Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (7)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

sa imi spuneti si mie va rog cum sa fac sa dau linkurile mai pe scurt. Asa cum scrieti voi un cuvint il subliniati si la clik pe le se ajunge unde trebuie. Multumesc

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Ela eu imi hranesc puiul mixt, adica san si lapte praf, si de aceea eu ii mai dau ceai intre mese. Si cu toate astea imi plange de numai, abia reusesc sa o scot la capat cumva. Nu stiu de ce vrea sa pape asa des, dar fiindca eu ii dau si lapte praf nu pot sa ii dau la cerere. Sper sa ne revenim.

Va pup,

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 07.04.2007

http://community.webshots.com/user/radcarmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

stefaniya, si eu am avut sangerari, mai bine zis hemoragii la 5 saptamani si 7 saptamani care m-au tinut cam 10 zile fiecare. Dcoctorul chiar m-a certat ca nu m-am dus de urgenta la el. Mi-a spus ca am o dereglare hormonala. A evitat sa-mi dea anticonceptionale ptr ca alaptez si mi-a dat hemostatice si antibiotic, respectiv fitomenadion 5 fiole, 1/zi, etamsilat fiole 1/zi si augmentin respectiv zinnat a doua oara. Acum sunt in regula, dar sunt curioasa daca imi vine menstruatia la 4 saptamani, chiar daca alaptez normal.

Raluca si Luca (8 aprilie 2007)

foto Luca cu pozici noi
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Gabi, da "Reply with quote" (e sus la mesaj, iconita cu o foaie si o sagetica) la mesajul meu:

www.toyz.ro/jucarii-pentru-patut-si-deplasare/ks-kids/pelicanul-infometat/" target="_blank"> Pelican
www.toyz.ro/jucarii-interactive-bebelusi/ks-kids/masinuta-jumbo/" target="_blank"> Masinuta
www.toyz.ro/indemanare/vtech/minge-cu-miscari-magice/" target="_blank"> Minge
www.miniblu.ro/produs.php?cod_categorie=42&cod_produs=346" target="_blank"> Elefant

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nickol_f spune:

Buna,
Imi fac si eu aparitia pe aici dupa cateva zile si de abia am reusit sa citesc tot....
Buna ideea cu albumele private

Le invidiez pe fetele care au plecat sau pleaca in concedii, sincera sa fiu eu chiar nu am curaj sa plec cu fata pe undeva....mi se pare prea complicat...sau poate ca sunt eu prea comoda
Elpower nici eu nu tin noaptea geamul deschis, cu toate ca e destul de cald...sper sa-mi dea si mie curaj cineva . Pe mine oricum ma dispera mereu mama sa-i pun ceva la fata in cap ca ii e frig. Din cate am vazut pe aici nici o mamica nu mai tine capul copilasulul acoperit.

Apropo fata mea stranuta de cateva ori pe zi, este normal? aaaa si sughite zilnic. Dr mi-a spus ca pana la 3 luni asa se intampla dar cateodata parca prea stranuta si mi-a dat sa-i dau picaturi de vit C. A dat cineva la copil vit C picaturi?

Ochii incrucisati am observat si la bebelina mea, e f caraghioasa cand se uita asa . Sper ca asta nu e ceva grav.....

De transpiratla ceafa nu transpira decat daca o tin in brate, in schimb cand e agitata ii transpira f tare palmele si labutele de la picioare.

loradin si eu patesc la fel, adica e agitata si urla cand venim din viziele de la soacra-mea sau din parc cand ne intalnim cu mai multe mamici, cred ca nu-i place agitatia cel putin la soacra-mea tota lumea e pe capul ei.... ba sa o i-a in brate, sa o traga de maini de picioare ....cred ca v-ati dat seama ca nu-mi plac vizitele la soacra-mea

Am scapat de ochisorul care curgea dupa o zi de tratament cu laptic, in ziua aia a facut tratament cu laptic pe toata fata pt ca mami nimerea peste tot mai putin in ochisor

Eu afara nu am iesit cu ea pana acum fara sosete pt ca ea are mai tot timpul piciorusele reci asa ca....sincera sa fiu si in cap ii arunc acolo ceva...tot sa nu o las cu capul gol...stiu ca ar trebui sa o las fara nimic in cap dar in parc e umbra si mai adie vantul....si ce mai sunt eu mai fricoasa

pupici

Nicol mami de Beatrice 19.04.2007

http://community.webshots.com/user/nickol_f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Dupa ceam scris mesajul am dat click aiurea si s-a dus pe apa sambetei.Asa ca va pup ca sa ma iertati ac scriu telegrafic.
Tzuna pupici.Si mie imi e dor de printesuca ta finuta.Astept sa ne spui cum a fost la kineto.Poate merg si eu cu Victor la aquagym.
Andra felicitari lui Robert.Multam de info despre Absoluta.Chiar credeam ca nu mai vrea sa intre desi nu stiu cine ar putea trai fara DC...
Loradin sincer eu as repeat analizele dar la alt laborator.S-ar putea sa fie o eroare si tu sa suferi degeaba.Dea DD sa nu fie nimic grav.
Karla32 si baiatul meu stranuat zilnic fie de la praf, de la aer uscat sau cand il pun pe masa de infasat si nu mai pun scutec.
Nu e musai sa fie de la pisic.
Rebiana27 sa nu te superi dar suculetul inseaman tot diversificare.Diversificarea alimentatiei la bebei inseamna sa introduci un nou aliment,altul decat cel uzual(lapte uman sau praf)fie ca e suc sau supa tot asta e .Deci tu ai inceput deja diversificarea si se pare ca e ok si ca procedura si reactia lui Luca e buna.Felicitari.Pofta buna.O singura nelamurire am:De ce ai inceput cu portocala?
Madarozz esti o curajoasa.Cu atate noutati (ma refer la drumuri) pentru Marc nu-i de mirare ca deja arata inters pentru jucarii.
Radcarmen esti sigura ca urla de foame? KK face bine? Poate oboseste de caldura si nu poate presta mai mult asa ca nu te stresa ca te simte si de aia nu doarme.Eu am observat ca Victor,caruia ii spun si "senzorica" ma simte in zilele cand sunt tensionata sau am ceva pe cap si nu doarme nici sa-l pici cu ceara.Asa ca acum intai ma tratez pe mine cu pilule de nesimtire,respir adanc si apoi merg sa-l alaptez.
Madybulancea eu am luat Biseptol pt infectie urinara la indicatia dr desi alaptez dar a zis ca e mai bine sa ma tratez decat sa dau in alte complicatii.
Ma destrabalez pe net cu voi ca Victor doarme.DR.a zis sa dorm si eu cand doarme el dar pot eu sa nu intru pe DC??
A sa nu uit.Azi am fost al controlul de 3 luni si avem 7250g si 64 cm.A luat 750g si 2cm ceea ce e ok.Din acest motiv mi s-a spus ca e pacat sa vb de diversificare.Nu e cazul.Asa ca noi incepem diversificare dupa 1 sept cand se apropie de 6 luni si incepem cu supa de radacinoase.Stefanyai nu vei fi singura.
Magdutah si Stefanyia cred ca totusi un consult se impune.E pacat sa suferiti asa.
Scutece nu mai stiu ce sa mai iau.Am luat Huggies si il strang la piciorus.E bun la spate ca nu mai iese kk(cand e lichid sau sta mult pe spate cu el plin cum pateam la Pampers)dar iese pipi pe la soldul pe care doarme.Incerc Daipers Air zilele astea as vad cum e.
Pup.
Sa-a trezit
Am uitat sa va spun ca dr mea nu ne-a dat ok pt mare decat daca plecam dupa 15 august si musai la vila cu baie si bucatarie sa-i putem oferi conditii similare cu cele de acasa.Si nu am voie cu el pe malul marii decat imbracat bine (adica sosetele albe si pantalonasi cu tricou si sepcuta sau palariuta) de la 6-9 dimineata si seara dupa ora 17.30 pana la 20.Asa ca eu cred ca las pe anul viitor marea.
Nickol_f va mai stranuta si sughita pana pe la 1 an.Nu te stresa.Victor sughite cand se joaca prea mult cu picioarele pe sus,cand e ud sau cand ii e rece.Asa ca sughite zilnic de vreo 3-4 ori ca e tare jucaus.Vitamina C natural picaturi i-am dat si eu cate 5pic/zi 2 saptamani.Si cand mi se pare un pic fonfait sau vreau sa-i treaca sughitul ii dau 5-6 pic.Se elimina prin pipi f bine si nu fac rau.

Marta mamica fericita de baiat si Victor-Mihai 12.03.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Martutza si alte fete: daca mergeti cu bebeii la aquagym va rog sa imi spuneti si mie unde... e sportul meu preferat, l-am facut pana cu o saptamana inainte sa nasc

Eu faceam langa Floreasca, dar e prea departe de mine (stau in Berceni) si n-am masina... si nu aveau program si pentru bebei.

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Salutari la stup....

Noi avem o problema mare cu mancatul manutelor...din nou...si oarca de cateva zile isi descopera incet degetelul....asas ca ne luptam, mandoua de numa.....
Stranut si sughit si noi si zilnic...nu-mi fac griji ca am citit ca e normal...de sughitat sughitza mai ales cand rade cu pofta si trage repede are in piept apoi incepe si ne tine cam 20 min....
Transpiram si noi la ceafa si pe frunte cand manca dar nu ma mira la 25 grade cate sunt in camera.AM citit ca la voi sunt si mai multe .....pana acuma 26 a fost cel ami cald...dar dau drumul la aerul din camera cealalta si in juma de ora scade si in camera la bebe cu 2 grade temp[eratura.
jucarii am primit si noi recent ceva pe langa balansoarul pe care il aveam si care avea ceva agatat sus deasupra...pun aici poze...o broscutza si o omida care daca le atingi numara si canta si au si o gramada de melodii..ii plac tare multjucarii

Maine sau poimane mergem la doctor sa o cantaresc si sa vedem daca putem incepe cu ceva suculetz...

Loradin cred ca as fi innebunit daca treceam prin ce ati trecut cu analizele....
Tzuna ma bucur ca si-a mai revenit Maria si ca a luat in greutate.....

Revin ca sunt chemata sa ne jucam

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">comoara mea mica
www.onetruemedia.com/shared?p=28e4816245397340f2cea6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">asa ma distrez eu cu mami
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Asa creste puiutul meu

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Marta - o sa merg la medic dar maine.Nu vreau sa sun la spital ca tu spuneai ca ai o sora intr-o tara nordica si stii cat de cat ca aici trebuie sa fii bolnav grav ca sa suni direct la spital.Poate suna ciudat dar mi-e rusine sa cer programare daca nu mi-e rau.Doctorul meu din fericire e un tip care ia lucrurile in serios si la cea mai mica faza te trimite la spital ca sa faci analize,scanari sau ce trebuie dar azi nu are consultatii.

Karla- eu am 10saptamani de cand am nascut si am avut sangerare continua 8 saptamani.Am mers la medic mi-au facut ce mi-au facut s-a oprit si acum a revenit in forta.Schimb la doua ore tamponul.La tine venea 10 zile se oprea,la mine a fost aproape continuu.

Caciulita - fetelor,aveti nevoie de incurajare???Eu va spun ca in casa nu i-am pus caciulita niciodata,nici cand era nou nascut,nici in spital,nici dupa baita.Il usuc cu feonul si atat.Il tratez ca pe mine doar ca atunci cand sunt afara si e in carut il las fara,daca nu e frig.Daca il iau in brate si e vant atunci ii pun o caciulita ca sa-i protejez urechiusele.
Binenteles voi va cunoasteti bebeii cel mai bine si stiti ce le trebuie dar nu va fie teama ca sunt asa micuti.
In rest in casa doar in body si sosete ca asa cum mai spunea cineva are piciorusele tot timpul reci.Afara doar body cu maneca scurta si un pantalonas scurt.
Cum au fost acum temperaturile astea de 27C am tinut geamul deschis toata noaptea cu usa inchisa nu avea de ce sa se faca curent.Si acum am geamul deschis si de azi s-a racit,sunt 21C aici dar in acsa inca e zapuseala.

Stranutul si sughitul
Si Carl stranuta si sughita.El se agita si da laptic afara si normal ca e urmat de sughit,dar rade si asta imi arata ca nu sunt probleme.

Se uita crucis la jucarii pt ca sunt aproape.E amuzant ca el inca nu stie sa intinda manuta,daca prinde vreo jucarie e doar din intamplare si poate e langa fata lui dar tot nu stie.
Eu ma bucur de toate fazele care le face pt ca stiu ca in curand va creste si nu ma mai intalnesc cu ele si e asa caraghios.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/niceeyero/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

saluare fete si bebei!
io nu prea mai reusesc sa scriu, ca mi se apropie ex de limba si-s cam ocupata; ba, colac peste pupaza, a inceput sa ma doara si spatele!
elpower, nu te mai necaji, io sunt singura aici ca sotul munceste de dim pana seara si din febr ne-am mutat intr-un satuc la 20 km de brux, unde n-avem pe nimeni...

loradin, io sunt supermultumita ca maria ia 650-700 gr pe luna. ea are carnita si grasime pe ea. dr mi-a zis ca asta e curba ei de crestere. tu de ce te stresezi cu 750? e f bine...

tzuna, si io-s tare curioasa ce face kineto in tzara. noi facem o data pe sapt.

si noi dormim cu geamul deschis dar cu cel de la baie, care vis-a-vis de dormitor, pt ca aici noaptea bate vantul si e curent. io o imbrac cu un body cu maneca scurta, peste care ii pun direct sacul de dormit. f rar, dc mi se pare mie mai racoare, ii dau o pijama subtire.

scuze ca nu raspund tuturor, dar inseamna ca n-am solutii.
am vazut pozele cu bebeii vostri! sunt minunati!

aaaa!!! sa nu uit! sunt atat de fericita! aseara am vb cu parintii mei pe net si maria a aratat tot ce stia: intorceri cand pe stanga cand pe dreapta, cantat si vorbit, chitzait, supt degetul mare de la dreapta (sper s-o dezobisnuiesc, ca io am supt aratatoru' pana la liceu!hihii!). si mai mult de atat, a ras pt prima oara in hohote! io ma aplecam asupra ei si ma prosteam si ea da-i si razi! au fost cateva reprize (vreo 4), dupa care s-a oprit pt ca i-am zis lui tati sa se duca dupa aparat s-o filmeze si cu asta i-am taiat tot elanul.

inca nu prinde jucariile cu manile,doar degetul meu, in timp ce papa.
si singurele jucarii cu care rade si vorbeste sunt caruselul si mami...restul-neinteresant!

va pupam,

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
http://b1.lilypie.com/eEDwp2.png

Mergi la inceput