Mamici si bebici din Pitesti 3
Raspunsuri - Pagina 15
mirela0521 spune:
quote:
Originally posted by ralu80
Mai, nu dati cu rosii...cand i-am pus usturoi, nu mi-a trecut prin cap sa ma interesez daca se poate sau nu, si cum nu a zis fata nimic si nici probleme nu a avut, am zis ca e ok...oricum eu pun doar asa ca sa fie cu iz de usturoi, nu-l mananca...pana la urma e cam aceeasi chestie. Smantana nu mananca pentru ca nu i-am dat, mergand pe principiul, idiot recunosc, nu mananca iaurt, sigur nu vrea nici smantana.
Acum intrebare:Voi de cand aveti de gand sa le dati iaurt cu fructe gen danonino sau alte prostii?Ma gandesc ca poate o manca si a mea asa, desi la cate E-uri contin, mai bine deloc.
Raluca si pui mic Raluca(2 iulie 2006)
in principiu de miros nu ma deranjeaza usturoiul. eu insa nu sunt de acord cu el la copii atat de mici. plus ca eu nu suport/nu imi face bine usturoiu sau ceapa cruda, ma arde pe stomac, imi da fierea peste cap, nu stiu ce se intampla, dar oricum nu imi prieste deloc. am inteles ca la copii mai maricei, peste 1,5 ani e recomandat ca omoara viermuseii.
cat priveste iaurtul cu fructe din comert eu l-am mai incercat pe rares cu el si nu ii place. nu neaparat ca sa ii dau lui sa manance, dar ma vede pe mine cand mananc si pofteste si ii mai dau si lui cate un varf de lingurita, dar nu se omoara deloc dupa el. ii mai faceam inainte in casa iaurt, dar nu i-am mai facut de f mult timp. si auitasem de el. poate ca voi face zilele astea si ii voi da cu fructe zdrobite.
Mirela + Rares (19 aug 2006)
poze
mayaione spune:
La Multi Ani Tea si Rares!!!!

Sa cresteti mari si frumosi si sa va faceti parintii fericiti si mandrii de voi!
Povestea nasterii
www.smi.ro/fulguleti" target="_blank">fulguleti
valipop spune:
Cu scuzele de rigoare pt intarzaiere, Tea si Rares, va uram si noi "La multi ani", sa cresteti mari, sanatosi, frumosi, destepti, norocosi si sa traiti 150 de ani de bucurii alaturi de mami, tati, si fratele vostru. Sa va traiasca, Lavinia, aveti niste copii deosebiti! 
poze
ainia spune:
Multumesc mult pentru urari!!!

astazi sarbatorim si le luam si motul/turta!
V-am pus cateva poze noi sa ii mai vedeti cu par, ca maine ii tundem mic-mic!!!
Cum am timp, intru si va povestesc tot-tot!
Am implinit si noi un anisor!
Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata
ainia spune:
tortul lui Tea tortul lui Rares tortul lui Andrei
.... sigur ca i-am facut si lui Andrei un tort...pai ce?...numai fratii lui???...![]()
![]()
![]()
Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata
ralu80 spune:
oho, pai avem moturi la greu aici...si ce de torturi...acu sarim pe ele ca sa prindem macar o bucatica.
Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)
mayaione spune:
Ainia sunt super scumpi copilasii tai, sa-ti traiasca! Torturile le-ai facut tu sau ai dat comanda? Papusa e de zahar?![]()
Povestea nasterii
www.smi.ro/fulguleti" target="_blank">fulguleti
mirela0521 spune:
intr-adevar f frumoase torturile copiilor. ;avinia, sa ne dai si noua reteta sau adresa de la cofetarie. la mot cum a fost? ce a ales fiecare? cum se simt ei acum tunsi, fara pletele lor in vant?
Mirela + Rares (19 aug 2006)
poze
Gwendoline spune:
La multi ani Tea si Rares!!!
Noi demult nu am mai intrat ,am scapt de bubite acum avem alceva poate o infectie urinara ,ma rog vom vedea doctorul azi, sa vedem!trecem de una si dam de alta,si ne-am rupt dintisorul,nu mult dar un coltisor nu prea se vede dar e rupt.nici nu stiu unce si cand exact ma gandesc ca cu jucariile ei ca atat le pune in gura !
Gwendoline 2 ani
Gwendoline spune:
[quote]Originally posted by ralu80
Sa va povestec doua intamplari, una dureroasa si una tragi-comica...astazi am pus-o pe Riana la ea in pat ca sa doarma, bineinteles ca a inceput sa urle instantaneu, dar am ignorat-o, cu speranta ca intr-o buna zi isi va aduce aminte cum adormea ea singura in patul ei...a urlat fata mea pana a reusit sa escaladeze patul si sa cada...nu mi-a venit sa cred cand am auzit izbitura si am gasita pe jos..nu a plans, nu avea nici o urma rosie pe cap, cred ca s-a tinut de bare in cadere, ca altfel nu-mi explic...are totusi un semn, o vanataie in partea stanga in zona tamplei, care va disparea foarte repede se pare, ca deja abia se mai vede...asta a fost cea dureroasa.
Cea tragi-comica...eram in ziua motului si ne pregateam eu, Riana, nasa si sora-mea sa plecam cu masina la tara, unde trebuia sa aiba loc evenimentul...coboram cu o gramada de bagaje...cristi(sotul) si nasul erau plecati sa rezolve o problema cu masina nasilor...deci, coboram noi mandrele cu o carca de bagaje, o pun pe Riana pe bancheta din spate ca sa deschid portbagajul si inchid usa ca sa nu cada...si dintr-o data se blocheaza toate usile cu copilul meu inauntru...problema era ca sor-mea tocmai pusese cheile masinii pe scaunul din fata si geanta ei cu cheile casei, ca sa pot lua rezerva, langa Riana in spate...asa ca stateam noi pe langa masina, cu masina blocata, cu toate cheile posibile in masina si cu una bucata copil tot in masina...incep sa urlu la sor-mea ca e o neatenta si alte chestii de care nu-mi mai aduc aminte...nasa il suna pe nasu sa-i spuna patania...noroc ca nu a avut si ea inspiratia sa-si puna geanta in masina, ca in felul asta nu aveam nici telefon...incepe sa tipe la el prin telefon:"Trebuie sa fim calmi, nu e momentul sa ne panicam", fara sa-si dea seama ca ridicase tonul...eu bateam de zor in geam si ma maimutaream in toate felurile ca sa o distrez pe fi-mea si nu cumva sa cada dupa bancheta, nu de alta, dar nu aveam cum sa o consolam daca pica...ea, in schimb, se arata foarte amuzata de ce se intampla...intr-un final, cand incepuse sa maraie, ca-si pierduse rabdarea, apare si sotul meu cu o sarma, cu care a reusit sa deschida masina...traiasca super nova, ca daca aveam vreo straineza, nu stiu cum mai scoteam copilul de acolo..sper ca ati inteles ceva din invalmaseala asta si nu v-ati enervat citind atata.
Raluca si pui mic RIana(2 iulie 2006)
Vai ce poveste,cred ca dupe ce totul sa terminat a fost foarte comic,mai stiu si eu una fetita unor prieteni de 2 ani jumate sa inchis in baia unui hotel cu cheia ,pana a scos_o a fost mult nu au reusit s_o convinga sa deschoda si au gasit o cheie identica si au deschis usa problema a fost pana a convins pe amica sa scoata cheia din partea ei . nu lasati copii i camere cu cheile pe usa nu se stie nici o data !!!!!
Gwendoline 2 ani