Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (53)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

ia uite, domne', d-soara/d-na moderatoare gaseste ca subiectul Doniei este acum ori de tehnice, ori de ZZ...tot chestie de perceptie?

in fine, cred ca m-am aprins si pt ca poarta numele unei flori cu care eu duc lupte grele ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Fetelor dragutelor, m-ati magulit de imi arde fata de stanjeneala... Si ca sa nu mi se urce la cap prea tare o sa iau o pauza de cateva zile, ma autoexilez inainte sa imi propuna altcineva chestia asta.
Dar ca sa nu-mi fie prea greu, am ales sa ma autoexilez in SUA la o prietena care m-a atras cu mici si bere:) Plecam maine cu toata familia si ne intoarcem duminica. Si daca s-a aflat de internet si pe acolo o sa intru sigur sa va citesc, ca doar sunt o dependenta serioasa.
Am ramas datoare cu multe raspunsuri, dar sper ca maine, printre bagaje, sa mai intru pe la pranz, macar ca sa va spun "buna dimineata":) Sper sa o gasesc si pe a_deju pe aici, cu mesaje presarate de paranteze si doua puncte si alte semne de punctuatie.
dianocica, distractie placuta la mare, sa ne aduci scoici! Pupa-le pe constantence din partea mea!
kokorina, o vacanta de vis iti doresc!
Ktrinel, tare faza cu perceptia:), la fel am scris si eu la subiectul cu pricina! Lasa, nu te mai amari...

Pupici!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

drum bun si distractie placuta pt dianocica si kokorina! va asteptam sa ne povestiti si sa ne aratati poze.

eu sunt cu nasul in baterii de cada, de chiuveta, usi si alte alea si m-am cam plictisit de toate astea. azi trec si pe la apartament si sper sa nu indrazneasca sa apara in fata mea vreuna dintre babele care faceau galagie ieri ca la 10 juma dimineata sunt deranjate de muncitorii mei! le-am explicat scurt si cuprinzator sa isi caute alta ocupatie la ora asta, nu incalc nici o lege, plus ca daca ma freaca mult la cap au sansa sa ma supar si sa ii dau ocupatie lu mama soacra, sa o trimit la tribunal. asta daca le trece prin cap sa ma reclame ca afectez structura de rezistenta a blocului schimband parchet, gresie si faianta! pai da-o incolo de treaba, lucrez cu firma, sa am acte in regula, far ci pauza de la 1 la 5, sa nu trezesc babaciunile, si ele vin peste muncitori la 10 juma dimineata?!? directorul firmei crede ca presedinta de bloc s-o fi ofuscat ca nu am miruit-o cu un plic, dar sa dea naiba daca am de gand sa le dau astora bani! una e sa dai la doctor, ca asa stau lucrurile, dar astora?!? auzi la asta, ca prea s-a vandut de multe ori apartamentul asta! idioata, are acces la cartea de imobil si nu stie ca de 20 de ani e acelasi proprietar! ca s-a inchiriat, asta e alta poveste!
scuze ca va bat la cap, dar mor cand vad unii oameni asa de incuiati. ca si tipa cu lasagna, ca si-a bagat copilul mana in farfuria ei si i-a dat! sau proaspat - ieri- am aflat ca cineva apropiat mie, cu copil mic si bolnavicios, i-a dat nu numai sare, ci si delikat pana la un an!am zis ca nu e adevarat ! si cica nu a patit nimic! pai copilul ala are greutatea alexandrei, si e diferenta de varsta intre ei, ca sa nu mai vorbesc de faptul ca alexandra e in limitele normalului, nu e grasa pt varsta ei! iar ce ma oftica cel mai tare e ca persoana respectiva are studii medicale, deci e un om teoretic cultivat, dar care nu deschide o carte de puericultura sau o revista sa vada ce e voie, ce nu e voie. deci, oficial, sunt in spume la ora asta!

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Donia, Diana unde e subiectl cu pricina, ca-l tot caut la generale si nu-l vaz??

quote:
Originally posted by dianocica
branza calcica se poate face cu lapte praf. daca nu si nu, poti sa alegi un lapte din comert dar nu zuzu, dorna, danone, milka...ceva cu timp de valabilitate mai mic, netratat uht. branza o faci numai din lapte fiert.

Noua ne-a recomandat pediatra ca peste vara sa folosim lapte uht ca sa evitam orice posbila degradare a laptelui si implicit probleme la burtica. Cel cu termen mic de valabilitate tb musai tinut in conditii speciale (temperaturi scazute) ca sa nu se altereze si cum in magazineel noastre, respectiv pe drum, nu se-ntampla intotdeauna asa.. prefer sa nu ma risc.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

si noua ne-a spus sa facem din lapte la cutie, dar fiert in prealabil.

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Neatza, neatza... unde e cafeaua? La mine in container s-a gatat... si am nevoie!!!
Donia, ce frumos le spui tu pe toate; te admir f.f.f. mult; asa este... sa ne traiasca minunile din viata noastra; cristinel va fi bine (mi-a placut si subiectul deja inchis-mi-am facut timp acuma sa-l citesc)
Chinico, sa sti ca si noi am gasit obuze din al doilea razboi... sa vezi ce agitatie s-a iscat atunci
Asiza, data viitoare sa ma pupi si pe mine; DA????? (vreau pupici, floricele, inghetata, cafea, masaj, si tot asa )
Astea fiind zise ma duc la sedintza si revin

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Mey eu tot fara net, asa ca nu pot bloca telefonul prea mult.. apucat de citii diagonala. Vreau sa zic asa:

Andreea, si eu stiu ca motanu e motanul motanilor si ca este bine.

Multa sanatate tripletilor!

Dia, suntem binisor mutamim de intrebare . Azi parca i-as scoate piscina sa-l imbaiez la pranz, sa-l mai racoresc o leaca.

Donia, Dianocica drum bun si vacanta placuta.

.. iar cele zise de Donia cu perceptia sunt nemaipomenite. De noi, si de felul cum privim noi lucrurile, depinde daca vrem sa fim multumiti de noi si de viata noastra Eu nu stiu daca as fi avut curajul&responsabilitatea sa aduc pe lume un copil cu o boala (handicap) grava, dar in restul sunt cu totul de acord cu ea. Matei ne-a scos multi peri albi si ne-am chinuit si stresat mult cu el in primele luni. Pe bune daca puteam sa ma bucur de el.. dar incet, incet am invatat sa-l iubesc asa cum e, un baietel minunat chiar daca nu este perfect, asa cum fiecare viseaza sa fie bb ei. Dar mi-am invatat lectia si fara sa fac nimic special la Grigore am fost mult mai relaxata si mai ingaduitoare, in ciuda socului si a necazurilor initiale.

Yagmur, ia de la mine o

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

In primul rand multumesc de raspunsuri.
Si nu ii mai dau lapte de vaca. GATA....
chiar daca pediatra asa zice, am mai sunat si alti 2 pediatri prieteni de familie care au zis ca e OK sa ii dau cu lapte de vaca d-asta pasteurizat, deoarece vitaminele si le ia din cereale si Ca din san. Ok.ei zic asa, dar io fac ca voi.
Si am mai vazut ca si la alte fete le-a zis sa faca branza calcica cu lapte la cutie asa ca vad ca mai multi zic ca se poate folosi laptele asta. dar eu nu mai folosesc si gata. pana la 1 an.

Asiza, sunt fizician, nu chimist. dar tot pe acolo .

Alex are astazi 8 luni. am baiat mare de tot. si e si super scump.si mamos. si papacios. sunt cea mai fericita si as face orice pentru un zambet de-al lui.
LA MULTI ANI scumpul lui mami si sa fii sanatos ca de restul ma ocup eu cu tati

Deocamdata atat ca am mult de tot de lucru.
va pupicim pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

In afara de Ralumat, careia ii multumesc din suflet, imi mai raspunde si mie cineva la intrebarea: Inlocuirea unui tip de cereale cu altul se face treptat sau cum??? (ex. orez simplu inlocuit cu orez cu roscove)

Chris, da' mare-i doamne Bucurestiul ala (asta ca sa nu zic altceva)...pana si administratorul/presedintele de bloc asteapta spaga????? EXTRAORDINAR ...tie spor cu renovarile...si pune babele la punct, mama lor de invidioase!
Donia, distractie faina in SUA!
Ktrinel, multa sanatate! ...
Yagmur, ia uite la ea cate vrea ...se rezolva, se rezolva, pe rand, pe rand ...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

quote:
Originally posted by asiza

In afara de Ralumat, careia ii multumesc din suflet, imi mai raspunde si mie cineva la intrebarea: Inlocuirea unui tip de cereale cu altul se face treptat sau cum??? (ex. orez simplu inlocuit cu orez cu roscove)

Chris, da' mare-i doamne Bucurestiul ala (asta ca sa nu zic altceva)...pana si administratorul/presedintele de bloc asteapta spaga????? EXTRAORDINAR ...tie spor cu renovarile...si pune babele la punct, mama lor de invidioase!
Donia, distractie faina in SUA!
Ktrinel, multa sanatate! ...
Yagmur, ia uite la ea cate vrea ...se rezolva, se rezolva, pe rand, pe rand ...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.

habar n-am. eu n-am inlociut treptat, i-am dat o masa intreaga de cereale de la humana... cu fructe. dar din surse sigure nu stiu. eu zic ca nu e cazul, treptat ii dai ca sa nu faca alergie, dar nu cred ca mai e cazul acum. sorry

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput