Despre ambitie cand slabim...
Raspunsuri - Pagina 2
Tango spune:
Site-uri cu retete de slabit:
www.eatonline.ro/slabit.asp
www.weight.addr.com/ro/index.html
www.sitexdesign.ro/clubd/retete.shtml
Acum doar trag cu ochiul la voi, dar dupa ce nasc...Succes in lupta cu kg!
Victoria
Delia spune:
quote:
Originally posted by petruta
Delia, ieri ai rezistat ?
Daca merge la tine metoda o aplic si eu.
Petruta & bb Mihai
http://community.webshots.com/user/gabrielmil
Rezist eroic (zic eu) dar sper sa nu ma apuce depresia prea curand.
Oricum fumez ca un turc, sper sa-mi mai treaca foamea.
Delia si Codrin
Delia spune:
Fetelor vreau sa va multumesc ca tare m-ati ajutat, nu stiu parca m-am mobilizat altfel.
Ma chinui sa tin dieta daneza acum, o sa va spun la sfarsitul saptamanii cum stau.
Daca vrea sa cineva sa vorbim pe mail si sa ne sustinem una pe alta eu va astept.
Multi tuturor.
Delia si Codrin
missiday spune:
Delia draga, am tinut si eu dieta daneza acum vreo 2 ani, dar pe mine nu m-a ajutat prea mult(am slabit, dar le-am pus foarte repede la loc), dar daca dupa aceasta dieta incepi sa-ti gestionezi strict tot ce mananci, atnci sigur va avea succes.
Acum despre ambitie:de cand eram in liceu am avut cateva kg in plus(la 1,64 inaltime cam 55 kg);am tot incercat in diverse momente sa slabesc, diverse diete, etc.;motivata nu am fost decat daca stiam ca ma asteapta un eveniment important, atunci chiar nu ma atingeam de alimente interzise ,pentru ca trebuia sa arat bine, nu??
DE 4 saptamani tin regimul Montignac(sa pot trece cu succes "proba costumului de baie") si pot spune ca privindu-ma in oglinda si vazand rezultatele (in conditiile in care nu m-am chinuit prea mult), sunt din ce in ce mai motivata(chiar daca acum nu-l mai tin decat pentru mentinere.
Despre regim, mai multe amanunte maine.
Delia spune:
quote:
Originally posted by missiday
Delia draga, am tinut si eu dieta daneza acum vreo 2 ani, dar pe mine nu m-a ajutat prea mult(am slabit, dar le-am pus foarte repede la loc), dar daca dupa aceasta dieta incepi sa-ti gestionezi strict tot ce mananci, atnci sigur va avea succes.
Acum despre ambitie:de cand eram in liceu am avut cateva kg in plus(la 1,64 inaltime cam 55 kg);am tot incercat in diverse momente sa slabesc, diverse diete, etc.;motivata nu am fost decat daca stiam ca ma asteapta un eveniment important, atunci chiar nu ma atingeam de alimente interzise ,pentru ca trebuia sa arat bine, nu??
DE 4 saptamani tin regimul Montignac(sa pot trece cu succes "proba costumului de baie") si pot spune ca privindu-ma in oglinda si vazand rezultatele (in conditiile in care nu m-am chinuit prea mult), sunt din ce in ce mai motivata(chiar daca acum nu-l mai tin decat pentru mentinere.
Despre regim, mai multe amanunte maine.
Missiday
Eu am mai tinut dieta aceasta acum 6 saptamani si am slabit in 9 zile 7 kilograme dupa care am mancat absolut orice si nu am mai pus un la loc.Am mai auzit multe lume care nu a slabit cu ea dar la mine a functionat tot timpul (am mai tinut-o si acum, doi ani).
Oricum astept detaliile despre Montigniac.
Pupicei!
Delia si Codrin
Misilicu spune:
Ce faci Delia, cum mai merge? Ai reusit sa te abtii? Eu da, dupa ce imi vad de fiecare data " trup'sorul" pe usa de la frigider.
Am inceput sa-mi fac dimineata cate doua feluri de salata( ca sa am ce rontai cand ma apuca foamea) si in plus sotiorul meu s-a gandit sa ma ajute putin. Asa ca, am inceput sa ma duc de doua ori pe saptamana la badminton, cate o ora. Rezultate: dupa o saptamana,am dat jos un kg doar ( ca am mai scapat si la o inghetatica saptamana asta), dar sunt multumita. Sper s-o tin asa. Sunt multumita cu un kg pe saptamana.
Mihaela
Delia spune:
quote:
Originally posted by Misilicu
Ce faci Delia, cum mai merge? Ai reusit sa te abtii? Eu da, dupa ce imi vad de fiecare data " trup'sorul" pe usa de la frigider.
Am inceput sa-mi fac dimineata cate doua feluri de salata( ca sa am ce rontai cand ma apuca foamea) si in plus sotiorul meu s-a gandit sa ma ajute putin. Asa ca, am inceput sa ma duc de doua ori pe saptamana la badminton, cate o ora. Rezultate: dupa o saptamana,am dat jos un kg doar ( ca am mai scapat si la o inghetatica saptamana asta), dar sunt multumita. Sper s-o tin asa. Sunt multumita cu un kg pe saptamana.
Mihaela
Bravo Mihaela!
Eu nu mai tin dieta daneza ca azi mi s-a facut rau, (am tinut-o acum sase saptamani inca o data).Asa ca am mancat un iaurt de fructe si o ciorba ca sa imi mai revin (mai sunt si in sesiune)... dar nu ma las.
JOS CU KILOGRAMELE!
Astept sa termin sesiunea sa ma apuc si de ceva sport.
Te pup dulce si tinem legatura in continuare!...astept numai vesti bune de la tine.
Delia si Codrin
Misilicu spune:
Delia, nu mai pot tine regim. Mi-au intarziat rusii cam o saptamana si cred ca ma " fac" cu . Maine o sa merg sa-mi cumpar un test. De acum inainte voi fi atenta la ce mananc si cat mananc pentru ca sa nu pun prea multe kg, in caz c-as fi insarcinata. Acum am " doar" 72 Kg la 1.70( cam mult, stiu).
Si eu am incercat de doua ori dieta daneza si a dat rezultate, dar mai mult de o saptamana n-am rezistat. Eu am slabit vara trecuta de la 78 la 65 mancand disociat( dar nu genul ala disociat in care mananci de exemplu intr-o zi numai carne). Mancam intr-o zi oua lactatele, carnuri si in urmatoarea legume si fructe.
SUCCES LA EXAMENE!
Hai ca mai e putin din sesiune si apoi o sa ai mai mult timp pentru facut sport si tinut regim.
Mihaela
Delia spune:
Felicitari Mihaela!
O sa fi si tu o mamica cu burtica!
Ce spune Oana, e fericita de un fratior sau o surioara?
Lasa cura de slabire ce bebe e mult mai important.
Multi pupicei si multa bafta cu testul!
Sa-mi spui si mie daca vine bebe O.K.?
Delia si Codrin
missiday spune:
Delia, te rog mult sa ma ierti, am promis ca o sa revin cu amanunte si au trecut cateva zile, insa am mult de invatat si n-am prea mai intrat pe forum.
Care sunt principiile regimului Montignac(supersimplificate de mine):
-fara zahar, faina, cartofi, porumb, paste, orez, morcov, banane
-nu mananci fructe dupa masa sau inainte de masa
-fara alcool
-daca alegi sa mananci paine neagra la micul dejun ,poti sa o combini -doar cu branza cu 0 % grasimi, lapte degresat si cereale
--poti manca orice fel de branzeturi
-daca alegi sa mananci orez(neprelucrat) , poti sa-l combini cu un sos cu rosii si ceapa(nu cu oua, carne, etc)
-poti manca gratar cu salata, supe de legume( fara morcov si cartof),peste, orice garnitura de legume, chiar si maioneza si smantana(fara a face exces)
-poti manca orice fel de mezeluri, omlete cu salata(prajite in tigaie de teflon, fara ulei, sau cu putin ulei de masline)
In fine, o sa mai revin cu amanunte, pot sa spun ca eu am mai avut "ceva"scapari, insa acum mi-e foarte usor, deja stiu ce sa evit si cand vad rezultatele..
Te pup si mai vorbim,