Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (56)
Raspunsuri - Pagina 17
LYLY809 spune:
La multi ani, Vivi!
La multi ani, Andrada!
Mama lui Razacila a dat si ultimul examen.Nu mai am ce examene sa dau...ce ma fac?![]()
Carmina, si eu am picat prima data examenul auto la traseu. A fost singurul examen dinviata mea pe care l-am picat. M-am simtit ca un ...kt. Si acum sunt un fel de Shumi feminin pe carosabil
Acum vreau in concediu. Dar, trebuie sa astept dupa husband. Asta se va intampla abia la sfarsitul lui august
Si as pleca in Antalia. Dar nu va fi de acord tatal lui Razacila. Mi-a spus clar: fara copil mic cu avionul. Sau cu masina pe distante mari. El trebuie sa se simta confortabil si sa nu fie in pericol. Adevarul este ca mi-l imaginez pe Alec la 10.000m altitudine facand tantam ca vrea sa mearga
. Totusi, pana in Antalia dureaza zborul doar o ora si cca 40 de minute
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
miti2004 spune:
Lyly mie nu mi-ar fi frica de avion, dar ma gandesc ce te faci daca doamne-fereste trebuie sa mergi la doctor cu copilul intr-o tara straina...Felicitari pt examene
Acum poti umbla linistita la cumparaturi pt Alec ![]()
Fetele oare exista ceva de incalzit mancarea bebeilor la bricheta de la masina ? adica cu incarcator de masina ? ma gandeam ca daca te apuca seara mai tarziu pe undeva sa am cum sa-i incalzesc laptele. Sau la pranz legumele. Ca in staniol nu se pastreaza calde...Iar laptele nu am cum sa-l tin cald multe ore. Pt lapte ar mai fi varianta cu apa calda in termos si facut cu lapte praf ( eu aici ii iau aproape gata preparat, treb sa pun doar jumate apa, deci e lichid ). Dar cu mancarea ?
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
miti2004 spune:
fetelor, deci e adevarat, Yahoo inchide Yahoo Photos...ce enervant:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=99956
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by miti2004
Lyly mie nu mi-ar fi frica de avion, dar ma gandesc ce te faci daca doamne-fereste trebuie sa mergi la doctor cu copilul intr-o tara straina...Felicitari pt exameneAcum poti umbla linistita la cumparaturi pt Alec
Fetele oare exista ceva de incalzit mancarea bebeilor la bricheta de la masina ? adica cu incarcator de masina ? ma gandeam ca daca te apuca seara mai tarziu pe undeva sa am cum sa-i incalzesc laptele. Sau la pranz legumele. Ca in staniol nu se pastreaza calde...Iar laptele nu am cum sa-l tin cald multe ore. Pt lapte ar mai fi varianta cu apa calda in termos si facut cu lapte praf ( eu aici ii iau aproape gata preparat, treb sa pun doar jumate apa, deci e lichid ). Dar cu mancarea ?
miti, mamica de20 iunie 2006
POZE_Alex
Miti, sa ma dau si io experta...
In Creta am fost cam disperata cu incalzitul mancarii - si m-am agitat degeaba.
Laptele praf pe care il folosesc (milumil) se dizolva f bine in apa la temp camerei. Si Paul l-a papat cu aceeasi placere
Masa de pranz, am avut-o in borcanele (preparata de mine, carnitza separat de legume) si am combinat-o tot la temperatura camerei si a papat-o. Cand mi-a parut ca s-ar putea sa nu-i placa, am gasit ceva benzinarie/restaurant unde mi-au incalzit oamenii f amabili la micro-unde.
Sper ca te ajuta cu ceva

Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni 9-10 luni
OanaRusu spune:

La multi ani!!!

HORIA ALEXANDRU(ZAX)
DAVID(DARYANA)
ALEXANDER RYAN(MONICUTZA_BB)
Sa va creasca puiutzii mari si sanatosi, sa alerge dupa minge in parc si, la vremea potrivita, sa fluiere dupa fete dragutza
!
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
OanaRusu spune:

DianaR, la multi ani cu sanatate, bucurii si impliniri, sa fii fericita si iubita de sotzul tai si de pruncii tai minunati!

Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Roxana Claudia spune:
Bine te-am regasit livada!
Ne-am intors din concediu in urma cu 2 zile si, pentru ca suntem mai relaxati, am gasit timp sa va dam vestile..
Am fost la Nisipurile de Aur, piciul s-a bronzat, vremea a fost excelenta, apa la fel si mai ca ma intrebam daca nu cumva Catalin are stofa de inotator. Belea mare cand il scoteam din apa! O sa punem si cateva poze exemplificatoare. Alta problema a fost cu somnul pt ca s-a dat complet peste cap: nu dormea deloc bine noaptea, presupun ca din cauza ca am schimbat locul
. Dar macar am iesit din rutina de zi cu zi.
De fapt ce voiam eu sa povestesc este ca: cred ca voi fi mamica pentru a doua oara!!! Ieri mi-am facut 2 teste, ambele pozitive dar vreau sa imi pastrez cat de cat rabdarea pana fac si testul de sange.
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)
Amonar spune:
quote:
Originally posted by miti2004
miti, mamica de20 iunie 2006
POZE_Alex
Exista un fel de incalzitor de apa care se introduce la bricheta de la masina. Eu am folosit aparatul pt incalzirea mancarii in apa. Adica intr-un vas care rezista la apa fierbinte. Nu stiu cum se numeste in engleza aparatul dar aici exista.
irinaghita spune:
Salutare livada!!!!
As avea atat de multe sa va spun... ca nici nu stiu cu ce sa incep...
In primul rand imi pare fffff rau ca nu am mai scris nimic la forum de cateva luni bune, motive de lipsa de timp din nenumarate cauze...
De uitat nu v-am uitat si din cand in cand mai intram sa-mi clatesc ochii cu ciresele super haioase si sa vad cum va mai descurcati voi.
Mi-e dor de voi si acum cand scriu mesajul.

La multi ani cireselelor care au implinit un an!! 

Sa fiti sanatosi cu totii!
Multumim tuturor pentru urarile adresate noua chiar daca nu mai scrisesem demult.

Am vazut ca sunt cateva ciresici bolnavioare.. multa sanatate.. si Oana sanatate si sotului tau. Cred ca ce a fost mai rau a trecut. Si eu am trecut cu sotul printr-o interventie chirurgicala, dar acum totul e ok.. aproape.. intram in recuperare acum si fizioterapie.
Cireselele care mai de care cu probleme de somn, de mancat, de mers... Noi suntem tot model, adica avem vreo 8 kg si ceva cred ca nu l-am cantarit de curand. Urmeaza la vaccin.. Hai poate 9 dar nu cred, in inaltime e ok cred in jur de 74 cm. Merge bine singur ia toata curtea la pas dar cu mine aplecata pe langa el sa-l prind in caz de ceva.. ca sunt pietre, borduri si alte chestii dureroase.., dintisorii ne dau f greu primul la 9 luni si acum ne da al cincilea, nu mancam bucatele, avem cam acelasi program de masa .. si eu ma tot gandesc sa-i mai modific mancarea dar nu prea am timp sa ma ocup de gatit tot felul de chestii.. de la 8 luni doarme singur in camera si e ok cu somnul si in timpul zilei. La masa am ramas cu niste mofturi si tot timpul are tendinta de a refuza orice, dar mananca pana la urma, dar cu o jucarie ceva sa fie ocupat (nu e prea bine nu?). Avem si carlionti foarte draguti, dupa mot i-am tuns numai bretonul, ca mi-s tare dragi carliontii.
Dupa cum probabil ati vazut la semnatura asteptam si o fetita 

undeva pe la inceputul lui decembrie. Am inceput sa caut sa-mi iau bona la Radu dar deocamdata nu gasesc nimic sa-mi convina...
Dragelor va pupicesc si va urez inca o data din suflet toate cele bune la toate ciresele, sanatate multa si liniste sufleteasca.

Irina
15+ cu Elena Nicola si mamica lui Radu Gabriel (5 iunie 2006)
irinaghita spune:
Acum am vazut mesajul Roxanei. Sa fie intr-un ceas bun!! Se pare ca nu ne mai potrivim si la al doilea, dar nici diferenta mare intre ei nu va fi.
Te pup si sanatate maxima!
Irina
15+ cu Elena Nicola si mamica lui Radu Gabriel (5 iunie 2006)