarcina? Eu nu ma recunosc: azi la sedinta aproape am izbucnit in plans la o remarca rautacioasa a unui coleg indian.. eu nu eram asa chiar si cand eram super stresata de diverse dead-lineuri....
In fine, ma simt aiurea, m-am comportat aiurea, era ceva lumea acolo... - ma tot gandesc care vor fi urmarile acestei reactii etc, etc
Acum ... e prea tarziu... am cu aceeasi oameni sedinta la 12. Sper sa nu se uite ciudat la mine...
Vestea buna - am primit in sfarsit indemnizatia... chiar cand eram pe 0 cu banii (deh........azi am achitat biletul de avion spre Bucuresti - deci VIN!!!!)
Dianocica, Ruxandra, Dandusa, Teutz, Ralumat, Aka, etc, etc... trebuie sa ne organizam sa ne vedem cand vin si eu
Dianocica, vacanta placuta, vreme buna si distractie
LA MULTI ANI sarbatoritilor de astazi....Elisa, Eric si Alex

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Alex de roana

Eric de a_deju
Elisa de daphna
Yagmur si eu sunt mai sensibila. Vorba lui Nicu " sunt cu plansu/n varful nasului".
dianocica distractie placuta!
donia drum bun, distractie placuta!

FLORE ALESSIA LIANE ( 16-12-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

of..ieri nu am reusit sa va citesc deloc, din cauza de musafiri..vesnicii musafiri...Acum k a si inceput sezonul cred k voi avea casa plina mereu.Noua in general ne plac musafirii, dar anul asta, cat darius e mic , ma gandeam k vor realiza si ei k este greu cu aglomeratie in jurul lui...Dar se pare k nu e asa....vedem noi cum ne-om descurca. dc vad k darius nu se va acomoda, imi fac bagajele si plec la mama...
Multumim celor care ne-au felicitat ieri , la implinirea celor 6 lunisoare. Azi felicit si eu Motanul si pe Elisa de daphna pt implinerea a jumatate de an de viata ...

asiza:nici eu nu ii introduc treptat noile cereale, pt k le accepta foarte bine asa dintr-o data si nici n-am vazut sa ii faca rau...

Donia:ai atins o corda sensibila si chiar mi-au dat lacrimile cititnd randurile tale...Ai atata dreptate...
w-end placut!

A_deju: sper sa te linistesti cat mai curand in legatura cu tremuratul lui eric. darius a facut de cateva ori asa, dar nu m-am impacientat .diferenta a fost k nu a facut-o in timp ce plangea, ci cand vorbeam si ma jucam cu el...Avea un fel de scuturat ca atunci cand zici..."Baaarrr. ce frig e...."dar acum , citind ce a scris ralumat dc nu ma insel, tind sa cred k a fost un scututrat de placere...

Dandusa:ai ajuns la bucuresti sau inca mai esti pe la noi? Nu mi-ai raspuns dc zvonul k ne facem vecine e adevarat sau nu....

dianocica:bun venit la mare..si poate o punem de o intalneala cu toate constantencele...k si tu vei fi constanteanca zilele astea...

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius-luna a VI-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Flore: nu stiu care ar ficauza plansului din somn..Si noua ni s-a intamplat de vreo daoua ori, dar nu i aceeasi noapte, dar pana ajungeam eu la el in camera se oprea si nici macar nu era treaz...Eu ma gandesc k or fi visand si ei cate ceva..nu stiu...

yagmur: si eu sunt mai nervoasa k inainte, dar si mai sensibila......uneori reusesc sa ma controlez, uneori nu...sper sa imi treaca mai repde...k nu e prea placut

carla: felicitari pt statul in piciorute... super..
Fotografiile sunt realizate de vreun profesionist, sau cu vreun aparat performant? caci sunt extrem de frumoase...
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius-luna a VI-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput