***Mamici de mai-iunie 2007***(67)
Raspunsuri - Pagina 25
vas spune:
mary lou, mult curaj si sa vezi ca totul va fi bine. Multi pupici si sa nu -ti fie frica. ai sa vezi ce bebelus scump scoate nenea doctor de acolo.
Ella,am si eu supozitoare dar tocmai ca sunt destul de scumpe m-am gandit sa le folosesc doar in caz de nevoie (de parca nu le-am cumparat sa le tin in vitrina, prost obicei mai avem noi romanii sa tinem sa avem cat mai mult timp) si pana acum nu mi s-a parut ca as avea o problema. Pe cand am descoperit era destul de tarziu.
La bebel de acum tot o sa mai vezi putzica in erectie, din cate stiu e ceva normal la baietei.Si poate chiar are dreptate tati in privinta cauzei. ![]()
![]()
Sunt mamica
alynta27 spune:
Salutare!
Azi dimineata la 9.30 am vorbit cu byu la telefon. A venit pe lume Casian Andrei, cu scor Abgar 9! S-a chinuit toata noaptea sa nasca natural si nu a putut! La 4.20 dimineata a bagat-o in cezariana! Atunci era in dureri! Maine vreau sa o vizitez si va spun mai multe!
Felicitari Raluca! Ti-ai vazut visul cu ochii!
Alina-Mirela
38+ cu
DAVID
Poze burtica
Pozele mele
michigan spune:
ella hai ca esti tare ....

mihaela
40 sapt Octavian Andrei
POZE
www.onetruemedia.com/shared?p=2c46885e2ba34b699c9eef&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">40 de saptamani pt o minune
soricei pt Tavi
AMR: un pic!
numai_eu spune:
Mary_lou nastere usoara.

Byu sa-ti traiasca baietelul, sa fie sanatos si mancacios si sa veniti repede acasa.
Ella esti mortala 
vas spune:
Elteka, am vazut poza cu baita. pacat ca nu poti sa pui si sonorul. Ma gandesc ca aveam ce auzi.
Parerea mea e sa-i pui mai multa apa in cadita, sa stea cu tot corpul in apa. A mea se relaxeaza ca o broscuta dupa ce o pun in apa, dar cu conditia sa o acopere apa.
Byu, Felicitari !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sunt mamica
andradap spune:
Salutare fetelor!!! Va pup pe toate!!! Mi-a fost dor de voi... dar cu timpul care parea sa nu-mi ajunga ... parca si dusurile le faceam pe picior de plecare...
Ce sa mai zic de nevoile fiziologice...
Sa va zic cate ceva despre NOI... Intai si-ntai, va zic de MINE (deh... e momentul meu de egoism
). Din cauza ragadelor de la sanul drept, se pare ca s-a cantonat pe canale un streptococ, de-aici si febra pe care am avut-o. Dupa tratamentul cu SUMAMED incheiat cu succes marti, nu am mai facut febra! Si sanul nu mai are acea zona rosie si tare... Dar... se pare ca ar cam fi nevoie sa ma mulg, pentru ca in continuare e mult lapte. Ba chiar... au ras si mama si dr. neonatolog la care am fost ieri cu ANTONIO, cand le-am zis "Mi-e frica nu cumva sa manance prea mult!!!" Bineinteles ca au ras, ca cica sunt prima pe care o aud ca are astfel de temeri. Cica toate se tem ca NU mananca cat trebuie!!! Dar eu chiar aveam motive sa ma ingrijorez...
Asta pentru ca in primele 3 sapt. adik duminica trecuta, Antonio avea la masuratoare un surplus de 1,2 Kg... Pai la o luna cat va avea? 1,6 Kg in plus fata de externare??? Plus de-asta el mananca pana simt ca i se intareste burtik (asa umflata este!!!) Iar dupa ce da aerul afara... iar cauta... si eu ii dau... si bietul de el mananca pana cand in loc de aer da putin laptic afara... Atunci geme... si adoarme... Are in continuare cele 3 ore de COLICI... pe zi.... cand NIMIK nu-l potoleste!
Tot marti am terminat si tratamentul cu ERGOMET, pe care in ultimele zile l-am luat pe cale ORALA.. ca FUNDUL nu-mi place sa fie CIUR!
. Lohii eu nu mai am, dar am o problema nasoala rau CU URINATUL... In cele mai dragi momente... ma pomenesc ca nu pot tine. Ba cand stranut, ba cand ma bufneste rasul...
Acum ma simt ca NOUA... M-am obisnuit si cu Antonio-urlatoarea... Ba chiar am gasit remedii... Cand caraie, il pun in patut si ii dau cu foenul pe burtik... Nu stiu daca de la caldura sau zgomot, dar adoarme imediat. In toiul colicilor acest "remediu" nu are efect... Ci, doar pentru COMBATEREA crizelor de rasfat din timpul zilei
M-am obisnuit si cu cele 4-5 ore de somn din 24... si PROMIT sa fiu mai activa si pe forum!!! Ieri am fost la neonatolog cu el ca i-au aparut bubite (ca niste cosuri.. cu puroi in mijloc) pe fata si pe cap... Se pare ca este vorba de o stafilococie cutanata... des intalnita... Asa ca la sfatul dr.-ului, ieir ne-am pus pe "scos" bubite, dat cu BETADINA si apoi uns cu BANEOCIN-crema... Asa haios arata cu parul uns si cu freza cu tepi
...
Apropos... fetle, care stati pe langa Brancoveanu: Alyna24, Ella, cand ne intalnim si noi la o plimbare? ![]()
Felicitari NOILOR mamici: Poohy, Pauly, Kay, Chiqui, Byu!!! 

