eco 4D - mare dezamagire!!!!
Raspunsuri - Pagina 2
mirela_ms spune:
Eu la urmatoare consultatie mi-am propus sa ma duc la 4D si i-am spus medicului de intentia mea,el consulta la 2 cabinete,unul dintre ele are si 4D dar acela era mult mai departe de mine dar cum auzisem si eu despre 4D m-am hotarat sa ma duc.Medicul mi-a spus ca intr-adevar trasaturile lui bebe se vad mult mai bine la 4D dar totul depinde de pozitia in care va sta bebe la mom.respectiv ,in schimb insa va putea face mausuratori mult mai clare asa ca si pt. asta si tot merita sa merg.Deja am emotii,sper ca bebe sa fie cuminte si sa-l pot vedea.La ultima consultatie care a avut loc sapt.aceasta luni, bebe avea putulica de 11 mm,sa vedem aici la 4D cat o sa o aiba ! 26+
nikol31 spune:
lavinia, habar n-am in ce mi-a facut masuratorile, atata stiu ca ma astptam sa vad ceva super si n-am vazut nimic, doar un eco normal, ca si cel la care merg in mod normal. nici nu stiu ce este aia ecografie morfologica, niciodata nu mi s-a propus de ginecolog asa ceva. ziceai ca si tu ai fost la ISO X la Cruciat.in 2 D ti-a facut masuratorile? si eco morfologica ti-a facut? ce inseamna asta?
28+
alynta27 spune:
quote:
Originally posted by bondana
nikol eu am facut la iASI LA 7 LUNI ECOGRAF 4 D SI AM FOST SUPER DE BUCUROASA SI AM ACASA UN CD CU APROX 50 POZE CU BEBE UNDE SE VEDE FATA SI AM 100% CONFIRMARE CA E FETITA>IMI PARE RAU CA AI DAT SI 2 MIL SI NU AI REUSIT SA VEZI NIMIK .EU AM FOST LA doctorita Carauleanu din cartierul Pacurari
bondana
Spune-mi, te rog, unde este exact cabinetul ca vrea cumata mea sa faca 4d! Si cat costa? Te asteptam la "Mamici de Iasi", daca esti interesata!
Alina-Mirela 40+ cu DAVID
Poze burtica
Pozele mele
iulia82 spune:
quote:
Originally posted by nikol31
lavinia, habar n-am in ce mi-a facut masuratorile, atata stiu ca ma astptam sa vad ceva super si n-am vazut nimic, doar un eco normal, ca si cel la care merg in mod normal. nici nu stiu ce este aia ecografie morfologica, niciodata nu mi s-a propus de ginecolog asa ceva. ziceai ca si tu ai fost la ISO X la Cruciat.in 2 D ti-a facut masuratorile? si eco morfologica ti-a facut? ce inseamna asta?
28+
nikol,si eu am facut eco 4d in sapt 19 si era un eco nou-nout.dar la fel ca si tine nu prea am vaz mare lucru.mie dr. mi-a spus ca e din cauza placentei si a pozitiei lui bebe.ce mi-a placut a fost ca mi-a facut morfo-fetala care e mult mai precisa pe aceste ecografe(se masoara piciorusele,manutele ,capul...si in cazul existentei unor anomalii acestea s-ar vedea mult mai bine).eventual mai incearca un 4d dupa sapt 30 cand bebe e mai mare si cu siguranta ca se va vedea cevea cat de cat.
ilenutza spune:
Eu am facut si eco obisnuita si 4d.Wxista diferenta destul de mare.
Ile 39+ si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 5 ZILE
ancasibaby spune:
samuray lady spune-mi te rog unde ti-ai facut eco 4d si la cate saptamani.foarte frumoase pozele!
vroiam sa merg si eu la iso x dar am citit ce a patit nicole si nu stiu ce sa fac.
pupici
bb_yasmi spune:
eu am facut 4D la 20 sapt si 1 zi si au fost cele mai frumoase momente de pana acuma. am vazut bebelina perfect, ochisori, nasuc, gurita, urechi, tot tot. isi merita toti bani!! plus ca am amintire pe DVD 3 filmulete scurte cu ea!! ink ma uit la ele si am minunez ce tare a evoluat estiinta!!
sarcina usoara va doresc al toate!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 26+ de bubulina Iasmina Alissa
poza eco bb si burtik