Mamici si bebici din Pitesti 3
Raspunsuri - Pagina 17
ank999 spune:
Florym imi pare rau ca nu te pot ajuta, dar nu stiu nimic despre dr tau. Deschide si tu un subiect nou sau mai uitate pe aici pe forumuri si poate gasesti ceva.
Sa ai sarcina usoara si un bb sanatos!
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504728447/" target="_blank">1,www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600505513988/" target="_blank"> 2,www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600505515030/" target="_blank">botez,www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504731133/" target="_blank">3-6
Gwendoline spune:
bun fetelor,noi plecam in vacanta pana in 20 august asa ca va doresc numai bine si vacanta placuta si voua.
Sper ca Gracia va fi un pic mai racoroasa!
Pupici la toate si la toti bebeii!!!!!!!
Dariana si Gwendoline!
Gwendoline 2 ani
mirela0521 spune:
anca, mersi de informatie... cand ne vedem si noi la plimbare pe trivale pe undeva????? cat priveste parul sau pufuletul din cap intr-un fel e mai bine ca nu moare de cald. rares transpira f tare la par desi nu este f pletos... ca sa nu mai zic ca isi pune banana si tot felul de pireuri in par si nu ma lasa sa il sterg, nu suporta sa fie sters, asa ca sta asa cu ele in cap toata ziua pana facem baie.
lavinia sunt f dulci gemenii tunsi. si par atat de schimbati... fata de cum erau ei pletosi. cred ca nu am vazut copii la 1 an mai pletosi ca ei!
Mirela + Rares (19 aug 2006)
poze
mirela0521 spune:
fetelor vreau sa ma laud ca rares s-a facut mai cuminte!!! doarme noaptea mult mai bine decat saptamanile trecute. se mai trezeste de 1-2 ori, f rar de 3 ori. sunt tare mandra de el pt chestia asta. in schimb nu mai are stare in carut. nu suporta sa fie legat cu centura de siguranta pt ca nu se mai poate el intoarce cum vrea, si cand il apuca "nebuneala" se ridica in carut in picioare, se rasuceste pe toate partile si trage de copertina, de manerul de impins sau de eticheta... in rest ar fi cumintel el.
poze
ank999 spune:
Dariana sa aveti concediu placut si sa va intoarceti sanatosi!
Mirela nu ai pt ce sa-mi multumesti.
Chiar dc Eri nu are par se suceste se rasuceste si maraie toata ziua de la caldura.
Felicitari lui Rares ca e baiat cuminte.
Cat despre intalnit...nu stiu...maine plec la tara cu ai mei (pana luni), iar George e plecat pt 2 saptamani! Vorbim. Mie mi-ar fi mai usor sa ne intalnim seara in centru, ca pe Trivale imi trebuie neaparat masina...
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504728447/" target="_blank">1,www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600505513988/" target="_blank"> 2,www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600505515030/" target="_blank">botez,www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504731133/" target="_blank">3-6
valipop spune:
Buna fetelor, nu mi-a mers netu de joi si am suferit tare.
Lavinia cred ca iti e si tie mai usor la baita cu ei fara plete.
Dariana concediu placut! O luna intreaga sunteti plecati? (te invidiez...)
Mirela si Zoe isi pune in cap si peste tot ce mananca si daca vad ca face mutre la sters o bag la dus ca-i placeeee.
Noi de vreo 2 sapt. nu mai suferim de caldura (in casa). Aparatul de aer cond. isi merita fiecare banut.
poze
mirela0521 spune:
buna fetelor!
doamne ce cald este!!!!! ne topim de-a dreptul desi stau la et 1 in bloc de 4 etaje... de obicei rares se scoala la 8-9 dimin, dar acum pe caldurile astea la 7 e in picioare si vrea afara, ceea ce inseamna ca ne-am dat programul peste cap si e cam nefericit mai ales ca adoarme apoi pe la 11.30-12 cam 2 ore si pana la 19 cand putem iesi afara dispera in casa bietul copil si eu pe langa el ca ma termina de nervi cu o smiorcaiala!!! am vrut sa cumpar ventilator, dar sotul nu s-a putut hotara la unul inca.
vali poate imi povestesti si mie cum e cu aerul conditionat ca sunt tare interesata de subiect... de unde ai cumparat, cat a costat, unde l-ai fixat (in ce cam,era si la cate camere face fata), ce putere/capacitate are, cat timp il lsi dat drumul etc... toate detaliile pt o orientare exacta
poze
dandusa spune:
Fetelor,va rog din suflet ,faceti ceva...,s-o ajutati pe micuta www.sonia.as.ro/" target="_blank"> Sonia...
Daca doriti sa flati mai multe detalii,ca invit sa cititi aici...
Micuta are nevoie de 90.000$,pentru singura operatie posibila din lume...,singura sansa care i-ar reda linistea si bucuria de a trai...,va rog mult trimiteti mai departe pagina micutei,prin e-mail,fax...,vorbiti cunoscutilor de ea...,ajutati-o cum puteti...,oricit de putin...,va rog tare...
Sonia,este "capsunica de 2007"...,transmiteti macar un gind bun mamici ei Kay...,rugati-va la d-zeu sa o ajute...,va rog mult...
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Mindrete de Crinuta
mayaione spune:
Hai ca in ultimul timp situatia micutei Sonia m-a acaparat de tot. Nu am mai avut timp sa intru si la voi. Vad ca toate avem probleme cu caldura, eu cea mai mare pentru ca stau la etajul 7, ultimul, si e durere. Ana e plina de bubite de caldura, ma mir ca mai mananca. In schimb cam tuseste, dimineata in special, ii dau siropeluri dar le refuza categoric, e chin. Se pare ca are amigdala stanga inflamata si cu niste punctulete albe, asa ca ne-a dat si antibiotic din pacate, Ceclodyne. Ati folosit vreuna, e bun?
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Redati-i Soniei bucuria de a creste langa parintii ei
Povestea nasterii
www.smi.ro/fulguleti" target="_blank">fulguleti