PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (48)
Raspunsuri - Pagina 13
miti2004 spune:
Fetelor si mie mi s-a facut un dor de mare 
...M-a sunat maica-mea zilele astea si cica daca nu vreau sa cumpere bilete la Cap Aurora la hotel de la ea de la servici ?...nu intrebase daca au aer conditionat, daca au frigider, la bucatarie nu se gandise ( al meu nu mananca decat fructe la borcanel )...dar ii spusesera ei colegele ca e frumos acolo
...Pai eu nu am zis ca nu-i frumos...dar cu copilul ce facem bre ???
...se vede ca pe mine m-au crescut bunicii ![]()
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
greiere spune:
Doamne Emilia, felicitari!!! Cand va aud fetelor ca sunteti deja la bebe 2, va admir foarte mult!
Buli, pupici pentru poze i-am admirat `again and again` si din alte unghiuri pe cei trei pitici si ii pup pe Rares si pe Mihnea (care se tot distreaza pe undeva prin vacanta!) Sa vorbim poate facem un schimb
.
Somn usor si nu va treziti noaptea asta bebici!
Alexandra si mami Elena
sasha - uite ce frumusica`s
colectiadepalarii
emiliapop spune:
Bulinutza multumesc ptr. felicitari
in privinta cremei de plaja eu am luat Bubchen cu factor de protectie 50 ca eu foloseam deja produsele astea nemtesti ptr.igiena lui bebe si sunt f. bune. Crema am cumparat-o de la Cora.
Muhh multumesc ptr. felicitari
si explicatii privind aventura cu bebe la mare
, ce imi place mie ca tu esti asa ordonata si organizata sa vedem poate imi iese si mie
.
Auzi da' chiar sunt curioasa cum ai reusit sa il inveti sa nu mai pape pasat? Al meu papa biscuiti, grisine si pufuleti intregi dar cu restul desi am incercat nu mi-a iesit ca de fiecare data se solda cu
.
Larissa
, Consi
si Greiere
multumesc pentru urari toate sunteti niste dragutze
!!!
emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)
alexandru
bebe
poze luna a-8-a
vacanta de 1 mai
greutate
ralucaspm spune:
Emiliapop
, sa ai sarcina usoara si nasterea la fel !
Bulinutza si celelalte fete care au mai discutat despre crema de soare, sa va spun si ce stiu eu: ii pun crema cu grad mic de protectie, 25, ca sa nu aiba nu stiu ce substante, care nu sunt bune, in masura mare. Am intrebat-o pe pediatra si asa ne-a spus. Si cumnatei mele (sora sotului) la fel i-a spus pediatra ei. Cumnata are un baietel cu 2 luni jumate mai mare decat Ioanna, asa ca de obicei avem pareri de la 2 pediatri. De multe ori pediatri dau sfaturi diferite, de obicei legat de mancare. Dar cu crema de soare au spus la fel.
In plus, o farmacista mi-a spus ca cremele cu grad mare de protectie nu inseamna ca protejeaza mai bine ci pt mai mult timp. Asa ca daca dai cu crema cu grad mai mic trebuie sa dai mai des.
Nu dati cu pietre, va scriu ce am auzit eu, dar fiecare face ce crede.
Si ganditi-va ca aici soarele e mult mai puternic decat in Romania. E adevarat ca si copilasii nostri sunt mai brunetei si au pielea mai rezistenta la soare. Pt copilasii cu pielicica f alba eu as da cu mai multa crema si mai des.
Ioannei nu-i place deloc sa-i dau cu crema de soare, mai ales pe fata si crema miroase urat
Crema Ioannei e de la Frezyderm si e fara paraben. Nu stiu daca exista si acolo, dar daca gasiti fara paraben si cat mai naturala cu atat mai bine.
P.S. Sorry, iar am scris incalcit si pe fuga, dar m-am gandit ca e bine sa stiti.
Raluca si
Ioanna
SARILLA spune:
Buna!
Nu ne merge netul, asa ca tre sa intru pe alte cai...
..cu o conexiune mai proasta,dar..merge..
Emiliapop FELICITARI!Sa ai parte de o sarcina usoara si de un bebe sanatos si mancacios!HAi ca deja faceti gasca..tu, Doniro...![]()
Muuh nu stiu daca mai citesti azi, dar astept sa ma suni sa stabilim, da?Dariana o sa fie la Buc saptamana care vine dar ne vedem cu ea cand se intoarce..pana atunci...facem incalzirea...
Si tre sa imi notez si eu tot ce ai zis tu acolo,lista cu necesitati...cu toate ca sunt usor de intuit, dar...nu stii cum iti scapa ceva...
Si eu am crema cu protectie 50+, de la Nivea..sper sa fie buna...noi inca nu am ajuns la plaja, sper ca azi, daca nu saptamana viitoare SIGUR.
SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic 
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII
Cum a inceput totul
SARILLA spune:
Larissa am fost si eu aseara in Eforie si i-am luat piscinuta lui Razv..mersi de pont..
..nu e asa frumoasa ca a voastra, e una galbena, dar...sa aiba in ce sa se balaceasca...sil-am dat si intr-o masinuta din aia cu fisa care se misca fata spate..si care canta din Cutiuta muzicala...ce i-a mai placuuut..o sa pun filmuletul, ca l-am filmat,...dar sa imi re-vina net-ul...
Consi hai mai rezista putin ca acu e august si vii la mare..mai e putin..iti tin eu loc pe plaja, promit..si o bucata de soare...
SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic 
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII
Cum a inceput totul
norocuta spune:
emiliapop felicitari pentru bb2! Mi-ai facut ziua buna, cand tocmai am deschis calculatorul si am auzit vestea ta!
Mamica cu doua sufletele: Ali si Nour
" target="_blank">Varsta lui Nour
anasia spune:
emiliapop, felicitari!
sa ai o sarcina usoara si bb sanatos! ce veste frumoasa!
consi, suntem prinsi pana la urechi cu casa;nu ne-am mutat inca, am dat jos zugraveala ca era...(in casa leopardul)asteptam maine usile, sapt viitoare geamurile si pe urma gletul;
SOFIA 1 AN!
la multi ani si sarbatoritilor de astazi!
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
8-9 luni - cum ne distram la bunici
Muuh spune:
Sarilla te sun putin mai incolo.
Fetelor care iesiti cu copii din tzara vreau sa va atrag atentia ca daca nu purtati acelasi nume de familie cu tatal copilului sa aveti la voi certificatul de nastere al copilului copie si original. Eu am fost astazi in Bulgaria, eu buletin, sotul buletin si Alexei pasaport. La granita vamesul m-a intrebat senin si de unde stiu eu ca dumneavoastra sunteti mama lui? Intr-adevar in pasaport nu scrie numele parintilor iar pe mine nu ma cheama la fel ca pe el si pe tatal lui asa ca... era sa o patim noroc ca a fost vamesul de treaba.
miti din cate stiu eu Cap Aurora nu are iesire directa la mare desi se numeste Cap. Nu sunt 100% sigura dar merita intrebat si asta inainte sa faceti rezervari.
Crema lui Alexei este Bubchen si scrie pe ea ca nu contine nu stiu ce substante periculoase. Sa dai copilul des cu crema de plaja este cosmar, va spun din proprie experienta. E nasol sa il dai si rar dar des...
anasia spor la treaba. Sa inteleg ca ai gasit mai rau decat te asteptai apartamentul?
Miruna + Alexei (13.07.2006)
Muuh spune:
emilia cand i-au dat primii doi dinti am inceput sa nu ii mai dau mancarea la blender. O pasam cu furculita sau o dadeam doar foarte putin la blender cat sa nu se faca terci terci. Apoi cum ii mai aparea un dinte cum mai cresteam dimensiunea bucatilor. Eu ii dau in mana caise, piersica, banana si el isi ia cat vrea si suge la ele.
Miruna + Alexei (13.07.2006)