Mamici de Noiembrie-Decembrie (31)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Irina pai ai 2 mama in burtica,normal ca este mare..

anca 18+

Maria
poze

www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

Neatza gravidutzelor!!!!!!!!!!

Sunt asa fericita.....Azi am mers la 3D la Medlife....si am afat ca Doamn Doamne ne-a daruit un baietel ! Imi doream de cand eram mica sa am baietel!!
A zis ca e sanatos.....are 160 g....si colul 4,5 cm........Deci totul e bina pana acum....mi-a zis sa mai merg la 22 sapt....Si am facut si TT dar cica imi da raspuns in 11 zile lucratoare...cam multisor...dar asta e...

Va pup dulce pe toate si pe toti bebeii (baieti si fete)!!!!!!!!!!!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

DANY felicitari mami!!!!!!! sa creasca mare si voinic!!!
fetelor..eu incep sa constientizez (cam tarziu)...ca sunt gravida in sapt 21..ca s-a dus mai mult de jumatate din sarcina si ca nu stiu cand si unde a trecut timpul..zici ca am fost beata 21 de saptamani..am inceput sa ma gandesc ca am o groaza de facut, de pregatit...Doamne...mai am suficient timp??

ROXANA 21+ GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Dany,felicitari pentru baietel!!!!Sa va traiasca!!!!!!

RGE nu-ti face probleme!!!Eu n-am facut inca nimic!Ai vreme.

poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina

Ramonel19+ Alexia Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

dany sa-ti traiasca baiatul sa fie sanatos!
Care ma ajuta si pe mine ca asta nu v-am intrebat,cand am fost la eco la 17 saptamani,mi-a dat masuratorile astea,ptr primul bb..DBP36MM,LF 22,9. la al doilea DBP35,7MM si LF 21,2.nu mi-a zis nimic de greutate de lungime,doar masuratorile astea care mi se par cam mici,voi ce ziceti?

19+ cu si unsurpriza

-IRINA-

Mergi la inceput

subiect nou aici

anca 18+

Maria
poze

www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

anca tb sa-ti multum' ca ai pus acele foto!!! credeam ca numai eu sunt asa la 10- 12 sapt. scuza-ma nu vreau sa te simti jignita sper ca nu te supar dar dupa parerea altora pana la 4luni nici nu ar treb sa se cunoasca burta si se sperie cand ma vad parca vad fantome...imi zic ca daca acum esti asa cand ai sa fii in noua luni ce mai faci??? am sa explodez, le zic eu!!Dumnezeu cu mila eu ce pot sa fac??? sa nu mai mananc??? oricum mananc ff putin!!!nu prea am pofta si chef, dar foame simt mereu(°un gol in stomac)!!!

stefania
12+

Mergi la inceput

Stefania vezi ca este capitol nou.Eu nu m-am ingrasat decat 1,5 kg dar cred ca doar in burta am pus

anca 18+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adalia spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi

adina ce bine de tine ca mananci fructe, eu numai prostii mananc, fructe mai rar , doar pepenele rosu imi place sau banane, in rest...... eu mamnc mai mult pizza, hamburgher, cartofi prajiti, mancare gatita, salamuri, dulciuri, exact cam ce nu ar trebui. mananc si lactate dar mai putine. si mananc non-stop, toata ziua as manca intr-una....

adina, despre parul de pe burtik de care vb, ai scapat?? si mi-a mia aparut....
_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 18+ 70% Yasmina Alisa

poza eco bb si burtik

bb, , pai e corect asa? tu mananci de toate, si nu iei nici un gram in greutate, si noi, astea care mancam fructe si incercam sa ne abtinem, ne ingrasam? si eu am pus 3 kg in sarcina, am ajuns la 62 de kg la 1.64, dar ma incapatanez sa nu depasesc 70 de kg pana la nastere. pentru asta, merg la inot de 3 ori pe sapt si am sa incep si ore de gimnastica pt . de cand merg la inot, am reusit chiar sa slabesc 0.5 kg...asa ca, fetelor, faceti miscare, ca ajuta!

adalia 17+

a happy mom-to-be

Mergi la inceput