Mamici de iulie-august 2007 (63)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Cu tot riscul am sa papacesc si eu azi un bors de fasole

Andicu treaba aia se vroia un fel de incurajare , ca de-acum la toate ne vine greu sa facem orice, chiar si sa dormim...

Ashera sorry sa aud ca ai insomnii...te inteleg prea bine. Din nefericire nu am ce recomandari sa fac decat sa ai o resursa de filme pe calculator, ca noaptea la televizor programul e slabut rau

Ioana pe cand planuiesti sa te muti? Sau intai BB3?

Luna ai ajuns la job?

Anya gata de marea intalnire?

Contractistelor iata ca a mai trecut o zi in favoarea vostra

Ps. Gura ei de matematica! Eu odiseea asta o vad mai mult sufleteste.

Si lauda-ma gura: le-am scris din memorie pe toate

Simona 32+ Matei Hisham

Nu e suficient sa apartii speciei umane ca sa fii om.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

am inteles catushi de kt.....
mai bebe e destul de mare acum in burtica iar masuratorile nu mai sunt asha exacte..poate sa nu fie nimic... nushu ce sa iti zic oricum sper sa nu fie nimic problematic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Neata !

Am trimis si eu piticu afara si iau o pauza inainte de a pleca pe-afara cu neste treburi.

quote:
Originally posted by andicu

'Neata burtici si mamici!

la noi in oras e un "take away" restaurant. Cumperi numai pt acasa. Are de toate de la gratare la mancare gatita si salate, super bune! acolo au si fasole iahnie si batuta si nu mai zic...trebuie sa fie si in Bucuresti ceva de genul asta, nu se poate! la noi se numeste " Q's Inn" ;

Unde e restaurantul asta, e pe Mircea cumva?

Andicu dar de ce iti face cezariana la 37 de sapt.?Ai probleme sau pleca dr. in contzed?

Asta noapte m-a indoit o contractie ca nici nu mai puteam sa ma misc, of, of, mai, mai.Si cand ma gandesc ca la Victor nici nu am stiut ce e aia contractie!Urcam si coboram pe scari - io stau la 9 - ca sa mi se declanseze si mie ceva si nimic, nimic

Deh, eram mai tanara!!

Ile 34 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 06 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

salutare dragi burtici.
am citit doar pe sarite asa ca nu raspund. eram curioasa daca mai stie cineva ceva de alina caci eu nu am reusit sa o sun.
pitica mea imi da suturi la greu plus ca de vreo saptamana am arsuri la greu. ciudat ca sunt doar ziua si nu vor sa treaca cu nimic.
aseara am reusit sa ma sperii foarte tare, inclusiv pe al meu sot. am iesit putin si cand am urcat in masina am avut niste dureri, usturimi, nu stiu cum sa le zic, foarte puternice in partea de jos. l-am pus pe sot sa opreasca si eu am mers pe jos. n-am mai putut sa stau in masina. nu stiu ce a fost, dar sper sa nu se mai intample.
si nu mai vorbiti atata de fasole caci pe mine ma baloneaza si pe langa contractii asta imi mai lipseste.

ralu nu stiu ce este "cisterna magna", ma rog am inteles in mare, dar daca medicii au spus ca nu e grav stai linistita.

nico30+ 21.07.2003
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Saliu!

Ioana, Simo, Ghinetz, Aylin, Otim, Anto, Luna si pupici tuturor burticilor

Am tot citit de dimineata vreo 10 pagini sau mai putin, dar am ramas cu gandul la fasole si vasectomie (de aia cu unghiera)

Io sunt asa de happy, deja ma dor obrajii de atata zambareala, dar am si un motiv bine intemeiat - am primit hainutze multe pt bebelina si sunt asa de mici si asa de frumoase si am primit si botosei rosii sau in forma de catelusi pt iarna Deja stiu cu ce o s-o imbrac la plimbarica in primele 2 luni... cu niste gogosari roz minusculi din panza Imi mai trebuie un top asortat . Din pacate eu nu ma mai pot deplasa (si n-o spun ca sa ma plang) dar il deleg pe sot (cu gogosarii la ghiozdanel ) sa gaseasca ceva friumos si pe masura Dupa ce le spal le pozez ca sa le vedeti si voi. Si acu stiu ce fel de body-uri tre' sa caut in magazine, de alea f comode la imbracat, mai am de exersat la incheiat capse

Lia mersic pt raspunsul la dilema mea cu suplimentul de fier si vitaminele. Am intrebat-o si pe cumatra mea (din intamplare si ea a luat, tot la recomandarea medicului, tot Ferrogradumet) si pot sa le iau pe amandoua.

