PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (48)
Raspunsuri - Pagina 14
andreea25 spune:
quote:
Originally posted by emiliapop
Mai am si o veste: sunt iara, sotul e in al 9 -lea cer dar eu ca si Doniro experimentez o serie de sentimente contradictorii si confuze legate de modul cum ma voi descurca eu cu 2 copii mici,
mai ales ca nu am pe cineva de ajutor pe care sa ma bazez si cam am si nervii intinsi deja in astea 10 luni.
Nu mi-am inchipuit ca voi ramane atat de repedemai ales ca nu am excelat la capitolul
in ultimul timp
!
Deocamdata nu am fost la doctora ca zilele astea am aflat.emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)alexandrubebepoze luna a-8-a
vacanta de 1 mai
greutate
FELICITARIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!! sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos ,cuminte si mancacios! andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)
anasia spune:
muhh, super pozele! din pacate, asa este, arata mult mai rau; acum e dat tot jos pana la tencuiala si ma gandesc cu groaza cand o sa se termine totul;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
greiere spune:
Miruna, e super dulce Alexei, iti vine sa musti din el
si perpelit un pic pe nisip fierbinte... e tocmai bun
! Pozele arata ca va distrati frumos, bravo voua! Spune te rog, de unde ati luat bilele puse in cadita de baie. 
Alexandra si mami Elena
sasha - uite ce frumusica`s
colectiadepalarii
larissa_79 spune:
miruna, ti-am trimis un mail pe yahoo!
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
miti2004 spune:
Muuh pai nu ma duc la Cap Aurora ca cica era hotel si eu fara acces la bucatarie nu ma incumet pt ca nu mananca legume la borcanel...si oricum mi-ar trebui bucatarie. Super pozele, are niste grasane de picioare de-ti vine sa i le mananci...Bravo !
Fetele oare exista ceva de incalzit mancarea bebeilor la bricheta de la masina ? adica cu incarcator de masina ? ma gandeam ca daca te apuca seara mai tarziu pe undeva sa am cum sa-i incalzesc laptele. Sau la pranz legumele. Ca in staniol nu se pastreaza calde...Iar laptele nu am cum sa-l tin cald multe ore.
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
miti2004 spune:
fetelor, deci e adevarat, Yahoo inchide Yahoo Photos...ce enervant:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=99956
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
Medeea76 spune:
Emilia, felicitari!!! Ce frumos, vrem si noi, vrem si noi!
Imi pare rau ca nu intru mai des, dar am pus aici cateva poze cu Tea, sper sa va placa.
Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006
ralu80 spune:
quote:
Originally posted by Medeea76
Emilia, felicitari!!! Ce frumos, vrem si noi, vrem si noi!
Imi pare rau ca nu intru mai des, dar am pus aici cateva poze cu Tea, sper sa va placa.
Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006
Frumoase poze, frumos copil, frumoase hainute.
Raluca si pui mic si nazdravan Riana(2 iulie 2006)
ralu80 spune:
Am uitat sa spun de Alexei...un dulcic, sa-l papi nu alta.
Raluca si pui mic si nazdravan Riana(2 iulie 2006)

, sotul e in al 9 -lea cer dar eu ca si Doniro experimentez o serie de sentimente contradictorii si confuze legate de modul cum ma voi descurca eu cu 2 copii mici,
mai ales ca nu am pe cineva de ajutor pe care sa ma bazez si cam am si nervii intinsi deja in astea 10 luni.
in ultimul timp
!