Mamici de Noiembrie-Decembrie (33)
Raspunsuri - Pagina 20
adinag spune:
Fetelor, buna dimineata!!!
Ma grabesc ca merg azi la control la gin, nu cred ca face eco, numai control. Si trebuei sa mai fac si un dus rapid, ca de...
Si ptr ca-s grabita si am vrut totusi sa va citesc, dar ma scapam pe mine (scuze), nebuna de mine a luat laptop-ul la toaleta!!!
Asta da nebuneala... daca ma vede cineva cheama salvarea cu aia cu camasa alba care se inchide pe la spate ![]()
Va pup si va anunt mai tarziu ce-a zis nenea dr.!
Adina 12+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
dany26 spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Mai fetelor mie inca nu-mi vine sa cred ca o sa dau nastere la o minune.
anca19+
Maria
poze
Neatza gravidutze!
Ancadragoman si eu simt exact la fel mai ales de cand mi-a crescut si mie burtica...adica abia de 1 saptamana...Dar pe deasupra ma mai cuprinde si cate o emotie la gandul ca trebuie sa am mare grija tocmai pt ca e asa o minune sa ai un bebe in burtica..
Eu am o mica mare problema....care am citi pe acest site...ce e normala in sapt 17 cum sunt eu....ei bine sunt constipata de 2 zile
si nu stiu ce sa fac sa imi revin la normal...mi-e frica si pt mine dar si pt bebe...Inainte sa fiu gravida beam dimineatza o cafea fierbinte pe stomacul gol si gata dar acum.....nu stiu...Ieri dimineatza am baut o cana cu lapte si una cu limonada si cateva cirese...si degeaba
Oare ciresele constipa...ca eu mananc cam 6-700 grame pe zi de vreo 3 saptamani....in fiecare zi
16+ ANDREI
anacami spune:
Buna dimineata!
BB, ai grija cu conservele pe vremea asta- au fost multe cazuri de botulism in ultima vreme, nu numai de la ton
Nu ai vreun restaurant in apropiere (desi nici astea nu mai sunt sigure..)?
Stefania draga, ai prea multe griji.Daca nu ai incredere, foloseste cum a zis BB din cele pt. copii. Eu am una acasa de la Sebi pe care scrie ca are factor de protectie 50!! Mai sunt unele pe care scrie "factor/ecran total" (parca 60 era limita...). Cu oja si vopseaua,, cum au spus si fetele, nu este niciun pericol daca eviti vaporii respectivi care sunt toxici
Pussi, ai fost la eco (parca trebuia sa te duci ieri), cum este???
Va doresc o zi placuta (iuhu, se apropie weekendu'...)
Camelia, Sebastian
(26 mai 2004) si Stefania 
darleena spune:
Apropo de miscarile lui bb....aseara cand m-am bagat in pat am simtit cum misca si mi-am pus mana pe burtica si atunci am simtit destul de bine si "la mana" miscarea.
Credeti ca era bb sau doar spasme de prin burtik? Mi s-a parut prea puternica lovitura ca sa fie bb
19+ ??? 
Pana vine bubu 
poze bubu mic
RGE spune:
ADINA bafta la dr sa vi cu vesti bune!!!!
..am uitat ca si eu trebuai sa ajung la unul din dr mei la control zilele trecute![]()
ROXANA
21+
GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!
RGE spune:
DARLEENA..pei de acum incolo sa te tot astepti la astfel de lovituri![]()

ROXANA
21+
GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!
alfa_anca spune:
dany poti incerca si acuma cu o ceasca de cafea fierbinte dim, nu e o pb, si medicii zic ca o ceasca de cafea nu face chiar asa rau, in cel mai rau caz il agiti un pic pe bebe si o sa miste
, dar la tine poate e prea mititel ca sa il simti inca. Sau poti incerca cu niste kiwi dim pe stomacul gol. Din cate stiu eu ciresele nu constipa, dimpotriva, fructele si legumele in general te scot afara, ca au fibre.
darleena si eu am momente cand o simt pe bebelina si la mana.
Anca
20+
Elena
RGE spune:
fetelor la mine cel mai bun remediu pt constipare ramane apa ...dimineata dupa 5 ma trezesc de cel putin 6 ori sa merg la toaleta pana la 10-11 cand ma dau jos din pat "definitiv" si de fiecare data cand ma dau jos beau apa plata..pun sticla la gura si beau cat pot...
ROXANA
21+
GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!
crisstiana spune:
Neata burtici!
Multumesc fetelor care m-au felicitat. Sa stiti ca si eu sunt fericita, chiar daca e baiat. Tati o sa fie un pic dezamagit, dar speram sa-i treaca repede.
Am rugat o prietena sa ma ajute sa incarc pozele de la eco pe net, pe adresa ei de email, asa ca acum incerc sa vi le pun si voua, ca sa-l vedeti pe bb meu. E un scumpic.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/banfi_adela/my_photos
Sa va uitati la a treia poza, de pe primul rand. Acolo se vede clar ca e baiat. Pacat ca nu pot mari poza, dar chiar si asa e evident ca o sa avem un baietel. Si mai e o poza care imi place, unde il prinde din profil. De fapt, imi plac toate. E cel mai frumos si cuminte baietel din lume.
As vrea sa va pun si dvd-ul, dar chiar nu ma pricep.
Va pup
Crisstiana
13+