Mamici de Noiembrie-Decembrie (33)
Raspunsuri - Pagina 26
dany26 spune:
quote:
Originally posted by darleena
Dany cu placere.
Pentru alea 126-42 zile normal ca trebuie sa ai ceva: sa fii insarcinataca altfel nu se poate. In rest nu, doar
sa fie pe undeva prin burtik.
Irina cam drastica metoda19+ ???
Pana vine bubu
poze bubu mic
OK darleena

darleena spune:
quote:
Originally posted by anacami
Darleena, probabil ca s-a mai lungit pt. ca sarcina s-a mai ridicat si nu mai apasa pe el- zic si eu...
Camelia, Sebastian(26 mai 2004) si Stefania
e posibil...uite la asta nu m-am gandit

19+ si ???
Pana vine bubu

poze bubu mic
anacami spune:
acum masuratoarea asta este si un pic relativa, cu o marja de eroare: depinde cat de bun este ecograful si cat de precis pune doctorul capetele colului
(adica este posibila o "eroare" de cativa mm)
Camelia, Sebastian
(26 mai 2004) si Stefania 
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by mihuta
Bbyasmi cea blonda, cum fu fasolea ? Cand plecati ? Noi o sa plecam probabil inainte sau dupa eco de 22 saptamani (programata pe 17.07) pe Coasta de Azur. Asa ca sunt curioasa cum o sa fie cu avionul si cu caldura pentru tine. Eu de avion nu-mi prea fac griji, ca am zburat foarte des, dar sper sa n-am parte de turbulente, totusi. In schimb ma preocupa cum o sa fac fata caldurii, ca doar nu pot sa stau toata ziua in hotel la aer cvonditionat, nu ?17s +
Sophia 80%
Fasolea a fost fffffff bunaaaaaa!!!!!!!!! am papat singura o conserva de 300de grame!!!!
woaa coasta de azur?? supertrrrrr

, eu revin cu detalii in 6 iulie cand ma intorc!!! atunci iti spun cum fu!!!_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami
19+ 70%
Yasmina Alisapoza eco bb si burtik
ancadragoman spune:
quote:
Pai si le mai simti acum Anca?
Ti-a dat ceva? sau doar scurtare de program?19+ ???
Pana vine bubu
poze bubu mic
Din cand in cand le mai simt si at iau no-spa si in catebva minute dispar,deci pe langa scurtare de program mi-a mai dat si no-spoa
anca
19+Maria

poze
dany26 spune:
crisstiana....cand ar trebui mancate prunele uscate ca sa isi faca efectul?pe stomacul gol.....sau nu conteaza cand?
16+ 
ANDREI
darleena spune:
Am citit ieri la un subiect de aici o chestie care mi se pare cel putin ciudata:
quote:
Inca un detaliu... toti cei trei doctori consultati mi-au spus sa iau doar magneziu pentur relaxarea muschilor si prevenirea contractiilor. No-spa ar afecta fatul si nu se prescrie in sarcina.
Nu stiu cat e de adevarat avand in vedere ca majoritatea doctorilor de aici prescriu No-spa.
Hmmmmmm......

19+ si ???
Pana vine bubu

poze bubu mic
pussi spune:
darleena eu am facut FIV la Szeged si am primit ca tratament Magne B6 3/zi! Dr. de acolo a zis ca mai bine iau MB6 decat No-spa... e mult mai bun! Am oprit administrearea din cauza greturilor, dar de azi iar m-am apucat!
PUSSI
14+ 
din care unul 
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
darleena spune:
Pussi ca e mai bun e una, dar ca No-spa ar afecta fatul e cu totul alta problema, care mie mi se pare grava.
N-a zis nimic despre asa ceva, nu?
19+ si ???
Pana vine bubu

poze bubu mic
pussi spune:
quote:
Pussi ca e mai bun e una, dar ca No-spa ar afecta fatul e cu totul alta problema, care mie mi se pare grava.
N-a zis nimic despre asa ceva, nu?19+ si ???
Pana vine bubu
poze bubu mic
nu, de fat nimic! Doar ca ma calmeaza pe mine, ca decontracta muschii ...atat ai stomacului cat si ai uterului....are mai multe functii decat No-spa
PUSSI
14+ 
din care unul 
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi