***Mamici de mai-iunie 2007***(67)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

`neata mamicute si (cele cateva) burticute!

Elteka cafea nu am mai baut asa multa zilele astea ca mi-a venit livrarea de Red Bull si cu asta m-am "delectat". Cred ca o sa iasa biata Maria cu parul cret de la atatea energizante!

Citisem de faza cu bouncerul si comanda de pe net: vezi ca majoritatea site-urilor accepta COD (cash on delivery) sau in japoneza : daibiki. Singura chestie la modul asta de plata e ca se adauga un comision de 2-300yeni (oricum o suma infima). Eu de multe ori procedez asa ( mai ales cand nu am mai comandat de pe site-ul respectiv si nu prea am incredere, sau cand nu vreau sa afle barbate-meu cu ce-mi pierd eu timpul pe net)

In legatura cu semipreparatele: am ajuns la concluzia ca mai bine dai comanda la un restaurant decat sa-ti iei semipreparate. Eu cel putin asa prefer. Sincera sa fiu nici eu nu mananc cam orice semipreparat de la ei pt ca nu-mi plac ( ma dispera gustul de artificial) , dar asa cum ti-am zis dau comanda pe undeva sau cobor si mananc pe undeva pe-aproape ( eu am avantajul ca stau intr-o zona centrala si am o gramada de restaurante, si izakaya, si noodle shops, la cativa pasi de casa.)

Voiam sa-ti zic ca am rezolvat cu hartzogaraia pt spital ( + cea cu bonusul de la primarie). Saptamana trecuta am vb la caserie si doamnele de acolo foarte dragute mi-au aratat ce mai aveam de completat , am pus inkanul pe loc si GATA! La final, cand m-or externa o sa primesc bill-ul si or sa ma informeze daca mai am ceva de plata. Epidurala mea cred ca o sa coste ceva mai mult, dar pt cateva sute de euro nu fac rabat de la confortul meu. Aa si am luat "special room" cu toate ca e un pic mai scumpa, dar la rezervele normale, de 1 persoana, am inteles ca s-ar putea sa fie ocupat si nu vreau sub nici un chip sa stau cu altcineva in camera ( plus ca la special room am dusul in camera si pot sa ma spal linistita , fara sa ma stresez ca mai apare cineva intre timp).

Ella in multe din mesajele tale ma regasesc. La faza cu sexul si sanii care curg ....doamne ce te inteleg. Mie au inceput sa-mi curga sanii de prin luna a5-a ,a 6-a si de atunci am un discomfort extraordinar. In ultima vreme am grija sa ma schimb cand nu e sotul meu prin camera pt nu suport sa-i "servesc" poze cu tonajul actual. Sotul meu nu a facut niciodata nici o remarca sau o insinuare la aspectul asta, dar...e vorba de orgoliul meu.
Si te inteleg si la faza cu ccc concediul. Am plans de a sarit camasa de pe mine cand a plecat sotul meu in Londra ( si eu am ramas acasa pt ca aveam ditamai burta ). In ian-feb sotul meu vrea sa mearga la cursele de cai din Dubai. Cred ca o iau razna daca nu pot sa merg cu el. ( mai ales ca in perioada aia am inteles ca e si apogeul shoppingului ).

Azi m-a cam durut putin burta, cel putin in zona ovarelor am avut senzatia ca se joaca cineva cu cutitul. In rest ...nimic nou. Ma simt minunat, doar ca sunt greoaie si ma misc in reluare.
Ma apuca depresia cand vad ca toate fetele se pregatesc de inducere , cezariana numai eu ....nimic. Cand v-am zis ca eu o sa sting lumina aici, nu ma credeati!

M-am saturat sa fiu gravida!!!! Dati-mi corpul inapooooi!!!!

Raluca si Maria Bucuria

POZE BEBE
Film eco 4D

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Uitasem cateva chestii importante :

Bravo Chiqui , sa-ti traiasca fetita grasunica! refacere usoara!

Byu cred ca pana acum ai nascut deja ! eu totusi iti mai pun o pt incurajare! Asteptam vesti de la tine!

Elteka voiam sa te intreb si am uitat: tu cand ai completat birth planul te-au intrebat si chestii foarte personale ( ca de exemplu: despre parintii tai, varsta lor, famile in general, jobul sotului tau, varsta, despre familia lui etc). Eu sunt FOARTE capsata pe faza asta pt ca nu mi se pare normal sa mi se puna intrebari atat de private. Adica nu vad legatura intre varsta fratelui meu si nasterea mea la clinica lor. Sotul meu s-a enervat cumplit cand i-am povestit faza. Adica la un moment dat dobitoaca aia ma intreba de tatal sotului meu , in ce gen de relatii sunt cu familia sotului meu etc etc. mai avea putin si voia cred ca sa-i dau si inventarul de la perechile de sosete din casa. Cand am intrebat-o la ce-i servesc datele astea mi-a zis ca in caz ca mi se intampla ceva va trebui sa ia contact cu cineva din familie. Nu-ti zic in ce hal mi s-a urcat sangele in cap, caci mi se parea normal sa ma intrebe de la inceput chestia asta si ii dadeam cel putin 3 numere de contact , in nici un caz nu pe-al tatalui sotului meu. Mi s-a parut culmea indiscretiei si sunt hotarata sa fac scandal pe chestia asta. Ca sa nu mai zic ca incepuse sa-mi faca un fel de arbore genealogic pe fisa respectiva. Si acum cand scriu am reusit sa ma enervez din nou, la fel de tare!!!!!!!! Sa vezi ce o sa ma stropsesc la nesimtita aia de asistenta/ moasa ce dreaq e, ca si asa nu mi-a fost ea draga niciodata, dar acum cu faza asta a dat de dracu`!

Raluca si Maria Bucuria

POZE BEBE
Film eco 4D

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

hai ca m-am trezit si io ca vaz numa' japonici pe forum la ora asta, cu exceptia lu' Sobi.

Sunt cu bebe pe picioare, il legan, de la 8 la 9 am avut criza de colici, i-am dat bonisan cu babydrink si am incalzit si burtica cu foenul si acum vad ca a adormit, bineinteles dupa ce s-a scremut ceva si a fabricat niste parturi de s-a speriat singur saracu de la zgomot.

astept sa vina soacra sa preia bebelusul, ca io si sotu tre sa dam o fuga la Crowne Plaza sa ne hotaram in care sala facem botezu; avem de ales intre o sala fara gradina si braserie care are terasa; din pacate sala in care am facut noi nunta nu e disponibila si avea acees la gradina cu gazon, arata foarte bine...asta e.

, mamica de David
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Raluca, hai mey nu te deprima E tare greu la sfarsit, dar tu mai vrei s-o tii un pic pe Bucuria la ingrasat, nu? Sa vezi ce repede trece, ca pe urma nu te mai dezmaticesti, nimic nu mai e cum era...

Si iti dau eu corpul inapoi dupa ce nasti, promit, ok? Eu eram un pic overweight cand am ramas gravida, si uite - chiar si asa mi-am revenit (+un metabolism idiot, stocheaza si aer si-l transforma in kilograme).

Si, mai ciudat, am si eu obsesii din astea despre cum arat (sincer, cu burta asta atarnanda si flasca si celulita=rau) dar am observat cu stupoare ca sotul meu e fascinat de mine, parca mai mult ca oricand, pana si sanii astia imensi si siroinzi ii atrag atentia in mod placut , asa ca...hai sa-i lasam sa viseze (indiferent de cum ne simtim noi).

Altceva: nu ramai tu ultima (MAI E SI SOBI ), ca eu nu plec de aici oricum, asa ca mie imi trebuie lumina aprinsa Cand il alaptez pe Dolofanel se fac balti in jur (m-am saturat sa-l tot schimb numai fiindca ii fac eu dus) si de obicei nu gasesc prosoapele, batistele, scutecele, toate sunt pe sub mine de panica. Asa ca lasa te rog lumina aprinsa, da?

Si, pe de alta parte, e mai bine sa fii programat la cezariana si sa te duci la ea, elegant, cu bagajelul in mana, decat sa fii programat dar sa vina bebe mai repede, si sa incerci dureri si nastere...pana ajungi la cezariana. Am incercat eu asta, si data viitoare stiu

As avea si eu niste restaurante in jur, dar ce ma fac cu Dolofanel? N-am iesit inca din casa si n-am curaj...De maine e tati acasa, sper sa ma ajute el sa ma montez psihologic pentru aventura asta.

Cu spitalul - nu, nu mi-au pus intrebari din astea, desi am cam discutat pe plan o ora... Cu ce m-au bazait a fost: cum te pregatesti pentru dus bebe acasa, cine te ajuta si ce discuti cu sotul despre viitor. Dar eu le-am taiat-o scurt, am zis ca in Europa toate femeile se descurca singure si cu bebe si cu cariera (), ca noi am vrut copilul asta foarte mult, ca suntem "very confident" ca ne descurcam si in plus am facut si maternity class. Si daca avem probleme, stim cum sa cerem ajutor (ce minunat e sistemul japonez, ca primaria, ca spitalul, ca bla-bla, sa vada ca stiu despre ce e vorba, si s-o si flatez). Si cu asta am terminat-o, at trecut la urmatoarea chestie.

Ti-am zis ca e scumpa epidurala! Vezi sa nu patesti ca mine, ca eu aveam tub montat, dar nu curgea nimic in el!!! Numai din cand in cand veneau cu o seringa si puneau! Ca de fapt lor nu le place epi, ca incetineste travaliul Pana m-am prins eu de asta, deja eram dupa operatie, cand deodata m-am trezit cu sticla langa mine, din care imi picura in coloana...si a carui intensitate se poate regla!!!

Chestia cu calatoritul ne afecteaza pe toti (uite, Ella)...politica mea e ca 1. nu accept sa luam decizii acum pentru ce va fi "dupa" bebe si 2. EGALITATE! Acum e adevarat ca sotul meu vine si dintr-o tara nordica, unde miscarea feminista a facut ravagii. La noi in casa totul e pe principiul: eu spal rufe, tu le intinzi; tu vrei in China- vin si eu, asa ca amandoi mergem si amandoi avem grija de copilul nostru.

Altfel, tu glumesti cu Red Bull, nu?

Sobi, atat m-am framantat si eu cu bouncerele astea...

In JP nu este nici un swing, asta mi-e clar. Dintre bouncere, se pare ca rainforrest are cel mai grozav design (mie imi place la nebunie), dar ceva deficiente (o jucarie incepe sa tacane, jucariile sunt plasate prea jos etc . Vezi www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2508008&cp=2255975.2256080.2256084&parentPage=family" target="_blank">COMENTARII. Se pare ca Aquarium e mai bun, il gasesti tu in pagina pe care ti-am trimis-o, n-are comentarii negative deloc.

Swingul Take Along de la Rainforrest nici nu se comercializeaza acum, se pare ca l-au retras sa-l perfecteze. Numai ala mare a rams, care se pare ca e c m bun (mai ales ca e primul cu alimentare la priza).

Spune-mi ce crezi dupa ce citesti despre ambele. Cand il am pe Dolofanel treaz intre doua supturi si sunt singura acasa, chiar mi-ar trebui unul, ma gandesc sa comand deseara...

Asa creste bebe
Elias, sau DOLOFANEL iubit si chel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

hei japonici ce fresh sunteti azi.
neata si de la mine. DAAAAAAAAAAA, cam prin to ce povestiti voi trec si eu, probleme cu laptele care da pe afara,(sotul meu face misto de mine si zice ca era bine daca faceam gemeni ca ii alaptam deodata de la ambii sani) jena in ale sexului (iar in cazul meu dupa ce ca m-am pregatit serios pentru revenire, mi-am studiat epiziotomie sa fie estetica pe cand o fi momentul mult asteptat, epilat frumos, m-am priocopsit cu un ditamai hemoroidul de parca am un nasture care imi inchide funduletul. E groaznic de urat si pe deasupra mai si doare. Deci s-au dus gandurile, asa ca mai asteptam.
Cu vacanta, Ella si eu inca o tin una si buna ca mergem la mare, dar parca vad ca e doar optimismul din mine cel care vorbeste, cu toate ca am o printesa care e tare cuminte deci m-as descurca dar ramane de vazut ce vom face. Undeva tot ma deplasez ca altfel intru intr-o stare nasoala de nu ma mai scoate nimeni pana la anul in vara. In ce priveste lapticul si eu zic ca poate reusesti cumva sa il alaptezi mai mult timp chiar daca incepi serviciul.
Pauly, bine ai revenit acasa. HAAAII cu pozele sa vedem minunatia.
Chiqui, felicitari. Imi amintesc cand ne incurajam la aspirante , iar acum ne tinem beblusii in brate. Ce frumos.

Sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Vas,

m-ai distrat cu hemoroidul ca un nasture
io nu mai zic nimic la capitolul asta, supozitoarele cu glicerina sunt pritenele mele inca inainte sa nasc si nu ma despart de ele aproape in nici o zi; mi-a facut sotu' provizii, mi-a luat cateva zeci de cutii si cand a venit acasa cu punga plina mi-a zis ca isi inchipuia ca sunt mai ieftine, ca cica si sa faci caca a devenit scump in tara asta

Da sa va zic una tare: bebelusul meu a avut prima erectie, defa pt prima pe care o vad io; si era asa tare si batos ca nu puteam sa-i pun pampersu; voi , mame de baietei ati observat asa ceva la beblusii vostri?
Si ta'su cand a vazut mi-a zis : pai cred si io ca are erectie daca vede toata ziua tzatze la orizont

, mamica de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_lou spune:

Fetelor,am intrat si eu sa va anunt ca desi aveam programata cezariana sapt viitoare(joi) s-ar parea ca bebe al meu vrea sa vina azi!
Ne-am scos firul de la cerclaj pe 6 si am zis sa-l mai tinem putin dar se pare ca el vrea sa vina azi,nu cand vrem noi!Tocmai am venit de la dr si stam in pat,scurgeri la greu,contractii,la 6 mergem la spital!Cred ca in noaptea asta,cel tarziu maine facem cezariana!
Avem emotii,ne e si frica dar sa speram ca totul e ok pana la urma!
Va pup pe toate!

poze cu noi si bebe

Mary 38Patrick Andrei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ella_74

... supozitoarele cu glicerina sunt pritenele mele inca inainte sa nasc si nu ma despart de ele aproape in nici o zi; mi-a facut sotu' provizii, mi-a luat cateva zeci de cutii si cand a venit acasa cu punga plina mi-a zis ca isi inchipuia ca sunt mai ieftine, ca cica si sa faci caca a devenit scump in tara asta

Da sa va zic una tare: bebelusul meu a avut prima erectie, defa pt prima pe care o vad io; si era asa tare si batos ca nu puteam sa-i pun pampersu; voi , mame de baietei ati observat asa ceva la beblusii vostri?
Si ta'su cand a vazut mi-a zis : pai cred si io ca are erectie daca vede toata ziua tzatze la orizont

Ella, mamica de David

Ella, mi-am trezit copilul de ras...
Cred ca mi s-a deschis si operatia...
Nu mai pot...

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

mary_lou hai curaj

(poate vrea si al meu sa vina azi ca e si dr de garda )
am facut curat....am dat cu aspiratorul...si nimic deocamdata....acum mai stam un pic si iesim in parc....doar-doar il convingem ca e mai bine afara decat inghesuit la mami in burtica...

mihaela
40 sapt Octavian Andrei
POZE
www.onetruemedia.com/shared?p=2c46885e2ba34b699c9eef&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">40 de saptamani pt o minune
soricei pt Tavi
AMR: un pic!

Mergi la inceput

Mary_lou! Haide, acusi esti mamica!

Mai in grupul asta nu prea stau bebeii dupa cezariene programate...

Madi, uite AICI BAIE CU RACNETE

Asa creste bebe

Mergi la inceput