Mamici de Noiembrie-Decembrie (31)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

apropo de centura de siguranta, exista si o alta parte la care merita sa ne gindim, si anume ca au rol de protectie si in caz de Doamne fereste ceva, ne pot salva viata ... asa ca cred ca ar trebui gasita o alta solutie, nu sa nu le purtam. Si pe mine ma deranjeaza cumplit si o tin cu mina sa nu ma stringa, tot sper ca o sa gasesc in Ro o centura pt gravidutze, ca este asa ceva, si este special conceputa sa evite burtica. Eu cred ca de fapt aceea ar fi solutia ...
Am intrebat ieri la BabyExpo de centura pt gravidutze dar s-au uitat la mine ca la masini straine .....

------------------------
Flory 18+
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

yasminuco felicitari iubita sa fiti sanatoase ca nu am apucat sa-ti zic,ma bucur asa de mult mai ales ca stiu ca tu asta iti doreai.RAMO si tie la fel din tot sufletul si la toate fetele care au mai aflat,e grasunica aia mica,dragutza de ea.RGE stii ce am facut acum mi-am desfacut si eu asa sfarcul cum ai zis,mama dar nasol mai e,si nu am vazut nimic,dar ma ustura de fac pe mine,si cu prosop aspru nu ma risc deocamdata ca parca doare cam tare.mai fetelor,eu dunga sub buric nu am de nici o culoare,nu se vede nimic,doar mi-a iesit si mie par electrocutat,de zici ca-i dat cu gel si facut tepisori asa sta in sus.a si inca ceva,voi aveti asa o jena in burtik,parca va apasa ceva mai mult seara sau cand sunteti mai obosite?si daca stau mult pe scaun ma doare si spatele tare,la voi cum e?

19+ cu si unsurpriza

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

ANCA nici mie nu-mi curge nimic inca insa acolo sa sti ca am gasit uscat..probabil curge dar nu mult si ramane acolo si se usuca..
carnetul gravidei..este o carticica in care la inceput scrie multe chestii despre sarcina si la final sunt trecute datele si toate analizele gravidei...la fiecare control medicul trece acolo si trebuie sa-l tii dupa tine peste tot ca in cazul unei nasteri premature, etc, si nu esti cu dr tau..esti in concediu sau in alta parte cei care se ocupa de tine sa aibe acolo toate datele tale..asta este explicatia dr mele..ar trebui ca toti medicii sa dea gravidelor pt ca este gratuit si obligatoriu..

ROXANA 21+ GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Eu nu mai conduc decand am ramas insarcinata ,mi-e frica......

anca 18+

Maria
poze

www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!

Mergi la inceput

ANCUTZ ti-am vazut burtik,mai bine zis ti-am admirat-o,a crescut maricica,parca mai ieri ai pus prima poza si auzeai de la noi,ca nu se vede inca,si acum uite.tu ai frica acum ca esti gravi sa mai conduci,pe mine m-a luat nebuneala tocmai acum de am facut scoala

19+ cu si unsurpriza

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Irima nersi mult.tu nu ne pui poze cu burtica?
Rox am si eu o carte dasta care mi-a dato o dr la care am fost cand am ramas insarcinata ,dar intre timp am schimbat medicul si asta nu mi-a mai dat nimic.

anca 18+

Maria
poze

www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by RGE
...a inceput sa mi se faca foame foarte des..iar daca nu mananc incepe fi'miu sa dea picioare si pumnii..loviturile lui sunt din ce in ce mai viguroase....imi place insa ca a inceput sa recunoasca voci si melodii....iar seara cand il luam pe tati pe la spate il impinge ..sunt fericita cand il simt ca misca si ne raspunde in anumite situatii..avem baiat mare!!!

ROXANA 21+ GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!

trebuie sa fie ffffffff frumos, eu una nu mai am rabdare tb sa mai astept,cat???? vreu deja sa-l vad si mare daca se poate!!!!
cand am mers la eco dr. mia spus ca: dupa parerea lui e mare nu e decat ii spun eu; si eu l-am intreb :-doctore ia vezi, nu merge in piciore???? ca tare mi-as dori!!!!

stefania
12+

Mergi la inceput

ANCUTZ as pune,numai ca eu aici nu am cablul de la aparat cu mine si nu am cum sa salvez pozele pe calculator.altfel sa fac nu stiu.asa ca am sa pun doar peste vreo 2 saptamani.insa burtoiu meu e maricel,si deja se simte cand stau aplecata ma deranjeaza sau in pat la fel,cand ma intorc de pe o parte pe alta,la dormit,devine cam incomoda treaba....dar merita nu?

19+ cu si unsurpriza

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Mersi mult fetelor!!!!!
Ma gandesc si eu ca parca e prea mult 500 de grame,poate n-am inteles eu bine.Oricum,eu cand am fost la eco,vineri,aveam 18 saptamani si 5 zile,si doctorita mi-a scris pe fisa sarcina saptamana 20/21 in evolutie.Oi face o fetita mare,mare.

poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina

Ramonel19+ Alexia Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

SLIMATEI...pei eu il simt bine pe fi'miu de pe 19 mai....asa ca mai ai de asteptat..cat despre faza cu mersul in picioare nu merge ca am intrebat si eu daca pot sa-l fac deja mare sa trec peste faza cu nasterea si alptarea si mi s-a spus clar NU....cica asta e cheia marelui succes

ROXANA 21+ GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!

Mergi la inceput