Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (56)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

multumesc Adriella

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni 9-10 luni

Mergi la inceput

Ralucis un pachet precis iti ajunge - eu l-am tinut pe Paul in slip (dublat). Oricum, daca are un program de kk cat de cat regulat (Paul face cam 2-3 pe zi, in general dupa ce mananca) o poti lasa cu un pantalonash subtire intre - eu nu l-am lasat in funduletzul gol decat dupa 5 seara, mi-a fost teama pt pielicica lui delicata.

Uhuuu.... petrecere frumoasa la Adriatica!!!

din 21 iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Slabuta activitatea astazi.

Cred ca m-am laudat prea devreme ieri cu acomodarea lui Alex la gradinita. Ieri dupa ce l-am luat, a plans toata ziua, a stat numai agatat de gatul meu, numai in brate, m-a terminat
Astazi dimineata cred ca stia unde merge, era cam abatut, iar cand l-a lasat sotul a plans pana a plecat. Dupa aia am inteles ca a fost ok, a mai plans un pic ca ii era somn si l-a pus la culcare, dar dupa aia era ok, a papat bine, se juca cand m-a sunat tipa. Sa vedem ce reactii mai are astazi cand vine acasa.

Cine stie sa imi spuna si mie cum se face la mot? Care este traditia? Duminica este petrecere mare, la iarba verde, la gratar, cu copii, cu baloane, tortulet buuun, berica pentru adulti, abia astept si binenteles ca parca nu imi vine sa cred ca puiul meu are un anisor. Luni (pentru ca atunci de fapt implineste un anisor) vom avea party la gradinita, ii vom canta "Bonne fete", vom avea tortulet pentru copii. Ce mai, o tinem in distractii.
Iar urmatoarea distractie va fi cand se naste aia mica, am eu un feeling ca nu mai dureaza mult, vom vedea.

Multumim pentru pupici DianeiR. Ce a avut Timeea de fapt cu temperatura asa mare timp de 10 zile? Ca mi se pare foarte mult, saracuta de ea si saraca de tine (am trecut si noi prin asa ceva, dar jumatate din timp doar).

Va pup si fug sa mai strang din casa si sa fac ceva repede de papa, ca acum vin baietii de la servici si de la gradi.

Monica 33+ cu printesica mica si Alex (18 iunie 2006)
Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

LA MULTI ANI ANDREI, MARA IOANA, MARIA CALINA, ALEXANDRA si NICOLE EVELYN!!! Sa va bucurati parintii! Sa cresteti mari si frumosi!!

LA MULTI ANI OANA! Sa fii fericita alaturi de cei dragi!

Ma duc si eu fuguta la nani. Am intrat mai ales sa urez La multi ani sarbatoritilor!

Ieri dimineata i-au aparut 2 bubite suspecte fiica-mii. Peste zi au disparut, ca aseara dupa baita sa apara din nou. Acum au si in centru un punct tare. Am tot citit despre varicela si ar fi trebuit sa apara lichid la mijloc. Vad si maine dimineata cum se prezinta, si poate pana la urma chem dr. acasa. Nici nu stiu daca pot iesi cu ea afara sau nu. Vom vedea cum evolueaza. Ma indoiesc totusi ca este varicela.

Noapte buna!!!

Am uitat sa va anunt ca ieri a binevoit si Andrada sa spuna TATI. De cand vorbeste ea, nu a vrut deloc sa spuna Tati. Si bineinteles ca l-am sunat pe sot, care acum e prin Colombo, Sri Lanka. Si in seara asta ii numaram pana la 5, si dintre toate cifrele ii place TEI, TEI...

Gata ma duc la nani.

am livada in sarbatoare.

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Monicutza .

Fetelor va multmesc pt raspunsuri.

Ma duc sa ma culc ca de cand am rupt premergatorul sunt f obosita...vrea numai calare pe mine, sa ne jucam, in brate...

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriella spune:

Multumesc adib si adriana pt raspuns. Am sunat-o ieri pe d-na dr. si mi-a zis sa-i dau Aerius timp de 7 zile si sa incerc dupa 10 zile cu o cantitate mai mica de lapte de vaca (10ml) incercam si asa...

LA MULTI ANI INAIOANA!!! asa tin minte ca in 13 iunie era ziua ta...nu inteleg de ce lipsesc atatea mamici de pe listuta cu zilele de nastere din iunie...parca era si DianaR si daca nu ma insel si angelica...
La multi ani NICOLE EVELYN(DIANA79)!!! sa cresti mare, sanatoasa si s-o faci pe mami sa se bucure in fiecare zi!

Adriella si Octavian Radu (25.05.2006)

Mergi la inceput

DianaR, Adriana, sanatate la puiuti

Ziua Dianei R e pe 18 iunie, nu?

din 21 iunie 2006

Mergi la inceput

Multumesc Steluta de urare, ieri am primit cel mai frumos cadou - sotul meu nu a mai facut temperatura

din 21 iunie 2006

Mergi la inceput

La multi ani Nicole Evelyn!!!!

Diana, sa-ti creasca fetita mare-mare si sanatoasa - ca frumoasa stim ca e

din 21 iunie 2006

Mergi la inceput

Uite cu ce am completat lista sarbatoritelor lunii (din capitole mai vechi)
OANARUSU.........12iunie
INAIOANA................13 IUNIE
ADRIELLA.................15 IUNIE
VIVIGHE..................16 IUNIE
DIANAR...................18 IUNIE
ANGELICA_G.............28 IUNIE
AMALISIMONA........30iunie

din 21 iunie 2006

Mergi la inceput