Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (7)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Buna fetelor!

Elpower sa stii ca si piticul meu face la fel cu papa. Eu il alimentez mixt (san+lapte praf) inca de la inceput pentru ca stau rau cu laptele, dar mai nou manaca foarte rau adica molfaie ceva san si apoi papa putina completare sau deloc, iar dupa o ora urla de foame. Cine sa mai inteleaga ce vrea.

Karra80 multumesc pentru linkul legat de diversificare. M-am mai luminat si eu si cred ca o sa incep sa-i dau si eu puiutului cate putin suc de mar, ca am inteles ca suculetul se poate da de la 2 luni.

Cu somnul stam si noi foooarte rau in timpul zilei. Adunat daca dormim 3 ore, iar noaptea pe la 3 si ceva dam desteptarea si dupa ce papam incepem scremutul. Foarte distractiv!

Madybulancea si eu zic sa nu te joci cu infectia si sa iei tratament pentru ca puiul tau are nevoie de mami sanatoasa. Iti doresc insanatosire grabnica!

Cam atat pentru acum, va pup pe toate

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 07.04.2007

Mergi la inceput

In cele din urma am reusit si eu sa imi pun poze in websots. Ca sa vedeti ce mari suntem si noi!

Acum vreau sa ma straduiesc, si sper sa reusesc, sa pun poze si in albumele de o luna si doua.

Va pup,

http://community.webshots.com/user/radcarmen

Mergi la inceput

Tot eu mai bantui.
Ma poate ajuta cineva, va rog, cu o parola pe PM ca sa pot sa postez si eu cate o poza in albumele comune?

Va multumesc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

iar am facut temperatura! Pentru a treia oara in cele 2 luni de cand s.a nascut Matei. CA sa nu mai spun ca sanii mi se intaresc la fiecare 2-3 zile de aproape o luna cand am luat si antibioticele ca nu scadea temperatura.
Astazi insa am reusit sa o tin sub control cu un paracetamol si comprese reci dupa alaptat ... sper sa nu urce la loc

ufffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

elpower si eu las geamul deschis peste noapte caci la noi sunt 22-23°C in camera. Si il deschid tot cam la 3 ore dupa baita, caciulita pe cap nu ii mai pun ...

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

Ela, am uitat sa-ti spun...referitor la carut. Al meu are la rotile din fata niste chestii de plastic rosii care se apasa in jos si blocheaza rotile. Asa nu o mai iau in toate partile, merg drept. Poate are si al tau la fel, ca ziceai ca e de la Baby Care.

Mihaela cu Stefania (19.03.2007)

poze Stefania

am 2 luni

Mergi la inceput

Multumesc Roxanici pentru parola.
Am reusit sa imi pun si eu comoara in albume.

O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Buna,mamici si bebei

Loradin - imi pare rau ca ai un stres acum dar probabil ca nu trebuie sa te sperii inainte de a stii ceva sigur.E ciudat ca daca analizele nu au iesit corect ar fi trebuit o repetare.Lui Carl cand i-a facut analizele,i-a luat sange din calcai si eu i-am dat cu seringa apa cu zahar si nu a mai zis nimik.Analizele fiind preventiv,ca sa descopere din timp daca ar avea vreo gena care poate dezvolta vreo boala urata dar aici daca nu-ti vine raspuns inseamna ca nu e nimik grav iar rata de a gasi geva in neregula cica ar fi 1 la 500.000/copii.Nu stiu ce fel de analize i-ai facut tu micutei,dar daca sunt la fel ca ale noastre nu te speria asa repede.
Eu cand eram in Ro aveam dureri vaginale si am mers la ginecolog si la fel mi-a zis ca dau in leucemie si atunci am mai consultat doi medici sa ma asigur(dar medicamentele le cumparasem,super scumpe si puternice) si de fapt aveam 2 pietricele la rinichi care cica ar da durere in zona vaginala.Mai consulta un medic si nu asculta de primul diagnostic.

Diversificarea - asistenta mi-a dat o carte cum se hraneste bebelul si acolo imi arata ca abia de la 4 luni sa incep cu sucuri,cu piureu de pe la 6 luni.MI-a zis ca ei oricum nu stiu cum sa-si foloseasca limbuta daca le dai cu lingurita si nici stomacelul nu ar suporta.Pana la 4 luni daca nu e de ajuns laptele meu care e din ce in ce mai putin o sa-i dau completare.I-am luat Nestle si vad ca are in compozitie tot ce i-ar trebui lui.
E bine ca in carte ma invata cum si cum sa prepar dar pana atunci mai sunt 2 luni.Daca voi incepeti de pe acum probabil ca vom fi doar cateva care vom redeschide subiectul asta.

Sangerarea
Fetelor eu iar sangerez!!! Acum doua saptamani cand am fost la medic totul arata bine si in ziua respectiva mi se si oprise.De doua zile a inceput iar,ma simt un pic ametita,de fapt am acele simptome care le aveam si inainte la menstruatie.Schimb tamponul la 2-3 ore.Mi-am sunat medicul dar azi nu are deschis,maine abia de la 14.00 cand eu la 14.30 am o alta treaba si tot asa.Dar daca vad ca e de rau probabil ca sun la spital.M-am saturat de atata sangerare,de cand am nascut am avut pauza doar astea 2 saptamani

Scutece - eu nu stiu ce sa-i mai folosesc.Acum folosesc pampers 4-9 kg,Carl fiind de 6kg.Cand face kk cat il las sa pregatesc ceva sau daca il las intins si astept sa faca tot si apoi sa-l schimb,ii iese din pampers si cum se misca el se intinde pana la gat.Daca folosesc 3-6kg il strang si acum cum e cald nu vreau sa-i fac rana.Doar cei de 3-6kg ecologic i-ar fi buni dar sunt urati,nu-mi plac. Offff bebeii

http://pg.photos.yahoo.com/ph/niceeyero/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Salut,

pentru stefanyia si nu numai, sa va spun concluziile mele cu scutecele:

Evident ca scutecele in care se incadra ca numar de kg il strangeau la pulpite, asa ca de cand a depasit 4 kg am trecut pe scutece de 5-9

Ce e important: la inceput oricat ma chinuiam sa ii aranjez "poadoabele" in jos, tot se uda pana in gat... pana la un moment dat mi-am dat seama ca greseam eu si ii lipeam scutecele la burtica, sau oricum la nivelul la care erau aripioarele de lipit... si cum copilul intindea picioarele, ii aluneca scutecul putin in jos, destul cat sa fie lipit prea larg si sa treaca toate pe langa el Asa ca acuma i le lipesc sub burtica, chiat daca putin oblic... si foarte rar se mai uda/murdareste si pe hainute.

Si cum plangea cand era ud p spate, am scapat de o serie buna de plansete

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Multumesc fetelor pt raspunsuri! Azi-noapte, mi-am facut si eu curaj si am lasat geamul deschis ca nu se mai putea respira. L-am deschis pe la 12-1 am, cand au terminat cu fumatul in fata scarii si l-am inchis pe la 5.30, cand au inceput zgomotele. Incerc sa-l tin deschis si peste zi cand doarme, dar se trezeste la fiecare zgomot. Acum am luat-o sa dorma pe mine ca nu se mai trezeste asa, dar ne incalzim.
Multumesc si de raspunsurile despre suculet! Uitati si aici niste informatii mai detaliate despre diversificare http://www.scoalaparintilor.ro/alimentatia-bebelusului/diversificatia-alimentatiei-sugarului.html . Pana acum nu gasisem detalii despre cantitati. Si mai sunt si alte articole interesante acolo.
Mihael@ cred ca are! Multumesc ca m-ai luminat! O sa ma uit azi cand mergem la plimbare ca e carutul jos, in uscatorie.
Fetelor, voi ce jucarii interesante folositi pt bb, in afara de carusel si zornaitoare, ca eu nu am niciun pic de timp sa caut? Si as vrea chestii care fac miscari sau se aprind. Cred ca de asta sunt interesati la varsta asta. Eventual, daca le puteti fotografia si pune ceva poze pe webshots, intr-un album separat? Ce ziceti? Ca eu sunt in pana de jocuri si parca nu mai ajung doar scalambaielile mele. Descarc acum Baby Einstein si poate imi vin de acolo niste idei, dar mi-e teama ca nu voi avea timp sa privesc filmuletele.
Loradin !
Mady cred ca e totusi cazul sa iei antibiotice. Nu lasa asa!
Magdutah sa treaca!
Stefanya cred ca ar fi bine sa mergi la dr sa nu te anemiezi detot.

Ela, mamica de Thea-Ioana - 26 martie 2007

Mergi la inceput