Stelute de ianuarie-februarie 2007 (32)
Raspunsuri - Pagina 24
rali spune:
Cora - multa sanatate, putere si rabdare...o sa fie bine. Mai spunea Gio de niste vitamine care dau pofta de mancare ceva cu pol... poate intra si iti va spunea ea.Doamne ajuta!
Catalina- ma bucur ca te-am bine dispus! In legatura cu cantitatea de pipi nu stiu ce sa spun... nici Vlad nu mai face ca in primele 3 luni dar tot schimbam 6 pampersi pe zi. Pentru Cristia, Alinuk cred ca are raspunsul...a spus pana acum de cateva ori cum se numeste solutia aia de la Plafar dar nu am retinut...
Adinush- dar ce cantar au acolo? E bine cel putin ca nu a aratat mai putin ca ultima data...
Cristiana 70- pe flickr daca intri cu id-ul mamicile_ianfebr2007 si parola e deja activat contul...cred ca nadia l-a creat (deoarece aparea mailul petcov_nadia@yahoo.com). Pozele se pot micsora inainte sa le incarci sau poti folosi www.flickr.com/tools/" target="_blank">programelul lor de incarcat poze (pozele sunt automat micsorate)- eu il folosesc :))....
Messa spunea ca la momentul in care se va inchide yahoo photos vor transfera ei pozele ...sau nu am retinut eu...
Dana- felicitari pentru originala diversificare
Aelita- ce povesti de groaza...
(31.01.2007)
Daconst spune:
Rali,mersi,dar cred ca face parte din ciclul:asa nu,diversificarea noastra.![]()
Eu m-am bazat pe faptul ca al meu e mancau si nu refuza nimic daca-i e foame si a mers.N-a vomitat nici un strop macar,sa vedem maine cum e si kk,iar daca e bine continuam maine la pranz tot cu cartof si spanac,iar treptat incerc sa adaug morcov,poate nu-l mai constipa.
Fetele care dau borcanase la bb-i,vedeti ca la Hipp scrie la fiecare borcanas cum se comporta tranzitul intestinal.Deci le puteti alege in functie de necesitati.
Catalina,referitor la caderea parului,moasa mi-a spus ca orice ai face tot cade,ca e hormonal si cindva se va opri caderea.La mine asa a fost.Nu am facut absolut nimic,decit taiat de varfuri si acum nu mai cade deja.
Laura,sa ne spui ce i-ai dus lui Emanuel si cum au reactionat parintii?Ma gindeam poate-i faci o poza micutului,daca sunt parintii de acord,sa-l vedem si noi.Sigur e un dulcel!
Fetele pe tura de seara,unde sunteti? Lili,Marybell,Nadia?
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
marinar spune:
diana cred ca e chestie de obisnuinta. mai exersati cateva zile si pana la urma trebuie sa dorma si la parter. fataaaaaaaaa cum sa speli vasele in aceeasi apa cala tara? pai se cam bat cap in cap obiceiurile astea ale lor.
rali super tareeeee! da io tot nu ma las de aerobic.
gabriela ia spune fata cum ai dat tu jos 5 kg. si io sunt interesata...azi am fost la endocrinolog si m-a zis din start ceea ce stiam, ad faptul ca trebuie sa slabesc.
laura nu avem ce face dar cred ca are dreptate dr. doar ca io nu-i dau sa pape la 6 ca sa iesim pana-n 7 afara, asa ca nu mai ramane decat seara. acum ne-a trimis ploaia in casa 
catalina cred ca alinuk spunea ceva de o chestie contra caderii parului.
adina io nu am observat sa fie pipi mai putin la emmi, dar o sa fiu mai atenta.
dana pai asa tot sa pleci in oras si sa te uite sfintii. oricum felicitari pt papacios!
si pt ca tot vb de caderea parului am pus astazi aceasta problema la endocrinolog si mi-a spus ca e mormal sa cada, ca trebuie sa cada tot si sa creasca altul si toata chestia dureaza cam un an. al meu nu mai e nici asa cret cum era si cauza e aceeasi- hormonala.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
Catalina spune:
Dana mersi de raspuns. 200 ml zici. Sa vaz si eu daca reusesc sa ii dau 100. Vad ca Matei sta 4 ore intre mese si nu si-a marit ratia de mancare, mananca aproape absolut la fel decat ca de cand ii dau mar copt nu mai mananca tot la masa de 11. Logic.
Maine ii fac baby calm si ii dau, ca nu imi place faza cu pipi.
Catalina spune:
Aelita, tu din ce film vorbesti? Fata, pai ti s-a intamplat asa ceva si mai esti zdravana la cap? Ca io cred ca ma pipi pe mine instant. Doamne fereste ... .
Te miri ca nu oprea nimeni sa va ajute? Se vede ca ai plecat de mult din Romania ...
Pupici
nadiutapm spune:
Aelitaaaaa, adevarate pereipetii, mi-ai bagat frica in oase, noi planuiam o iesire cu masina pana in Italia mai in toamna dar.... cred ca mai renunt, sau v-om merge doar ziua.
Rali, mami, eu nu am facut nimic pt Flickr, pe cuvantul meu de pioner, iar acum cand am intrat mi-a apurut ca sunt logata cu mamicile si eu doar intrasem pe site, cred ca ceva nu e in regula, eu am intrat pe Flickr dar fte demult si cred ca mi-am facut cont acolo, nu stiu ce sa zic.
Dana, sunt prezenta, dar va citesc si sunt intr-un stadiu de meditatie grea
, astazi am cumparat si noi vaccinul pt 4 luni de la Help Net si ne-a costat 181ron, m-am mirat am zis ca e o greseala insa am sunat si la alte farmacii din lantul lor si mi-au zis acelasi lucru, ba la una din Dristor au zis ca e 156ron, deci nu stiu ce sa cred.
asa am patit vara trecuta cand am mers la mare eu faceam injectii cu Pregnil si aici cumparam cu 22ron fiola iar la mare a dat barbata-meu 7 ron insa acolo a fost o greseala de calculator.
