Spiridusi de ian-feb 2006 (195)
Raspunsuri - Pagina 25
monica70 spune:
ANYMONY felicitari si pentru cocutak-ul Ioanei ![]()
MIRELA BAU BAU e dracia aia de pantera/matza/caine sau ce-o fi - cu care doarme.
Si asta cu picaturile in nas la mashinutza e buna ![]()
Problema e ca Diana face pa si zice ceau inclusiv la obiecte, pana si la
mele pe care cum vin acasa si ma dezechipez tre sa i le arat
Hai ca la caini si matze sa zicem ca-i normal,dar sa zica ceau la bideu ... 
MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 1
www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 3
SINGURA MASURA A LUCRURILOR E IMPORTANTA PE CARE NOI LE-O DAM.
SUNT IERTARI CARE BICIUIESC IN FATA
monica70 spune:
Merge dropul ca naiba,nu prea pot lasa comentarii
Ma retrag si eu,am asteptat sa iau antibioticul la 12 - ca am omis sa va zic ca am facut puroi la dintii de sus - ma si intrebam ce ma va apuca - alergia sau febra ,vad ca a aparut puroiul

Asta ca sa stiti ca o suparare,un stres atrage boala - e o regula,apropo de starea de spirit care trebuie sa fie optimista in permanentza (Mirela ia aminte
)
Noapte buna gagici 
SUNT IERTARI CARE BICIUIESC IN FATA
anasol spune:
apropos de cotcodac,io ii zic lui dav: zi mama cucurigul si el: cocodac...........
dav al meu e cam rau cu copii,m-a sunat azi socrumeu ca a fost cu el afara si dav i-a luat balonul unei fetitze si fetitza voia sa-il ia inapoi,ca era al ei normal,cica tremura asta mic al meu de nervi si tinea de balon si a si impins-o pe fetitza...........e cam egoist asa nus c ma fac cu el,are niste dracusorii in cur,ii scot io in curand.............
in schimb e un rusinos cu oameni mari,in special cu cei care il baga in seama,ca dak nu l-ar baga ar fi ok,nu s-ar rusina,beyyyyyyyy io zic ca are prea bun simtz copchilul asta,seamana cu masa

NOAPTE BUNA FETELOR...........
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
http://www.dropshots.com/davidsolo
anasol si david-andrei(06.01.2006)
anasol spune:
BEYYYY AVEAM SI IO O INTREBARE SI UITASI,POATE IMI RASPUNDETZI PANA MAINE DUPA-AMIZA .............VREAU SA-MI IAU UN APARAT FOTO SI NUS DE CARE SONY,CANON,SAMSUNG,PANASONIC,LA C TRE SA MA UIT,CAT TRE FIE ZOOM,MP,LENTILE........CHESTIII DE ASTEA TEHNICE,CARE STITZI,CA IO HABAR NU AM.............
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
http://www.dropshots.com/davidsolo
anasol si david-andrei(06.01.2006)
Denisam spune:
MARAKI-LA MULTZI ANI CU Sanatate si multe bucurii alaturi de cei dragi!
ANASOL- Canon- cu cel putzin 5 megapixeli si 4 optical zoom- merita garantat, nu sunt scumpe, 300 cad.
Poze noi pt cele ce mi-au cerut:
www.dropshots.com/emdeni
Va rog rugatzi-va pt fetitza Diana sa se faca bine si sa nu ramana paralizata in urma accidentului avut(subiectul e la generale).
Denisa
36 si
'de
Emma Andreea (17 Ian.2006)
monica70 spune:
'NEATZA
DE O ORA MA CHINUI SA MA TREZESC P-ACI PRINTRE HARTZOAGE .
NUMAI EU?
CATA vad ca te trezisi,hai zi cat esti de multumita de bona aia ca-s curioasa?
Atat am de lucru si io-s zombie de somn ,prietenii (
) stiu de ce 
MARAKI lasa homo aia si zi ce-ti aduse socrosenia cadou.
Tot e bine ca nu s-a mai trezit Diana noaptea
Vad ca e bun Nazomer-ul ala. Si tot o sa o mai bag in piscinutza,ca asa se caleste.
Gata,am dat tonul la cafea,ma apuc de treburi serioase 
NU TE POT RANI CU ADEVARAT DECAT CEI PE CARE II IUBESTI
cosmi1975 spune:
NEATA
ANASOL se pare ca nu te ai trezit......vinu rosu si a facut efectul mai spre dimineata
MONI super postarile din arhiva mai ales ptr noi astea mai proaspete
ANAM pupicei
DENISAM super pozele
PUFUMIC MIRELA SI TOATE GAGICILEEEEEE HAI SA BEM CAFEAUA CA FA CINSTEEEEEEEEEEEEE
GIOVA cred ca te au pus aia sa mai faci un de faculatte de nu mai intri
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975
Biancas spune:
Neatza si eu la
cu morcovul in
ca mai am de citit la teorie
.
In caz ca intereseaza pe cineva Dani e bine, nu prea mananca, i-a iesit un coltz la a doua masea, maraieli peste zi si tot tacamul . Noroc ca nu se trezeste si noaptea.(sper sa nu se trezeasca de acum incolo)
Eu mi-am luat liber de la servici, sefa mea e o femeie super de treaba si m-a lasat sa stau acasa sa invatz cu toate ca ieri m-a sunat si mi-a spus ca ii lipsesc dar sa invatz sa imi iau examenele.
Sambata am 2 examene asha ca sunt aranjata
.
Dani e un smecheras mic si dulce, mai nou arunca toate obiectele in gunoi
. Ieri i-am gasit sticla de ceai aruncata acolo si farfuria pe care mananca fructe
. Dupa ce isi bea ceaiul sau laptele isi ducea sticla in chiuveta dar acum vad ca gunoiul e mai tentant decat chiuveta
. De vb nu ma laud cu cuvinte noi, intelege tot ceea ce ii spun dar de vb mai mult pe pasareasca lui. "Tati" e cuvantul preferat si o spune cu asha o voce frumoasa
. Trage cu ochii, imi arata limba, nasul, buricul (si de distreaza de numa) putza, mana, piciorul...
E si el egoist, nu da jucarii la nimeni, iar daca incearca sa i le ia cineva merge si i le ia chiar si cu "fortza".
Sandra mai are 3 zile de scoala si apoi vacantza. Vineri e festivitatea de incheiere a anului si vor primi diplome de la concursurile "Winers". Pt situatia scolara nu se mai dau premii avand in vedere ca nota FB e luata si ca nota 9 si ca nota 10.
A terminat clasa a 3 cu 2 medii de B (restul FB ), nu sunt atat de multumita dar asta e...nu pot avea pretentii unde nu se poate
. Sunt curoasa "putza" mica ce va face la scoala, ma gandeam cu groaza la zilele de scoala ca totusi e baiat si baietii sunt mai lenesi si puturosi la invatzatura
(sunt si exceptii normal)
De la anul vor face istorie si geografie + a doua limba straina care e franceza.
Si cam atat despre noi.
Anasol, eu am Sony de 6 mgpixeli cumparat anul trecut cu 720 lei. La 600 lei iti iei acum un aparat cu mult mai perfomant. Uite-te in oferta Real, Metro, Selgros ca sunt destule. Inainte am avut un Kodak si mie alea mi se par cele mai bune aparate. Canon are o prietena de-a mea (cumparat acum 2 ani) dar scoate pozele de toata jena. Aparatele Fuji sunt
dar sunt un picutz cam scumpe... dar merita.
O zi buna tuturor, spor la lucru celor care muncesc.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
pufumic spune:
Astery, la multi ani, numai bine! Dupa cum am citit, veniti la mare. Daca ai chef de-o intalneala, suna-ma.
Moni, pai daca si tu bei, cine ne mai cara, bre, acasa?
Ioana si Vladimir (08.02.2006)
http://www.dropshots.com/ipeltod
Biancas spune:
quote:
Originally posted by pufumic
Moni, pai daca si tu bei, cine ne mai cara, bre, acasa?
Eu nu beau, doar

.Daca beau de 10 ori in an e mult, si cand beau imi pun o jumatate de pahar de vin rosu, restul cola, si la paharul ala stau 3 ore pana il termin
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi