Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (51)
Raspunsuri - Pagina 13
cleopiciu spune:
VA MULTUMIM PT ASA PRIMIRE FRUMOASA SI PT. CA NE-ATI VIZIONAT!!!
Noi acum 30 de minute am intrat in casa ,deci nu am reusit sa citesc decit printre rinduri sperca maine sa reusesc.....
Azi am aniversat 4 ani de casatorie asa ca am fost in oras sa sarbatorim ....
sa va povestesc cite ceva despre Dariuca,este minunata ,este cuminte sunt zile cind nu plinge deloc ,am inceput diversificarea dupa luna a 4 a ,la inceput a fost un pic mai greu dar acum asa de tare ne place ca facem scandal daca nu ajunge lingurita repede si dupaia povestim cu papica in gura....,inca nu stam in fundulet doar daca o pun intre perne ,ride toata ziua si l;a toata lumea ,e o totala veselie,vorbim si chiuim ....,nu mai putem dupa ea....
Am fugit sa ne pregatim de baita!!!!
PUPICI LA MAMICI SI BEBICI!!!!!!!!
alexandra_25 spune:
Buna seara...am intrat sa va spun Noapte Buna!
Sa aveti un weekend linistit si sa fie toti fulguletii sanatosi si cei care sunt bolnaviori sa se faca bine!
Sa aveti grija de voi!
V-am pupat!!!!!!
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti 
leyla spune:
Alexandra, drum bun si salutari si din partea mea pe meleagurile Bostoniene
ca eu tot de acolo ma trag.![]()
Noi am facut deja traseul de Pasti iar bb a fost foarte cuminte pe drum a dormit foarte mult ceea ce va dorim si voua
Leyla & bb Kaan
quote:
Originally posted by alexandra_25
Buna seara...am intrat sa va spun Noapte Buna!
Sa aveti un weekend linistit si sa fie toti fulguletii sanatosi si cei care sunt bolnaviori sa se faca bine!
Sa aveti grija de voi!
V-am pupat!!!!!!
alexandrade
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark![]()
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti
Ktrinel spune:
hai mai a_deju...chiar asa ...sa aiba motanul nevoie de atela! ce naiba mai ...mi-e mi se pare dubios ca atatia fulguleti (si ce=o mai fi si pe la alte mamici ..) au ba valgus nu-stiu-cumus, ba atata rosu in gat,toata lumea face dermatita atopica, alergii de nu stiu care... atatea medicamente si interventii...nu zic de cazurile grave, evidente , ....dar cum asa...nu inteleg...sau doctorii aia se simt obligati sa dea un diagnostic si o reteta daca tot iau bani..cum ar fi sa zica ca nu are nimic si sa mai ia si bani pe consultatie (si 5 min. :()..daca chiar are ..ce are...cum de trebuie pusa numai noaptea, e eficient?...o fi , in fine, mie mi se pare exagerat...multi copii mici au piciorusele un pic strambe, cand ma uit si la pozele mele de cand eram mica , imi vine sa rad...
imi aduc aminte ce innebunite erau mamicile de fetite la faza cu luxatia de sold...o fi , no fi...pana la urma toata lumea a fost bine..
sunt convinsa ca toti fulguletii sunt sanatosi, iata si David de Ralumat e bine, David de Dolores cum mai sunteti?
somleac , iezii tai sunt mai bine?
flore, voi cu piciorutzele?
raluca_u, adinuta mai are febra?
bamboletta, aici (unde alergiile sunt mult mai multe decat in romania si mai frecvente) nu se fac teste de alergie pana la un 1 ca , zic ei, nu sunt concludente...si oricum, la asa grad mic, cat i-a iesit Antoniei, cred ca va disparea de la sine...
roxanica, David al tau e ok?
leyla spune:
Danita, eu astazi ma comis-o si pe langa para si banana i-am bagat si doua cirese la piureut cu toate ca doctora mi-a spus ca inca nu e voie
. Dar Capraru parca zice ca se dau!
Leyla & bb Kaan
Poze bb Kaan
quote:
Originally posted by danita
dilema : cirese pot sa ii dau lui bb ?
BeBelusca
madaluta spune:
a_deju:din studiile mele de medicina, facute pe cand aveam pititci pe creier k darius e cracanat,am gasit ceva despre "genu varus"= gambe in forma de () si"genu valgus" =gambe in forma de X.Eu eram convinsa k darius avea varus(varum), dar tot minunatul dr tica tot in 5 minute si tot la 50 ron m-a convins k nu e asa...
Despre chastiile aste gasesti mai multe informatii dc dai pe google..dar sa scrii talus valgus
Va tinem pumnii maine sa fie bine si sa suporte motanu atelele...Si eu parca as fi vrut atele, k sa ma linistesc si sa fiu convinsa k se indreapta..dar noua nu ne-a dat...
Madalina +
Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius-luna a VI-a
SITE FULGULETI,
Ktrinel spune:
madaluta, acelasi doctor, acelasi tip de consultatie la aceeasi bani....dar tie iti zice (desi tie ti se pare evident) ca nu e nevoie de atele....mai sa fie...!
eu zic sa fii bucuroasa, dar daca mai ai indoieli, mai consulta un doctor ..alti bani, stiu, dar daca iti zice la fel? sau daca iti zice sa ii pui atele? dilema mare....
Ktrinel spune:
claire, cleopiciu. felicitari pt fetite...par desprinse din povesti...si la chip si la comportament ! imi place stare voastra de spirit!
Ktrinel spune:
aelita, tot din povesti e si Sofia!!! sa va traiasca !!
poza cu Julia in picioare in patutz aici