Cora, am citit prin ce treci, sa te ajute DD sa-ti dea putere.
nu stiu ce o sa ma fac ca nici Lidia nu accepta biberon doar tzitzi, nici apa, ceai sau suc, ii mai dau apa cu lingurita si sucul la fel la lingurita. o pot pacali cu bibe doar daca ii mai bag tzitzi in gura sa traga de doua ori si pe urma bibe, si tot asa. Intr-o seara m-ama muls sa vad cat mananca si mai ca i-mi pusesem casa in cap cand am vazut ca nu vrea bibe si in tzitze nimic, dar am pacalit-o.
Ivona, Cata, multumesc pt ajutor.
Dana, eu nu asi avea curaj sa ies cu Lidia fara sa am
cu mine, dar bravo ca Lucas a acceptat mancarica de la borcanel s-o tina tot asa.
pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici 
Nadia
de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta
cum cresc eu
criss68 spune:
Azi am facut vaccin. Fetelor, va vine sa credeti ca exista copii care nu plang la injectie? Inchipuiti-va ca Ligiuta mea nu a schitat nici cel mai mic gest, manca-o-ar mama ei de curajoasa.
acum ies ca pic de oboseala, v-am citit pe toate, maine raspund acolo unde am ce
Pupam mamicile si bebicii!
criss
de
Ligia (26.01.2007)
Aici ne laudam cu pozuci
Cat de mari am crescut
ylilimic spune:
Seara buna!
Dana - raspund prezent la apelul de seara.
Ma bucur ca Lucas a inceput cu dreptul diversificarea 
aelita - subscriu la ce au zis fetele: film de groaza! Nu stiu cum reusesti sa iti mai planifici vacantele cu masina dupa asa experiente...esti supe rtare, ce sa mai zic!
criss - intotdeauna am zis ca fetele/femeile sunt mai curajoase decat baietii/barbatii!
si nu uita ca o zice o mama de baieti...
rali - nu stiu cum umpli tu 6 scutece, noi "tocam" doar 3/zi + 1 daca are scaun in afara "orarului".
Cora - si eu sunt alaturi de tine si ma gandesc cum va mai e...Odihna ta e f importanta...vad ca la mine lipsa somnului imi da puteri magice, insa si cand prind o noapte buna, dimineata urmatoare parca mi-as bate amandoi copiii ca se trezesc si eu as mai dormi
organismul isi cere dreptul la odihna...O sa fie bine! Ai sa vezi! 
Nadia - te tii de boacane cu albumul?! Bine ca e, sa avem si noi unde jongla cu pozele bbilor. si nu uitati ca luna asta e timpul sa le mai fac un slide! Puneti macar 1 foto reusita/pe care o doriti, sa nu va mai caut eu pe mess...va roooog! abia astept sa vad colectia, ep 2. ![]()
cristiana, aelita, marybell - uite cum am eu motiv de suparare cu voi
Cand eram gravide am intrebat de 2 ori care le are cu florile si ingrijitul lor...si voi nimik! Doar Liuda a recunoscut ca la ea rman doar betele dupa 1 sapt... Si voi, pe ascuns, sunteti pasionate de subiect
Trandafirul meu japo are purici albi, mici
Cu ce il fac bine? Sunt si metode naturiste sau insecticidele de la magazine? Help! ca de cateva zile tin sa va intreb...
Nu ca daca am intrebat despre pensiile private mi-a raspuns cineva
Cristiana - multumesc de lamuriri cu privire la Humana!
Asta seara iar am fost mamica lui Dominic, si tare multumit si impacat era la sfarsitul "show-ului", ba l-am convins sa ia si suzeta, ca cica in fiecare seara avea program de plans 2 ore de erau oarintii disperati
Am primit SMS de apreciere, deci sunt si ei mai linistiti acum
gabriela, alinuk si alte scolarite
- bafta in continuare la examene!
Io am fost nitel ocupata, azi a fost ziua sotului meu, nu am avut net (ne bate gandul sa schimbam compania), pe seara au venit socrii in vizita. Din pacate Marina nu am reusit sa pictez nimic cu Matei, dim iesim afara, intra in casa, papa, se spala, nani, se trezeste, papa, afara, vine acasa, papa, se spala, lapte nani...Nu stiu cand sa-i bag si acuarelele in program...poate maine stam acasa dim, ca si asa e tare cald (Laura cu parere de rau iti zic ca e programul ideal pt un bb/copil) si copii in parc nu sunt...au plecat la plaja...vedem maine.
Am inceput sa iau Metoclopramid, sa vad daca se mareste productia de lapte Adam va suge tot la 2 ore? Lapte ramane si asa in san, doar ca el nu mai vrea sa traga (deh! efort)...Azi a mancat mai bine, la 3-4 ore, nu mai e scandalagiu...O mai lungesc asa pana la 5,5 luni, apoi reincepem diversificarea...sa vedem ce o iesi!
Va pup ca e deja f tarziu!
La multi ani sarbatoritilor zilei!
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
Catalina spune:
Neata fetele, oau, o noapte fara discutii? Mai, voi ati inceput sa faceti nani!
Io sunt cam zombie, la 4 a inceput sa urle alarma de la o banca de langa noi, la 5 s-a trezit Matei. Cred ca vroia sa faca kk si tre sa se trezeasca pt asta ca in somn nu poate face.
Acum sunt cu stacana de cafea in fata si incerc sa ma trezesc cu doza asta shoc de cofeina.
Voi ce faceti?