Mamii wwoooow, se apropie momentul cu pricina Parca mai ieri eram nerabdatoare sa ni se vada burticile

Anya 6 zile, eu cred ca n-oi mai dormi noaptea cu cateva zile inainte de emotii Nastere si refacere usoara iti spun de pe acum Si intreb si eu, ca sunt curioasa (cred ca o sa mor repede , stiti voi povestea cu mata...) ce inseamna ca placenta e insuficienta? Are legatura cu gradul de maturatie?

Raluca eu imi amintesc sintagma de la eco, cica imi arata dna dr pe eco, dar eu tot nu stiu ce inseamna. Poate ne spui tu si om vedea de te-oam putea ajuta.

Valen, Gabi la bebici mancaciosi
Gabi iezisorii tai sunt tare dulci, dar Tudu m-a topit

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 36+
AMR 16 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

quote:
Originally posted by ralucapio

cred ca am ramas numai noi doua pe forum ....

deci "cisterna magna" este o formatiune (ca un rezervor) in spatele creierului unde se acumuleaza lichidul cefalorahidian (cred ca asa ii zice ca nu mai intelegeam nimik din ce imi explicau doctorii) care circula prin creier si care in momentul in care se mareste datorita unor obstructii sau alte cause creaza o presiune asupra creierului. Iti dai seama ca toata lumea , inclusiv d-na Anya20, mi-a spus sa ma calmez si sa nu ma mai gandesc la cai verzi ca nu am de ce sa ma sperii dar stii cum e .......... trebuie sa intreb, nu???

daca nu am explicat corect rog o mamica mai experimentata sa o ajute pe mamii cu o explicatie mai la obiect.

pup

28 si ....

Acu am inteles. Dar daca tot spun medicii sa nu te ingrijorezi, mai bine faci cum spun ei

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 36+
AMR 16 zile

Mergi la inceput

eu cred k fetele chiar au plekt in vacanta si pe noi ne.au lasat aici sa suferim :(...FETELEEEEEEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Lavinia hai ca mai este putin putin! Lasa ca o sa ii gasesti tu un top asortat dupa, ca n-o fi bai daca o scoti la prima plimbarica numai in body. Asa e cu inceputurile noastre...ce ne mai plangeam ca nu se vede burtica, si acum nu mai putem sa o caram ...a avut dreptate cinbe a zis "ai grija ce iti doresti, s-ar putea sa se indeplineasca" Eu una incerc sa gasesc pozitivul in toate

Simona 32+ Matei Hisham

Nu e suficient sa apartii speciei umane ca sa fii om.

Mergi la inceput

da simo sa da naiba eu pana in luna a 5 nu aveam pic de burta si acu am k zice lumea dak nu cumva fac gemeni! :( toate babele vaiiii da tu esti sigura k esti gravida... si acuma vaiiiiiiiii da nu cumva ai gemeni! in principal socroshenia DRAGA te mai incape ceva?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Buna dimineatza si de la noi.

Simo uita ca am ajuns la munca. Si uite ca nu-mi vine sa cred in ce stadiu ma aflu. Adica azi ma plang, anunt pe toata lumea!

Am ajuns in faza in care nu mai pot dormi noaptea, adica la 10-15 minute trebuie sa ma intorc, iar cand ma intorc ma dor toate oasele si cel mai tare pubisul (sau ce o fi pe acolo de doare dar eu sunt rupta). In concluzie sunt foarte obosita si la birou fie-mea e fresh, misca la greu si nu mai am voie sa stau in fund daca n-are ea chef, adica imi da sub coaste iar eu stau pe scaun ca pe sezlong. In plus asa cum zicea Anto am descoperit si pitici pe sot, se trage de la faptul ca si el e foarte obosit si solicitat la munca iar eu ma simt neglijata, adica parca nu sare de pe scaun sa-mi aduca ce am nevoie destul de repede.

Aseara am mancat fasole Heinz, m-am uitat la Grey's Anatomy,si am facut gimnastica pe scari ca ma striga fiu-miu la 10-15 minute sa-mi ceara ceva. Se alinta.

Raluca imi pare rau ca te inspaimanta doctorii astia, eu zic sa stai linistita ca nimeni nu stie 100% ce si cum e in burtica noastra, cel mai bine vedem dupa ce iese si binenteles ca vor fi sanatosi cu totii.

Va pup.

Luna 31 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

Mergi la inceput