gravidutza in 35 sapt am arsuri gastrice si e gat.
Raspunsuri - Pagina 2
Soleil spune:
Da, sunt normale...
Mie imi treceau cu Dicarbocalm. Am papat vreo 2 tuburi d'alea mari in ultimele 2 luni
ilenutza spune:
Eu sunt in sapt. 39 si tot am arsuri
Dar nu le-am avut tot timpul, sunt zile si zile.
Eu beau lapte rece si imi trec.
Nu am stiut ca poti lua si medicamente.asta e, data viitoare! ca azi, maine nasc
Ile 39+ si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 4 ZILE
anacami spune:
Rennie este foarte bun, se recomanda si gravidelor-are un gust placut.
Sunt tablete pe baza de carbonat de calciu si magneziu, de aceea trebuie avuta grija in cazul in care luati deja aceste suplimente
P.S. uite un www.rennierelief.com.au/dir235/rennieweb.nsf/duringpregnancymain?OpenFrameset" target="_blank"> link . gasesti si cateva sfaturi pt. diminuarea lor (sa nu mai mananci inainte de somn, sa eviti mancarurile grase, condimentate,etc..). Mai iau si eu Rennie, imi trece imediat...
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania
madau spune:
Eu luam Rennie si incercam sa dorm pe o perna mai mare, sa stau cu partea superioara a trunchiului mai sus.
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
ilenutza spune:
Am luat si Rennie asta-noapte si e f. bun!Ce ma oftic ca nu am stiut de el mai devreme!Dar omu' cat traieste invata!
Ile 39+ si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 1 ZI pana la DPN
Happiness_4_us spune:
La mine arsurile se accentueaza si apar numai daca dorm pe partea dreapta. Cum ma mut pe stanga, dispar.
Maloox am luat si eu si mai beau lapte rece ca ma linisteste pe moment si pot sa adorm la loc. Cel mai rau ma dispera nodul ala in gat care parca vrea sa ma stranguleze. E cumplit. Dar scapam noi si de asta.
Sarcna usoara in continuare.
Nana, 31+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Roxana_G spune:
Daaa, si eu am arsuri si pe gat, e ingrozitor. M-au convins fetele de la noi de la odisee sa iau Malox si sunt alt om. Altfel era ceva crunt, nu dormeam deloc din pricina lor. Laptele nu ajuta si nici o restrictie alimentara de altfel.
Rox 33+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
anacami spune:
si mie mi-a facut f. bine Rennie,nici nu am mai luat in ultimul timp-nu am mai simtit nevoia.
Uitati ce scrie :
" Most common antacids contain the following ingredients:
-Calcium
-Sodium bicarbonate
-Magnesium bicarbonate
-Alginates and aluminium. "
_
Rennie contine (are un gust f. bun,sunt comprimate masticabile):
-Calcium carbonate - 680mg (272mg elemential calcium) si
-Magnesium carbonate - 80mg (elemental magnesium)
Maaloxul contine, din cate am citit, carbonat de magneziu.
_
Principiul dupa care actioneaza:
"Rennie works by restoring and maintaining the normal acid balance in the stomach. It provides relief by neutralising the gastric acid within the stomach and those that have escaped into the food pipe (oesophagus), helping resolve heartburn, indigestion and/or reflux.
Using Rennie may also reduce the effect of one of the enzyme which breaks down food (pepsin). Too much pepsin can lead to inflammation of the food pipe (oesophagus).
Rennie works fast because it acts in a local mode of action, directly at the source and doesn't need to be absorbed into the blood stream before it starts to work".
Probabil ca si Maaloxul actioneaza asemanator; o sa imi iau si eu, sa vad daca exista diferente (sper sa nu mai am nevoie prea des..).
Multa sanatate, sarcina usoara si placuta tuturor!
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania