Mamici de Noiembrie-Decembrie (33)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by darleena

Pai Mihuta contractiile pot scurta colul, deci nu prea e bine daca se scurteaza sub 3 cm.

19+ ???

Pana vine bubu

poze bubu mic

asa mi-s aseara: ca s-a scurtat de la contractii..si sa bag No-spa!

PUSSI 14+ din care unul

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Pussi, cica nu doare deloc - eu cel putin asa am auzit, stiu ca se face un fel de anestezie usoara. Stai linistita.

Pai colul se scurteaza si daca stai prea mult in picioare sau in fund. Ideea e sa nu fie incompetent, adica deschis. Ca altfel daca te odihnesti la pat se lungeste. Oricum cica dimensiunea colului e o caracteristica fizica, cum e si inaltimea (latimea mai putin ).

17s + Sophia 80%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Eu stiu ca sunt contractii atunci cand uterul se face ghem, se intareste f. mult. Pot fi nedureroase (nu sunt de nastere) sau f. dureroase-la nastere.
le-am simtit pe cele nedureroase si in sarcina trecuta, asa mi le-a descris si doctorul; am simtit si contractiile dureroase la nasterea lui Sebi

Burtica nu este bine sa se intareasca in timpul sarcinii, inafara pericolului de nastere prematura, in timpul acestora bb este mai putin alimentat cu oxigen

Colul se poate scurta si de la prea mult efort fizic, de la o sarcina prea joasa care apasa pe el; se scurteaza ca un efect natural si inaintea nasterii mature, pe masura ce copilul coboara si se angajeaza in procesul nasterii

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Eu cred ca sarcina mi-a afectat neuronii. Ca nu sunt in stare sa-mi dau seama cand e contractie sau nu. Ma mai doare din cand in cand burta in zona inghinala, dar nu stiu daca se intareste sau nu . Poate de asta nu m-a bagat doctorul in seama cand i-am spus ca ma mai doare burta, ca m-a intrebat daca am contractii si i-am spus ca nu stiu, ca daca n-am termen de comparatie

17s + Sophia 80%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Da asa e, colul se mai lungeste, se mai scurteaza, in functie de ce activitati prestam.
Eu de exemplu am avut la inceputul sarcinii 3,4cm si la ultima eco 3,97 cm. Problema e ca la inceput am fost mai cuminte, adica am facut mai putin efort decat dupa. Asa ca nu stiu cum de s-a lungit, o fi tras bubu de el. Nu ma intereseaza, bine ca s-a lungit.

19+ si ???

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstiana spune:

Fetele cu constipatia
De ce nu incercati cu prune uscate? Merge super bine treaba si e o metoda sanatoasa. Sau deja ati incercat-o si nu mai tine faza?
Mihuta, sunt sigura si eu ca sotul meu o sa se obisnuiasca cu ideea, ca doar nu are incotro. Asta e. Acum nu se mai poate schimba nimic. De vina sunt parintii (mai ales tatal ), nu copilul, saracul. Ce vina are el ca e baiat si nu fetita?
Pussi, iti tin pumnii ca totul sa fie ok.
Acum cred ca merg sa prepar niste ciorba de burta, ca de multa vreme ma tot gandesc la ea. E ciorba mea preferata. Si deja nu mai poooot.

Crisstiana 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..contractiile....aaa....pot sa intreb altfel atunci..ca tot suntem intre fete......contractiile astea seamana cu contractiile de la orgasm??(scuze dar nu aveam cum sa-i spun altfel)...eu atunci imi simt tot uterul ..e o senzatie pe care doar atunci o simt...poate ma lamuriti si pe mine asa..ca altfel eu nu am simtit niciodata burtica ghem ca sa zic asa...

ROXANA 21+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Hmmm Roxana...nu stiu ce sa zic ca eu nu cred ca am avut inca contractii. Dupa ce zic fetele, contractiile nedureroase sunt atunci cand ti se face burtik ghem, ceea ce nu prea e aceeasi senzatie cu alea de orgasm.
Iar alealalte dureroase, nu cred ca se mai pune problema.

Mie momentan mi se pare ca miscarile lui bubu uneori seamana cu contractiile de care ziceai tu.
Dar fiecare simte diferit, nu?

19+ si ???

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

hmm....Doamne ajuta sa nu avem!!...eu miscarile lui bebe le simt in dreapta unde are piciorusele si in stanga manutzele...le simt ca pe zvacnire a muschiului chiar mai tare....

ROXANA 21+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Darleena, probabil ca s-a mai lungit pt. ca sarcina s-a mai ridicat si nu mai apasa pe el- zic si eu...

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput