Mamici de Noiembrie-Decembrie (33)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

BB nu te risca,mai bine iti faci tu cand ajungi acasa.

anca 19+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Da Rox ai dreptate ,la mine de ex seara cand stau linistita si e se misca daca vine tati si o mangaie imediat incepe sa se agite.

anca 19+

Maria
poze

la noi e exact invers cand pune mana tati nu mai da din picioruse, cand ia mana si o pun eu e fff vesela!!!!

_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 19+ 70% Yasmina Alisa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

BB stiu ca nu sunt indicate conservele..insa daca Yasmina vrea neaparat..o guritza, doua...nu moare nimeni..sa ai pofta!!
ANCA...da exact...uite al meu daca nu pap pana in 10-11 dimineata..da din picioare rau..apoi dupa ce pap..se linisteste...noaptea cand il luam pe tati in brate..bagam burtica in spatele lui si in maxim 2 minute incepe sa-l impinga pe tati cu manutzele..iar dimineata cand pleaca la serviciu vine si ne trezeste sa ne pupe..si atunci misca si el o data...

ROXANA 21+ GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Mai fetelor mie inca nu-mi vine sa cred ca o sa dau nastere la o minune.

anca 19+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:

Hai sa va zic faza tare,....
Mai fetelor va dati seama in ce stadiu e daca a ajuns sa vb la service de gravideala?

anca pe mine una nu mar mai mira nimic in leg. cu sotul meu ;el oricum vb cu orice se intalneste despre asta vrea sa ma insoteasca inauntru cand voi naste daca o fi o sarcina normala si nu cezariana ..
daca poti sa-ti dai seama ca a facut un sondaj: a intebat in stanga si in dreapta de la intreb "cat te poate ajunge cheltuiala pt. copil" (imi vei spune ca asta e normal) pana la faptul ca deja isi face listuta cu ce-i trebuie pe cand o sa se nasca sa nu-i lipseasaca nimic; e mai contiincios ca minemai mai ca mi-ar lua locul ; desi eu nici nu m-am gandit; ma gandesc doar sa-l vad iesit afara si dupa imi fac si planuri( bani sa ai ca lucrurile le por cumpara imediat )

STEFANIA13+

Mergi la inceput

Ma duc sa imi iau o conserva de fasole, akuma nu cred ac patesc ceva dintr-una, nu???

_

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

quote:

BB nu te risca,mai bine iti faci tu cand ajungi acasa.

anca 19+

Maria
poze

anca, mi-am pregatit si aks sa fac ciorbita de fasole cu ciola, dar pana ajung aks......

_

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Neatza burtici!

Astazi am implinit 20 de sapt . Vai ce mari suntem. Parca nu imi vine sa cred ca am ajuns la jumatatea sarcinii. WOW! Dar mi se pare ca mai e asa cale lunga pana la sfarsit......

Bebelina mea am vazut ca are program seara cand ma pun in pat sa ma culc si eu, ea ii da cu picioarele de zor, mai ales dc stau intinsa pe spate, cred ca atunci are mai mult loc si se intinde . Si dim are program, dar nu imediat cum ma trezesc eu. Astazi si-a inceput programul cand am ajuns la birou si dai si lupta si dai si lupta in burta mea .

Danaangie ma bucur mult ca esti bine si ca ne mai dai semne de viata. Abia te asteptam cu vesti bune de II liniutze. Te pup.

Vasari felitari pt fetita, sa creasca mare si sanatoasa si frumoasa.
crisstiana felicitari si tie pt bebe baietel si vei vedea cand il vei tine in brate ca vei uita toate aceste ganduri ale tale de acuma si tati la fel. Iar cu a 2-a sarcina, nu sunt 2 la fel. Asa ca multa bafta.

Nu mai stiu care intreba, dar si eu am pe sani venele fff pronuntzate albastru-verzui, pe burta nu am observat nimik, in afara de par mai mult, dar nu ma deranjeaza. Cat despre oja eu nici nu mi-am pus problema, ca pana la urma dai pe unghii si nu pe piele si oricum, ma da manichiurista, deci nici macar nu stau cu nasul in miros . Dar imaginati-va ca renovati casa si dati cu vopsea, nu zic ca dati voi, dar pe urma tot ramane ceva miros pana dispare complet, asa ca......

Va pup si va diresc o zi frumoasa, mai ales ca vine week-end-ul.

Anca 20+ Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

ANCA..stai linistita si eu simt la fel..cateodata stau si ma uit la burtica si totul mi se pare un vis frumos..nu pot sa cred..inca sunt inconstienta..inca nu realizez....mi-a spus o mamica ca nici cand o sa fim cu cracii in sus si o sa vedem un cap ca iese pe "undeva" nici atunci nu o sa realizam....parca traim un vis extraordinar si intr-o buna zi o sa ne aduca o mogaldeatza mica o hartie colorata pe o sa scrie "LA MULTI ANI MAMI DE 8 MARTIE"...e..va place nu??....si mie..of Doamne ...ajuta-ne sa ne implinim visul pana la capat si sa avem toate parte de bebei sanatosi si plangaciosi cu plamani zdraveni si pofta de mancare.. AMIN!!
SLIMATEI...la noi lista cu ce-i trebuie lui bebe am facut-o eu tati s-a uitat o secunda pe ea si a zis..aoleu..trebuie sa muncesc mai mult...de cand am ramas gravida..parca nici nu mai vede..nu mai aude..numai munca, munca...

ROXANA 21+ GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Si apropo de pofte, ieri nu mai stiu cine avea pofta de pate de ficat si m-a terminat si pe mine, asa ca seara m-am dus si mi-am luat o cutie si am papat 2 felii cu un strat f subtire de pateu, ca nu mai puteam sa rabd. Eu in general am grija ce pap, adica nu papa chesti chiar interzise, adica nu carne cruda, nu lapte si branza proaspata de la necunoscuti, etc, dar mai scap asa de pofta la cate ceva gen un crenvust, o felie de pateu (a fost prima data), niste salam, dar de-ala fff uscat si nu mult si f rar. Asta e.

Anca 20+ Elena

Mergi la inceput