eco 4D - mare dezamagire!!!!

eco 4D - mare dezamagire!!!! | Autor: nikol31

Link direct la acest mesaj

fetelor, am fost ieri la eco 4D. asteptam de o luna momentul asta, ca imi facusem programare. aveam niste emotii, stiam ca urma sa vad ceva spectaculos, sa-l vad pe bebe, sa-i vad fatuca, manutele etc. dar mare dezamagire!!!! nu am vazut nimic si la sfarsit am mai si platit 2 milioane!!!
sa va spun cum a fost. totul a inceput printr-un ecograf normal, cel putin mie asa mi s-a parut. era toata imaginea alb negru, copilasul se vedea numai conturul, asa cum se vede la eco facut la gine cand ma duc la control, nimic deosebit. singura chesti diferita a fost ca a facut niste masuratori mai multe, i s-a vazut inimioara,vezica, coloana etc. nici macar sexul nu mi-a spus cu siguranta ce este. a zis cred ca fetita 99%. pai asta sa fi fost eco acela spectaculos 4 D de care tot auzisem???? voi ce spuneti si acesta este tot eco 4 D? ca eu nu mai inteleg nimic.
s-a mai deschis o imagine pe ecran, in care se vedea bebe s pe fond galben, dar era foarte in ceata , nu se distingea nimic. si a zis ca poza nu poate sa-mi faca ca nu poate sa prinda imaginea. a incercat de cateva ori si a zis ca nu reuseste sa prinda imaginea clara si a continuat numai cu cel alb negru la care a tot masurat. dupa care a zis va costa 2 milioane si la revedere. cele care ati facut deja eco 4D e normal ce s-a intamplat? de ce nu s-a vazut imaginea aceea? si cel alb negru este tot eco 4D? daca ar fi avut Domane fereste bebe vreo problema s-ar fi vazut si asa? va rog un raspuns ca sunt foarte dezamagita. tot m-am uitat inainte pe forum si la cu totul altceva ma asteptam. multumesc
sper sa fi reusit sa fiu destul de explicita sa intelegeti exact ce a fost. daca nu voi incerca sa va explic mai clar.
26+

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bondana spune:

nikol eu am facut la iASI LA 7 LUNI ECOGRAF 4 D SI AM FOST SUPER DE BUCUROASA SI AM ACASA UN CD CU APROX 50 POZE CU BEBE UNDE SE VEDE FATA SI AM 100% CONFIRMARE CA E FETITA>IMI PARE RAU CA AI DAT SI 2 MIL SI NU AI REUSIT SA VEZI NIMIK .EU AM FOST LA doctorita Carauleanu din cartierul Pacurari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BBPuck spune:

Nikol, imaginile alb-negru erau in 2D, dar nu-ti fa probleme, cele mai corecte masuratori se fac in 2D. Cele galbene erau in 3D, iar a patra dimensiune (4D) este timpul, deci puteai teoretic vedea cum da bebe din manuta in timp real.
Acuma, depinde de aparat, cred, de cat e de bun; nu inteleg exact de ce erau asa de incetosate imaginile.
Eu am facut eco 4D la Medsana, unde s-a vazut totul foarte bine, toate masuratorile au fost facute in 2D. Am si o caseta cu tot filmul de 50 de minute, cat a durat ecografia.
In ceea ce priveste eventualele probleme, se vedeau si in 2D. Sunt unele chestii, cum ar fi conformatia tesuturilor moi, care se vad in 3D, dar, oricat de incetosate ar fi fost imaginile, s-ar fi vazut.
Faza cu 4D e de figuri doar, nu ajuta la masuratori, e doar de impresie artistica pentru parinti:).

Sanatate multa,

BBPuck
32+ si Serban/Calin/Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

NIKOL31-si eu am facut eco 4D si am un DVD cu 30 min de filmuletz in care se vede cum bebe isi inkide si deskide pumnishorii,isi misca gura si picioarele.Poate nu stia nenea doctorul cum sa umble cu aparatul.De e 4D trebuia sa iti arate in timp real ceva miscari ale lui bebelika.Iar sexul se poate spune 100%,ca se vede.

Vezi la mine la semnatura,la POZE ECO 4D am trei poze.

Io i-as da telefon si i-as spune sa mai faca o data sau m-as duce direct la cabinet.

Samurai-lady 31 weeks si Kenta 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

POZE BB ECO 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Nikol, probabil ca nu ti-a facut decat 2D-eventual ti-a dat si pe o imagine 3D.
Eu am dat la aprox. 12 saptamani aproape 2 mil (1,9 mil si ceva) la CMU la o eco 2D (eco morfologica de trimestru I). Cele 4D costa cred mai mult de 2 mil- depinde unde o faci si de vartsa sarcinii(adica poate ajunge si la 3-4 mil, mai ales ca sarcina ta este maricica)...

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

sper sa fi reusit sa fiu destul de explicita sa intelegeti exact ce a fost. daca nu voi incerca sa va explic mai clar.

La ce centru medical ai fost? Eu am fost la biomedica si am patit exact la fel!

http://bd.lilypie.com/ZcINp3.png

violeta, 31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikol31 spune:

multumesc fetelor pentru raspunsuri. eu sunt din Cluj si am fost pe strada Eminescu, la ISO-X. cica este cel mai renumit din zona asta. habar n-am de ce nu s-a vazut nimic. m-a intrebat la un moment dat medicul daca m-am dat cu ceva crema pe burta, ca nu trece aparatul prin piele. eu nu ma dadusem de vreo saptamana daca nu mai bine, deci nu cred ca de acolo sa fi fost problema. stiti voi o explicatie logica, de ce nu s-a vazut nimic, de ce era imaginea asa de incetosata??? acuma incep sa-mi fac tot felul de ganduri.
violetan, la tine cum a fost? de ce nu s-a vazut nimic? ti-a dat medicul vreo expplicatie?
si daca mi-a facut masuratorile in 2D de ce mi-a luat banii ca si pentru 4 D? ca am intrebat inainte cat costa 4D si mi-a zis 2.000.000. sa nu fi fost si ala unde a facut masuratorile tot 4 d??? suntbagata total in ceata.
26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

quote:
Originally posted by nikol31
m-a intrebat la un moment dat medicul daca m-am dat cu ceva crema pe burta, ca nu trece aparatul prin piele.

... daca as fi citit subiectul mai inainte nu ratam ultima ecografie. Nu am stiut ca nu trebuie folosite creme de corp inainte de eco si la ecografie nu s-a vazut mare lucru. Bine, era eco normala ... dar se vedea in ceata si cu purici, ca la un TV fara antena. De-acum stiu ...

Daca tu insa spui ca nu ai folosit nimic ... nu stiu de ce nu s-a vazut la tine ...

Petronela

puiutul mult dorit !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

violetan, la tine cum a fost? de ce nu s-a vazut nimic? ti-a dat medicul vreo expplicatie?

Nu stiu, dar am de gand sa fac scandal la gloabele alea. E o experienta unica sarcina, iar eco 4d o faci special sa te bucuri de bb, sa-l vezi cum trebuie si eventual ss pastrezi filmuletzul. Ori la mine nu s-a intamplat asta si am platit si o carutza de bani. Sa vezi scandalul naibii ce iese. O sa te tin la curent. Pupici!

http://bd.lilypie.com/ZcINp3.png

violeta, 31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

NIKOLE si eu am facut eco la ISO-X cu dr. Cruciat,la 24 de saptamani eco morfologica...masuratorile au fost in 2D citite si a incercat sa-mi arate si in 3D bebelina dar nu am vazut fata pt ca statea cu mainile in fata o sa mai merg la 32 de saptamani pt alte masuratori importante.

dar ce ti-a facut tie clar nu a fost 4D...DAR TU CE AI FACUT ECO MORFOLOGICA?
STIU CA MAI ESTE UN ECO 4D PARCA LA MEDSTAR in manastur.

LAVINIA27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Calitatea imaginii depinde in primul rand de performanta aparatului. Eu iti recomand sa mergi la un alt ecograf, poate mai performant. Oricum 4d este mai mult ptr impresie artistica (eu abia astept sa imi revad baietelul la 4d. I se vad si trasaturile, si cum casca sau isi suge degetul ). Eu zic ca merita sa refaci ecografia 4d.

30+

Christian

Mergi la inceput