Mamici si bebici din Pitesti 3
La cat mai multe mamici cu cat mai multi bebelusi frumosi la Pitesti. Va asteptam aici alaturi de:
1. Tanima cu bebe Rares (15 oct 2006) - 3.160 kg si 51 cm
2. Monnica cu bebe Alexandru (4 iunie 2006)
3. Mirela cu bebe Rares (19.08.2006) - 3.300kg si 51cm
4. Anca cu bb Erica Elena Nicoleta, 06.12.2006, 3250 gr, 53 cm, apgar 9, cezariana.
5. Maya cu bb Anamaria: 3 noiembrie 2006, 4030gr si 53cm
6. Raluca cu bb Riana, 2 iulie 2006, 2900 gr, 51 cm
7. Lavinia cu bebelusi gemenusi Ana-Teodora( Tea) si Rares-Gabriel (12.07.2006) si Andrei (25.01.2001)
8. Laura72 cu bb
9. Carla 2005 cu bb Alexandra Maria, 16 nov 2006, 3,250KG, 49cm, Apgar 9/10
10. Gwendoline (Dariana) cu bb Gwendoline, 16 iunie 2005
11. alexuta2005 cu bebe Alexia Elena, 14 octombrie 2005
12. Olga cu bebe Iosefina Maria si bebe din burtica
13. Lavyada cu bebe Ada (24 octombrie 2006),cezariana,2.950 kg si 49 cm.
14. Anamaria cu bebei mai mari Bogdan (4.07.2000) si Tudor (13.06.2003)
15. Mihaela_p cu fetitele Maria Teodora (26 dec 2001) si Maia Andreea (28 nov 2006)
16. Valipop cu Maria (10.01.2000) si Zoe (18.01.2007), 3400g, 52 cm
17. Ckristina cu Bianca Maria (05.06.2007), cezariana, scor apgar 9, 2.730kg si 49 cm.
18. Tinaclara cu Patrick Teodor (17.06.1998), cezariana, 3.550 kg si 56cm si Horia-Carol (24.05.2005), cezariana, 3.900kg, 54cm.
Povestea nasterii
www.smi.ro/fulguleti" target="_blank">fulguleti
Raspunsuri
mayaione spune:
Hai ca am deschis eu un nou capitol, sper ca m-am descurcat.
Povestea nasterii
ainia spune:
Multumim frumos, mayaione! Sa fie cu noroc!
Haideti, fetelor, ce faceti? Pe aici cand mai dati?
Va pun doua filmulete sa va delectati!
www.dropshots.com/day.php?userid=264432&cdate=20070527&ctime=210022" target="_blank">la telefon si www.dropshots.com/day.php?userid=264432&cdate=20070522&ctime=185544" target="_blank">la oglinda
Fetelor, la paginile 14 si 15 suntem in revista Mami!

Pupici!
Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata
mayaione spune:
Ainia sunt superbi!!! Ana s-a uitat si ea la filmulete si dadea din manute si tipa, credea ca se joaca cu bebeii:).
Aseara am fost cu ea pe Trivale, f misto, era racoare, a dormit cam o ora, apoi ne-am intors acasa cu forte proaspete de disperat parintii
.
Povestea nasterii
mirela0521 spune:
maya am nevoie de o informatie urgenta. zi-mi te rog. analiza aia ca kaki se face gratuit pe baza de trimitere de la medicul de familie sau se plateste? sanepidul este pe exercitiu sau unde ati dus voi probele????? si in ce zile ale saptamanii trebuiesc duse? si la ce ora?
Mirela + Rares (19 aug 2006)
poze
mirela0521 spune:
buna fetelor! rares tot nu a scapat de kaki moale. de saptamana trecuta este la regim, mananca orez fiert cu morcov sau mar copt la greu, plus banana care pe el il constipa f tare dar care acum se pare ca nu da rezultate, bea ceai de menta si tot nu i-a trecut.
sigur nu este de la dinti la el pt ca nu are funduletul rosu (desi ma musca in disparere de unde ma apuca: de obraz, de mana, de burta, de picioare). plus de asta kaki a fost la inceput moale ca apa, iar apoi s-a mai intarit un pic, este ca o smantana. pe mine ma ingrijoreaza culoarea mai mult, care nu este maronie ci verde, o culoare tare urata. ca sa nu mai zic ca de cateva ori i-am auzit si stomacelul facand niste zgomote ciudate, ca si cum ar avea gaze la stomac, si cateodata pe la 2-3 noaptea face kaki in somn si pana il face se chinuieste si plange sau doar da cateva flatulente si la fel plange rau.
in afara de asta noaptea de vre-o 3-4 zile are niste reprize de plansete de pe la 2 pana pe la 4 dimineatza cand nu se impaca cu nimic, nu suporta sa fie pus jos in patutul lui(ceea ce pana acum nu se intampla). da, intr-adevar se scula si inainte de 4-5 ori pe noapte ca sa bea apa sau pt ca visa urat dar dupa 5 min de plimbat se calma si se culca la loc. acum insa trebuie sa ma plimb nonstop in brate cu el, nici macar jos nu ma lasa sa stau. cum simte ca am pus fundul pe scaun sau pat cum urla, trebuie plimbat fara oprire, si 2 ore nu e chiar usor sa fac acest lucru. drept urmare am inceput sa ma culc cu el in pat ca sa il mai misc/legan usor de fund sa simta ca nu e singur sau daca nu tine faza il iau mai repede in brate si fac iar ture prin dormitor.
asa ca trebuie neaparat sa ii fac testul ala la kaki pt ca sigur are o problema si nu vreau sa o tratez dupa ureche. altfel nu ar plange el atata in somn, nu ar face kaki asta moale si verde si nu s-ar auzi zgomotele astea nasoale de la stomacel, nu?
poze
mayaione spune:
Mirela se numeste coprocultura analiza, bine ar fi sa le faci pe amandoua, una e coproparazitologica si alta coprocultura, mai importanta e ultima, sa fii atenta ce-ti fac alea, noi am cerut coprocultura initial si ne-au facut coproparazitologica, asa ca a trebuit dus din nou kaki si refacuta analiza.
Da, pe exercitiu e sanepidul, il poti duce intre 8:30 - 9:30 dimineata, din cate imi amintesc. Oricum la 9 sa fii acolo, pentru siguranta.
Se face gratuit, iei trimitere de la medicul de familie.
Povestea nasterii
mirela0521 spune:
a fost sotul mai devreme la sanedip si a luat borcanasul respectiv, si acolo i-au zis ca nu trebuie trimitere de la medic, ca cica se plateste analiza si costa 60mii. i-au zis sa colecteze kaki in 3 zile si apoi sa il duca la analizat. eu credeam ca iei in fiecare zi din kaki si il duci la analizat, nu ca il tin in borcanas la frigider pana colectez din 3 zile. tu cum ai facut?
si nici nu i-a zis ca ar fi 2 analize diferite care se pot face la kaki. explica-mi si mie mai exact ce anume rezulta din aceste 2 analize?
poze
mirela0521 spune:
lavinia, felicitari pt aparitia in revista. inca nu am luat-o pt ca nu am ajuns afara astazi. poate maine. dar cum se face ca ati aparut in revista?
apropos, am vazut filmuletele. sunt dulci rau gemenii!!! 
pupici de la noi pt ei si unul
pt andrei. observ ca ii este destul de greu lui andrei sa nu i se dea atentie cateodata si lui(am vazut ca se cam suparase ca gemenii sunt atat de incantati de oglinda si joculetele lui pe care le facea cu ei nu erau in centul atentiei). nu e gelos pe ei? cum percepe el faptul ca mamai mai are 2 pitici care au mare nevoie de atentia ei? nu este in competitie cu ei? nu ii bate? nu le ia jucariile sau faze din astea?
poze
mayaione spune:
Mirela, inseamna ca a dat peste vreo distrusa, cum am dat si noi initial. Cea de 60 mii lei se numeste coproparazitara, fa-o si p-asta ca nu strica. Insa cea mai utila e coprocultura, care costa 220 mii lei. Noi a 2-a oara am gasit una foarte de treaba care ne-a explicat ca trebuie sa-i facem coprocultura daca vrem sa descoperim vreun microb ceva. Asa ca am mai dus inca odata proba de caca si ne-a zis sa-i ducem trimitere de la doctorul de familie ca nu are rost sa platim atatia bani. Asa ca insista si tu ca vrei si coprocultura. La coproparazitar, rar ies paraziti intestinali, nu cred ca rares are asa ceva. Noua nu ne-a zis nimic de 3 zile, i-am dus din acea dimineata si gata, in 2 ore trebuia sa ajungem.
Povestea nasterii