Si majorete pentru cele care urmeaza sa nasca

PS: ELTEKA, ti l-am vazut pe DOLOFANEL (chiar ca-si merita NUMELE!
). E un scump... si ce tipa el la baita!!! Se pare ca ii era fomica si nu mai avea rabdare si pt. baita... NU? ![]()
Poze Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio
Andrada
FERICITA de Antonio
Androix spune:
Andrada, nu te mulge ca o sa produci si mai mult lapte, iar Antonio nu de-asta mananca asa mult ci pur si simplu asa e el mancacios. Chiar nu ai de ce sa te ingrijorezi ca mananca mult, daca nu vomita cu sarg inseamana ca mananca exact cat ii trebuie.
Andreea, mama de Filip si Georgia
mica0307 spune:
bb de ramona si paflo LA MULTI ANI 

mary_lou bafta multa 
[majoeta] Asteptam vesti.
byu felicitari mamico sa-ti traiasca bebe Casian.
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
Poze
IULIABRAILA spune:
salutare fetele !
pt Andrada: si al meu a avut asa ceva, si i-am terminat-o cu violet de gentiana, dat in zonele nasoale, de era ca un indian vopsit;se face baie asa cum este, nu se va curata f mult din prima.
a doua zi, se tamponeaza cu compresa sterila cu alcool alb de 70 grade, peste toate punctele, care se si sparg, unele; se repeta procedeul cu alcoolul si a 3 a zi si pe bune, nu mai ramine nici urma de puncte cu puroi. eu am incercat si varianta ta, dar nu a dat randament. iar de curatat violetul dupa, cel mai bun, in afara de baie, este stersul cu servetele umede de la pampesc sensitive. cu putina insistenta se curata perfect violetul. si pielea este mult mult mai curata dupa.
pt sughit: la ceva puternic, care ii poate pune in pericol papica din stomacel, eu ii administrez cu lingurita 2-3 picaturi de zeama de lamiie proaspat stoarsa. se opreste pe loc. si se si raresc sughiturile, adica partidele de sughitat, mai mult de 3 pe zi nu mai are, si acelea scurte. deja pare ca ii place zeama de lamiie. la ceai se strimba mai tare decit la lamiie. si este si sanatos.
pt cojite pe corp si cap : eu il spal pe Florin cu ceai de galbenele si pelin, este super, cind il scot din baitza, parca l-as fi cremuit cu o cremutza super, este f fin dar in acelasi timp si cremuit. si au disparut complet cojitele, dupa 4 zile de baitze cu ceai. si folosesc sampon si gel de baie de la klorane. super.
atentie la mincat cirese: eu am patit-o cu Florin, a avut 2 zile la rind scaune verzui galbene si cam 3-4 pe zi, plus ca erau mai moi. bine, acum fiecare organism reactioneaza in felul lui, dar v-am spus ca sa fiti atente. se remediaza la bb cu ceai de menta, neindulcit.
pt colici: la mine da randament f bun sab simplex, administrat la fiecare masa, 15 picaturi.
va pup, scuze pt lungime,
IULIA
IULIA, mami lui FLORIN MARIO/03.05.2007
mica0307 spune:
iulia si a mea sughite f des insa dr mi-a spus sa nu ii dau zeama de lamaie pana la 3 luni ca ii ataca stomacul.
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
Poze