Mamici si bebici din Pitesti 3
Raspunsuri - Pagina 26
ylilimic spune:
Dragi mamici! In primul rand va doresc copii sanatosi si vieti lipsite de griji!
As vrea sa va rog sa fiti alaturi de nepotelul meu Darius, atat cat puteti. Darius s-a nascut cu o malformatie la inima si operatie corectoare e destul de costisitoare (34 mii euro), motiv pentru care am deschis un subiect dedicat lui pe DC, mai ales ca un om cu suflet mare s-a oferit sa ii realizeze o www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">pagina personala.
Cu gandul la puiutii vostrii, acordati-i si lui Darius sansa la un viitor si o viata normala!
De ajutor ar fi si daca ati trimite link-ul site-ului sau la cat mai multi oameni care miscati de povestea sa, sa doreasca sa participe la schimbarea unei vieti.
Eu, Darius si mamica lui va multumim mult de tot! 
Gwendoline spune:
Buna !
Da gradinita une merge Gwendoline e Cinder Stroumf (nu stiu daca se scrie asa) pe strada 9 mai langa piata Ceair ,e foarte simpatica directoarea!!A si nu e nevoie sa faca la olita ii primesc si cu scutec!!
Gwendoline
ank999 spune:
Dariana am vazut poze cu printesa! E o frumoasa!
ylilimic nu stiu de ce dar nu pot sa aceesez pagina lui Darius.
Sonia s-a intors cu bine acasa si sa speram ca Darius o va urma. O sa ma rog pt el si sa vad ce pot face!
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504728447/" target="_blank">1,www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600505513988/" target="_blank"> 2,www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600505515030/" target="_blank">botez,www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504731133/" target="_blank">3-6
mirela0521 spune:
buna fetelor!
din pacate fetita noastra se lasa asteptata. luna aceasta nu a fost sa fie, poate luna viitoare... multumim frumos tuturor pt urari!!! a fost si ziua noastra (am implinit 1 an dupa cum bine stiti), am fost la caciulata si la mare, ne-am intors de 1 saptamana, acum suntem acasa si suntem f ocupati. dimineata suntem afara cate 2-3 ore ba in carut, ba in bicicleta, ba pe jos... inca nu mergem decat tinut de manute, nu vrea sa mearga de o mana, probabil ca nu are incredere in el. suntem dolofan, avem peste 11 kg (nu l-am mai cantarit de vre-o 2 saptamani). inca nu am pus poze pt ca nu am avut timp si nici nu stiu cand imi voi face pt ca acum trebuie sa ma apuc de traba la un referat ca am examen in sept, drept urmare prezenta mea cred ca va fi destul de rara. olita inca nu am incercat-o pt ca nu mi-am gasit timp si forta/nervii pt asa ceva, asa ca o mai amanam un pic. oricum in "mama si copilul" zice ca pana pe la 2 ani nu se obtin rezultate cine stie ce, ca ei nu sunt constienti sa spuna cand fac si facutul la olita la varsta frageda e mai mult un noroc pt ca tu ca mama ii cunosti cat de cat programul copilului, asa ca eu cel putin nu vreau sa imi bat capul cu asa ceva inca...
Mirela + Rares (19 aug 2006)
poze
mirela0521 spune:
am si eu o intrebare pt cele care dati lapte formula: cand se face trecerea la lapte pasteurizat din comert si ce care ii dati? eu ma gandeam ca dupa vaccinul de 1 an sa nu ii mai dau formula sa il trec pe lapte normal. am inteles ca laptele dorna la cutie rosie ar fi mai bun comparativ cu alte marci. ce parere aveti?
poze
tanima_i2002 spune:
Mirela, eu as merge pe Lactag. Eu sunt pro lactag, are concentratia cea mai mica de lapte praf in el (ca sa iti dai seama fierbe orice alt lapte si vezi cat se lipeste de marginea cratitei, la lactag si bradet aproape ca nu ramane lipit, asta este incercata de mine). De ales acum ramane la latitudinea ta, insa indicatia mea ar fi sa fie si un lapte mai slab, nu cu concentratie mare de grasime ptr ca stomacul lor nu suporta o concentratie prea mare de grasimi si s-ar putea sa iti faca o enterocolita de n-ai vazut (parca asa se numeste). Alege lapte de 1.8% grasime, nu il schimba brusc ci adauga zilnic la biberonul de lapte cu formula laptele din comert pana ajungi la mai mult de jumatate. Parca asta era concentratia, mai documenteaza-te tu oricum.
Maya ce face Ana? Este mai bine? Pupam pitica bolnavioara si scumpica.
Noi ne-am intors de la mare cu ceva mucisori dar in 2 zile au trecut. A fost un al doilea minisejur tot la Mamaia, desi eu as fi vrut in alta statiune, dar tati a vrut neaparat in Mamaia ca sunt hoteluri mai curate. Eu as fi vrut la gazda la curte. Rares cred ca ar fi fost incantat sa stea toata ziua in curte. Dar sunt avantaje si dezavantaje. A fost bine oricum si asa, desi inca destul de scump. Ne asteptam ca la sf de august sa fie mai ieftin. Pacat ca vremea nu prea a tinut cu noi si ne-am intors cu o zi mai devreme.
Timpul meu liber a devenit din ce in ce mai limitat. Rares imi ocupa timpul la maxim. Nu am timp nici macar sa merg in centru sa ma tund, nu mai spun de alte lucruri. Toata ziua gatesc, spal, dau cu matura, spal pe jos, culc copil, dau de mancare la copil, scot copil la plimbare...Uneori ma intreb cand am timp sa fac toate astea si sa mai stau si 15-20 de min pe net, uneori chiar si cate o ora.
ne apropiem si noi rapid de varsta de un an. Fetele care aveti babei de 1 an (Lavinia, Raluca, Anca) cum ati petrecut ziua bebelusilor? Ce pregatiri ati facut? Cum v-ati simtit de ziua lor? Ce sentimente ati avut? Pe mine parca ma ia cu furnicaturi pe sira. Nu imi vine sa cred ca puiul meu mai are un pic si face 1 anisor. Deja am gandesc cum sa ii organizez o petrecere simpla dar frumoasa. Am emotii ptr ca nu am deloc idei.
Bun venit noilor pitestence cu bebei mai mici sau mai maricei.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 7-8 luni Litoral 2007
alexuta2005 spune:
quote:
Originally posted by mirela0521
am si eu o intrebare pt cele care dati lapte formula: cand se face trecerea la lapte pasteurizat din comert si ce care ii dati? eu ma gandeam ca dupa vaccinul de 1 an sa nu ii mai dau formula sa il trec pe lapte normal. am inteles ca laptele dorna la cutie rosie ar fi mai bun comparativ cu alte marci. ce parere aveti?
poze
Eu am ales sa raman pe formula pana la 3 ani.E imbogatita cu vitamine si fier.Eu ii dau Nestle junior, e pentru copii de la 1 an la 3 ani.
Daca vrei sa-i dai lapte de vaca pana la 2 ani trebuie sa fie cu grasime de 3,5.Este important sa aiba concentratia asta de grasime pt. ca este necesara pentru dezvoltarea celulei nervoase.
Eu stiu ca nu se recomanda copiilor sub 2 ani lapte degresat.
Laptele Dorna este foarte bun, dar la fel de bun e si Zuzu sau Mili.
Trebuie sa ai grija, laptele de vaca este alergen si predispune si la anemie.
Poti sa cauti tu pe net, sunt multe articole legate de laptele de vaca eu nu-ti pot pune linku-rile caci se considera reclama.
Daca imi permiti un sfat eu as zice sa-l mai lasi pe lapte praf, cumpara-i Nestle junior.Sunt 2 feluri:cu miere si simplu.Alexiei nu-i place cel cu miere.
mirela0521 spune:
eu ma gandeam sa ii schimb laptele din 2 considerente:
1. pt ca majoritatea mamelor am inteles ca isi trec copii dupa implinirea varstei de 1 an pe lapte normal din comert
2. pt ca noi suntem pe "lactana" de la Topfer care este si destul de scump (46ron cutia care tine aproape 1 saptamana, deci cam 5 cutii pe luna si la un calcul simplu se duc ceva banuti pe laptele asta) si plus ca nu se gaseste decat la farmacia dona sau eva si uneori nu ii gasesc formula 3 si o mai inlocuim cu 2.
ma gandeam la laptele dorna rosu tot pt ca am inteles ca e mai gras, deci mai consistent, si mai sigur decat alte marci, adik fara prea multe chimicale bagate in el. acum parerile vad ca sunt impartite. rares mananca iaurt de la bradet, lactag sau zuzu. o sa o mai intreb si pe dr lui sa vedem ce zice. deocamdata nici vaccinul nu l-am facut. l-am comandat si inca nu a venit se pare... deci mai am timp sa ma hotarasc ce fac cu laptele.
poze
mayaione spune:
Tanima, Ana e mai bine, e spre sfarsite raceala, a venit d-na Matei si ne-a zis ca nu e cazul de antibiotic. O tinem pe siropel si scos mucisorii. Cura cu Isoprinosine, 7 zile, e un antiviral.
Acum s-a intors cu tati de la plimbare, nu am mai scos-o asa des. In rest, ne solicita la maximum, nu am timp deloc.
Mirela cu laptele si eu as mai astepta, dar la fel am citit si eu ca e mai bun laptele normal, nu cel degresat. Intreaba si pediatra pt mai multa siguranta. Eu o sa continui tot cu Topfer.
Dariana pupici multi tie si lui Gwendoline, am fost asa ocupata cu Ana ca nu am avut timp nici de un telefon, ba dinti, ba raceala. Cand se vindeca te sun sa ne intalnim, mi-e dor de voi!
www.helpsonia.com/" target="_blank">Redati-i Soniei bucuria de a creste langa parintii ei
Povestea nasterii
www.smi.ro/fulguleti" target="_blank">fulguleti