Spiridusi de ian-feb 2006 (195)
Raspunsuri - Pagina 26
monica70 spune:
PUFUMIC PAI DACA AVETI CHEF DE-O BAIE IN MARE,LASATI MASINA PE MANA MEA 
BIANCA hassshhh d-aci ,treci la invatat
si bafta!
COSMI he he pai cate am mai gasit p-acolo,da' erau amuzante doar in context ,prea lung sa dau copy. Am gasit si unde il petzeam pe Mario.Io si o Denisa.
Si unde ne masuram burtile: Florinini cu tastatura ,ca n-avea metru
Da' pe Ursu n-o bate nimeni la puncte
(URSULINA
)
ASTERY la multi ani,chiar asa stiam ca mai e o geamana prin zona
Si distractie la mare 
MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 1
www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 3
SINGURA MASURA A LUCRURILOR E IMPORTANTA PE CARE NOI LE-O DAM.
NU TE POT RANI CU ADEVARAT DECAT CEI PE CARE II IUBESTI
cosmi1975 spune:
si STEFAN asteapta o masea dar ...abia vine, BIANCA e in excursie la VULCANII NOROIOSI
mai avem 2 zile si gataaaaaaaaaa vacantaaaaaaaaaaaaa
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975
cosmi1975 spune:
m am hotarat o las in tabara cantonament cu dansurile pleaca pe 7 iulie la CALIMANESTI -este o recompensa ptr rezultatele scolare
dar sa vedem cum om face ca pe 1 plecam la mare cred ca o s o aduca sotu la buc sau o pun la tren
Giova spune:

Aseara am venit si noi din Alba.
am uitat tastatura acasa, dar bine am facut ca nu am avut timp de net, si sincer...e super fain.
Nasol e ca acasa, cam am timp si vrand nevrand tot deschid Dc-ul....
.
Ce sa va zic....sambata la intalnire, mama l-a tuns pe marcutu'. seara la chef si bunicile cu marco. a dormit la mama, totul ok, doar ca nu a vrut sa bea laptele nici dim., nici seara.
Duminica la iarba verde cu tot familionul, socru, 2 soacre
, mama, tata, copii, matusi, unchi, verisoara. nebunie curata, dar tare bine a fost. marco tot in apa ....
Seara am iesit in parc, s-a dat pe masinutele alea de la peg Perego, 5 min. si nu l-am mai putut lua jos. E musai sa-i cumparamn si noi un jeep ceva, problema e cum il transportam in oras
seara cu mine a papat, dim. noi am plecat la Sibiu, l-am lasat cu mama, iar n-a baut lapticul. s-a dus la scoala dupa fete si cand am venit noi dormea dus. asa l-am pus in masina si din nou la drum.
Cu fetele si-a dat iar drumul la vorbit: Dani e Dani, ei/titi e vara-sa Jessi, pipii sunt copiii.
asa ca trebuie sa mergem mai des acasa ca tare-i prieste.
acum l-am lasat la gradi cu chiu cu vai si s-a dus numai ca i-am zis ca e Dani si Jessi acolo
.
maraki, scuze intarzierea!!! Numai bucurii si fericire!!!
Astery!!! tot ce-ti doresti sa se implineasca!!!
va
pe toate, vreau sa pun niste poze si filmulete acum.
si sa citesc din urma ca mult mai am.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
Biancas spune:
Moni...sa fie
Dani nu sta pe olitza...zici ca e curentat cand il pun
.
Ieri a urcat prietena mea sus la mine, a fost cu baietelul ei de 2 ani 8 luni afara si a facut kk pe el
. Ziua nu mai foloseste scutece dar noaptea da, pt ca inca noaptea bea lapte si ceai, se trezeste de 3-4 ori pe noapte
. ma gandesc cu groaza la zilele cand nu vom mai purta scutec, cat de repede se va dezvatza de ele.
L-am filmat acum mancand pepene galben...el deobicei haleste farfuria dar acum...se vede ca e la regim ca nu se omoara cu nimic. Acum l-am adus din patutz, la 8.15 si-a baut laptele si pana acum a stat si a facut kk si siesta
. Ieri am strans tarcul ca nu a mai stat demult in el.
Si mi s-a parut ca a zis in premiera "mami"...Pe film nu se aude asha bine...sau poate mi s-a parut...naiba stie.
Am pus filmuleztul in drop.
Gata, astept sa vina maica-mea sa stea cu putza mica si ma retrag in camera sa mai citesc![]()
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
monica70 spune:
GIO bine ai venit home,o sa vezi ca si Marco o fi vorbaretz ca si tu esti
!
Mai apropo de olitza ,noi suntem pe nicaieri la capitolul asta,adica am incercat si eu sa o pun,a stat doua secunde si p-orma a plecat si a facut PITU pe parchet
Un pic.Dupa 5 minute iar PITU tot pe parchet ,mai incolo si mai mult
Si tot asa ... Traiasca mopul
(Ingrid o lasi si tu pe Diana la
gol
?)
Cu kk ce sa zic - a inceput sa planga la plimbare cand era cu mami ,se tragea de nadragi si striga CACAAA! A trebuit sa vina sus cu ea sa o schimbe
Da' pe olitza numai accidental.Adica daca ar avea o ora fixa ,sa zici ca o pui atunci ... dar la orarul ei de masa si la meniurile ei ... niet !
De mancare va mai zic altadat' cam prost papa de-o vreme.Da' si eu - saptamana asta mi-am comandat doar ciorbe,la + 30 de grade asta e.Saptamana asta s-au anuntat 33-35 de grade in zona ,zilnic.
Deci la piscina.Macar ea ...
cosmi1975 spune:
mai fetelor cati bani sa i dau eu fetii in tabara ????ca daca ii dau cat i am dat azi in excursie ptr o zii ma baga la faliment.....am o mare pb
monica70 spune:
Hai ca mi-am adus aminte o reteta - cum sa faci un copil neastamparat sa stea cuminte :
A fost mami intr-o seara cu Diana la ei la bloc,afara pe banca.Doua vecine desfaceau seminte de floarea soarelui si Diana papa la greu (seamana cu socrela ei la faza asta
).Asa a stat si mami linistita pe banca
si s-a odihnit.A zis ca se pune si ii cumpara seminte si le desface
Deci fiica-mea prefera alune,nuci,seminte,snacsuri si cioco.Noroc ca prefera si PALA (para ... ) si mar si d-astea. Uauu ... de supa am uitat.Cum merge la mami cere SUPA!!!
anasol spune:
neatza buna,hop si io la cafea..........
mersi fetelor de raspunsuri(aparat foto)........
io acu m-am trezit si-s chioara de somn![]()
,......
giova-bine atzi revenit,bine ca isi da si marco drumul la vb de acum......
denisa- f frumoase pozele........
pufumic-vad ca toata vara ai intalniri,tre sa-l corupi pe d-nu sot sa stea cu vladimirescu..........![]()
moni-si dav papa seminte,io i le desfac si el sta cu gura deschisa ca un puisor,oare dak papa prea multe nu le e rau,io asa m-am gandit si i-am dat putine,,,,,,,,,ma gandeam sa nu i se intoarca,ca semintele is cam uleioase..........
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
http://www.dropshots.com/davidsolo
anasol si david-andrei(06.01.2006)
anasol spune:
cosmi-dar cate zile sta?are si masa inclusa? da-i si tu 50 ron pe zi......io stiu.......
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
http://www.dropshots.com/davidsolo
anasol si david-andrei(06.01.2006)