gravidutza in 35 sapt am arsuri gastrice si e gat.
Sunt gravidutza.......in 35 de sapt......si de cateva zile am niste arsuri ciudate......de pe gat pana in stomac......sunt normale?
Desi mananc, am o senzatie ca si cum nu as fi mancat.....ma arde tot gatul si stomacul......
Va rog mult ajutati-ma daca stiti despre ce este vorba.....sau dati-mi niste sfaturi in acest sens.
Pupici dulci !
Raspunsuri
Lorikay spune:
Sunt foarte normale si eu ma chinui cu ele de vreo 2 luni, mai ales seara. Am observat ca se atenueaza daca stau culcata pe partea stanga. Poti sa mai incerci sa bei lapte si sa nu mananci condimentat. Dar nu este o solutie care sa le faca sa dispara complet. Am inteles ca sarcina apasa pe stomac si de aceea gazele se ridica si dau aceste arsuri. Varianta populara este ca ii creste parul copilului.....
pet.cost2005 spune:
Mie mi-a dat dr. GAVISCON (e si sirop si pastile) pt. aceeasi problema de care zici. Nu are contraindicatii in sarcina ... nu stiu insa daca se gaseste in RO sau sub ce nume se gaseste ...
Si eu am arsuri de-astea, mai ales seara si o senzatie de nod in gat ... sa inteleg ca o sa le "port" pe toata durata sarcinii???
Petronela
puiutul mult dorit !!!!
claujro spune:
Sunt foarte normale. Ma rog, eu am avut arsuri groaznice in ambele sarcini. Dispar imediat cum nasti...
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
pet.cost2005 spune:
quote:
Originally posted by claujro
Dispar imediat cum nasti...
Ce consolare ... deci mai am vreo 20 de sapt. si mai bine de suportat ...
Petronela
puiutul mult dorit !!!!
Antoanela23 spune:
Din pacate sunt comune arsurile astea, mai ales in ultimele sapt de sarcina. Eu ma trezesc si din somn din cauza lor, plus ca dorm cocotata pe 2-3 perne.
Am luat Gaviscon si nu m-a ajutat.
La prima sarcina luam Maalox, era bun dar acum imi face gaze, alta belea.
Deci...rabdare si curaj.
Anto 36 cu siVictor (8 octombrie 2005)
claujro spune:
quote:
Originally posted by pet.cost2005quote:
Originally posted by claujro
Dispar imediat cum nasti...
Ce consolare ... deci mai am vreo 20 de sapt. si mai bine de suportat ...
Petronela
puiutul mult dorit !!!!
Daaaaa, din pacate! face parte din "binefacerile" sarcinii, dar va garantez ca va veti aduce aminte cu placere de ele... Poate o sa ziceti ca sunt nebuna, dar mi-e doooor de arsuri, de contractii, de mersul de ratza, de bb in burtik...! Trec toate neplacerile astea si merita sa le suportati, rezultatul e minunat si uitati tot ce a fost neplacut!
pet.cost2005 spune:
claudia - asta asa e ... uiti de toate si zici ca merita "efortul" cand vezi ce iese . Zic si eu asa ... acum, pe moment, nu-s tocmai placute ... da' mergem inainte !!!
Petronela
puiutul mult dorit !!!!
ainia spune:
Si eu am patit la fel! Medicul mi-a recomandat Maalox, insa nu-mi placea gustul, asa ca am preferat sa mananc pana in ora 17(ca sa pot dormi, sa nu mai am arsuri seara/noaptea), si ce papam sa fie putin cantitativ, insa de calitate. Am incercat si cu lapte , insa nu a mers...Trec ele, asa cum au spus fetele, dupa ce nasti. Nastere usoara si bebe sanatos!
Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata
soanso spune:
andreeagr,
si eu am avut aceste arsuri de care zici tu ,intradevar sunt nasoale si iti dau o stare aiurea ,mie imi treceau daca rontaiam sticks,biscuiti ,incearca poate functioneaza si la tine.
hai ca mai ai un pic si trec toate durerile .sarcina usoara in continuare
SOSO
iulia82 spune:
quote:
Initial creeata de andreeagr
Sunt gravidutza.......in 35 de sapt......si de cateva zile am niste arsuri ciudate......de pe gat pana in stomac......sunt normale?
Desi mananc, am o senzatie ca si cum nu as fi mancat.....ma arde tot gatul si stomacul......
Va rog mult ajutati-ma daca stiti despre ce este vorba.....sau dati-mi niste sfaturi in acest sens.
Pupici dulci !
cam toate ne confruntam cu aceste arsuri din timpul sarcinii,asa ca nu te speria.de curand am citit intr-o revista pt mamici despre 'renne'- niste pastilute pt arsurile astea care sunt recomandate femeilor gravide.eu am luat si mi-a trecut senzatia de arsura in cateva min.