Mamici de iulie-august 2007 (63)
Raspunsuri - Pagina 28
Simo78 spune:
mamii da enter intre omuleti sa revina pagina la dimensiuni normale. apasa edit la mesajul tau...
Simona
32+
Matei Hisham
Nu e suficient sa apartii speciei umane ca sa fii om.
liadorian spune:
Uite ca nu-i toata lumea in vacanta!
Am avut o vizita scurta si ma intorc acum cumintica la datorie.
Ralu, daca Anya a spus sa nu te gandesti la prostii, ia fii tu fata cuminte si fa asa cum spune ea, ca e mai priceputa decat noi! Oricum aveti de gand sa mai cereti opinia unui ecografist, din cate am inteles, asa ca pana atunci eu va trimit 100 de
si 1000 de ganduri bune ca a fie totul in regula!
Lavinia, si noi am primit marti inca o serie de hainute pentru bebelina. Inca n-am spalat nimic, dar au ramas asa despachetate in dormitor, ca sa le pot "studia" eu mai usor. Eu abia cu un body dintr-ala miiic in brate am inteles ce piticuti frumosi o sa nastem, cred ca daca as fi iesit singura la cumparaturi i-as fi cumparat toate hainutzele prea mari!
Mamii, tu mai ai timp sa-ti faci griji pentru socroshenie?? Bine ca-si face ea probleme ca nu mai ai tu o garderoba pe masura. Eu un singur lucru pot sa spun despre soacra mea: inca nu stie cand nasc, fetelor! Cred ca habar n-are nici in cate luni sunt!

LIA si
domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 7 saptamani!
mamii spune:
scz de omuleti pt pagina anterioara
eram prea prinsa de ei
si ce reprezinta!![]()
lia mai bine k nu shtie nu o sa te bata la cap la kt de obosita o sa fii dekt sa o mai ai si p ea p cap mai bine lipsa ( in cazul in care e o socroshenie kre face probleme k dak e cuminte o lasam sa te ajute)
![]()
liadorian spune:
quote:
Originally posted by mamii
lia mai bine k nu shtie nu o sa te bata la cap la kt de obosita o sa fii dekt sa o mai ai si p ea p cap mai bine lipsa ( in cazul in care e o socroshenie kre face probleme k dak e cuminte o lasam sa te ajute)
Ei, nu-mi fac probleme ca o sa ma bata prea tare la cap. Oricum nu cred ca e dispusa sa se implice in vreun fel dupa ce se naste Miruna. Si o am pe mama aproape, pe post de scut uman, in caz de - Doamne fereste - o invazie a socrosheniei pe teritoriul meu!
LIA si
domnita Miruna DemetraAm inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 7 saptamani!
Antoanela23 spune:
Neata frumoaselor,
Sunt cam chiaunica, as mai fi dormit un pic azi dimineata dar nu s-a mai putut ca s-au trezit baietii sa plece la cresa/serviciu.
Ioana,
, chiar, care e la rand, bb3 sau job-ul
?
Aylin, Lorina, Lia, Simo, neata,
.
Raluca, imi pare rau, nu cunosc nimic despre problema ta care sper sa nu fie totusi nici o problema. Asculta-i pe doctori, nu-ti face griji, totul va fi bine
.
Nico si eu mai am momente cand nu mai pot sta decat ridicata, dar de obicei de la gaze. Cand am dureri cum zici ma intind si ma frichinesc pana-mi gasesc o pozitie mai comoda. Ma intrebai ieri cum e cu scrisul, cand stau in pat scriu doar cu o mana si e lent, dar de cateva zile ma mai mut pe canapea si acolo tin laptopul pe picioare si pot scrie cu ambele maini, mult mai repede
.
Jeni, felicitari pt fetita studioasa.
Simo, Mamii, si eu zambeam in barba cand la inceput se plangeau fetele ca nu au burtica, isi comparau pozele, dimensiunile, stiam ca vine ultima luna cand mai toate ne vom plange de dureri de oase si ligamente, balonari, arsuri, mers de rata, etc.
Brazuca, durerile de burtica in partea de jos pot fi de la ligamente, daca zici ca nu simtii contractii, isi face bb loc spre iesire, incet, incet.
Lavinia, ma bucur si eu de bucuria ta pt hainutzele primite. Eu de abia astept sa pot iesi la cumparaturi sa iau hainute la bebica.
Ieri am vorbit cu dr, s-a stabilit, joia viitoare imi va scoate cerclajul. Am emotii si sentimente contradictorii referitor la ce va fi dupa aceea.
Pup fetele, o zi buna tutulora,
Anto
36 cu
si
Victor (8 octombrie 2005)
ralucapio spune:
Multumesc mult tuturor .... nu o sa nominalizez pe nimeni pentru ca ati fost multe care m-au incurajat si nu vreau sa uit pe cineva .... intre timp multi . 

28 si .... 
mamii spune:
fetele kre si.au facut deja bagajelul de spital si e mai conshtiincioasa asha sau poate deja mamica
kre imi da si mie idul de mess...sa o bat putin la cap?!![]()
Ashera spune:
Am reusit sa dorm si eu vreo 2 ore, pana a venit caldura.
Simo, stiam ca si tu aveai insomnii. Credeam ca ai gasit remediu
. La tv nu prea ai ce sa vezi, da parca nici la filme nu mai am rabdare sa ma uit. Azi noapte m-am apucat sa recitesc primele capitole ale odiseei noastre
si cum ne-am adunat toate incet-incet. 
31+
Christian
Ashera spune:
Andicu, imi place varianta doctorului tau : un laxativ si fara papa, decat clisma (care ma streseaza). Numai ca asta se poate doar daca sti cel putin cu o zi inainte cand nasti.
. Daca te apuca durerile cu burta plina de iahnie
ce facem ?
31+
Christian