Stelute de ianuarie-februarie 2007 (30)
Raspunsuri - Pagina 11
Daconst spune:
Of,ca abia va ajung din urma cu atatea cite am pe cap acum.
Raportam si noi o noapte dormita fara intreruperi si fara ceai.Dar nu ma bucur ca cine stie cind il apuca iar.
Liudo,asa facea si al meu din 2 in 2 ore.Trebuia sa ma ridic din pat sa-l misc de citeva ori si adormea la loc.Dar era destul pentru mine ca-mi sarea somnul si a doua zi eram chiauna de cap.Era de la dinti,cred eu.
Catalina,eu nu am luat cereale,ca nu vreau sa-i dau decit ultima oara.Desi pediatra a spus ca intai legume,cereale si apoi fructe,eu o sa-i as cerealele la urma sa nu se ingrase iar.
Cristiana,ai dreptate cu varietatea de cereale de la Humana.Eu habar n-am ce as putea sa aleg.
Uitati www.flaschenmilch.de/catalog/index.php?cPath=26&osCsid=3d12f3ccaea18806e81ef1a2d5765e7a" target="_blank"> aici si preturile si sortimentele care exista.
Lili,tu i-ai dat lapte de vaca la Matei de la 5 luni?Sau n-am citit eu bine?![]()
Am vazut filmuletul si vad ca va distrati nu gluma.Cu ce papuci e incaltat Matei?Nu-l strang cumva?
Messo,ca bine le-ai spus,iar.Mi-a placut asta cu:"ne panicam la prima bashina mai puturoasa".
Mihacarm,al meu n-a vazut crema la fundulet veci.Doar apa cu sapun sau servetel si lasat apoi sa se usuce la aer.Rar mai dadeam cu pudra cind vedeam ca e mai rosu.N-a avut absolut nimic pina acum.
Eli,am vazut si eu pozele ieri,dar uitai sa spun.Frumos prieten si-a gasit Pisoiasul tau.Ce-mi place tenul lui,mor dupa el.
O sa fiti tare frumosi cind va intoarceti de la mare.Asa cadou as vrea si eu.
Tipa in rosu nu esti tu,parca Dinamizzi te-a confundat,daca nu ma insel eu.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
Liuda spune:
noi facem pregatiri de botez... meniul l-am "facut" eri, am ales gustarea si cele doua feluri de mancare calda (peste si gratar), apoi torturi, cafele dulciuri bauturi si ce mai este, cu muzica e vorbit... partea asta e organizata... mai reu e ca eu inca nu prea am cu ce ma imbraca, dar maine (ca azi mi-e lene) poate ajung la magazin, incaltari nu avem... cadouri la nasi ... ciuciu ca nu am luat .. inca, o sa alerg ultimele zile ca intotdeauna, in rest eu nu prea ma agit ca vin tot ai nostri toti vreo 25 de perechi... nu facem mare boierie si mare treaba... dar ca bani... numai mancarea (fara bautura, cafele, ducle, paine,muzica, fructe si alte aranjamente la sala) este peste un milion de persoana....
Daconst spune:
Liuda,referitor la Nan,pai acum nu are cum sa depaseasca matza 200ml daca mananca papa bun cu lingurita.La noi manca doar lapte si asa mi-am dat seama ca nu-i ajunge.
Astia spun aici ca nu trebuie sa schimbi pe 2 daca ai inceput diversificarea si bb bea cu placere nr1.Dar vezi si tu,daca nu-i lace mai bine ramai pe 1 ca nu e mare scofala.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
laura ionescu spune:
Catalina - eu am cereale de orez fara gluten, cu porumb si tapioca, nu mai stiu de la ce firma, cred ca Milupa, ca le-am pus intr-o cutie de metal sa tina mai bine
Cristiana70- imi pare rau ca ai probleme cu tatal tau. eu as inebuni daca s-ar intampla ceva cu al meu. avem o relatie extraordinara, e prietenul meu, nu ii ascund nimic, pot discuta orice cu el. e genul de parinte care te lasa sa faci propriile greseli si sta in spatele tau sa te prinda cand cazi. asa mi-a zis si mie cand am facut-o pe eva: "treaba ta de parinte este sa fi tot timpul alaturi de ea indiferent ce se intampla. sa stie ca o sprijini neconditionat, chiar daca aveti pareri diferite." imi doresc din tot sufletul ca si fata mea sa aiba o relatie asa de speciala cu taica-su fiindca stiu ca o sa fie foarte fericiti. te imbratisez.
Lilicule - baietii tai sunt asa de scumpi ca imi vine MAINE sa fac un copil numai sa ii vad cum se joaca impreuna
.
Apropo de al doilea copil, se pare ca am memoria scurta rau de tot, ca deja vreau bebe2. Noroc ca nu pot, tre sa fac o pauza, altfel barbat-meu ar fi disperat. Si-ar pune chilotii de metal.
Mi-a si zis "vezi ca fara acordul meu nu poti sa mai faci un copil". Poate in 2 ani il dau pe brazda.
Haricleea - cred ca iti este foarte greu. Incearca sa intri mai des pe forum, poate o sa-ti fie mai usor cand o sa vezi ca mai sunt si alte mamici curajoase ca tine. Si eu cred ca ii dai lui
David prea mult suc in completare, el se da mai mult de sete intre mese. E posibil sa se baloneze de la el si sa isi simta stomacelul plin. De asemenea sucul de fructe este dulce si la bebei mici da senzatia de satietate. De mancat putin si noi maincam, mai ales cand suntem in Buc, adica mancam si 60 ml la o masa, de ex. Dar nu a slabit. Eu zic ca il cantaresti succesiv pe acelasi cantar ca sa te lamuresti, ca daca a fost cantarit pe cantar diferit, mai da eroare.
Messa - ca bine zici!
Vad ca se discuta de spanac. O sa radeti de mine,da' eu lui fie-mea nu-i dau spanac, ca 4 luni mi-a facut kk verde ca spanacul. L-am vazut o data in parc pe mateiut de catalina ce kk frumos a facut, asa mustar, ca la carte, nene, si fie-mea facea numai verde ca iarba! de cand mananca diversficat face kk auriu, mustar, bej, toate culorile, numai verde nu!
asa ca mai stau putin cu spanacul sa ma bucur si eu in voie de paleta asta noua de culori.
Liuda - fata ta doarme cu tine in camera?!? Da-o, neica, afara sa se foiasca cat vrea la ea in camera. Pai de asta nu dormi tu! Ia las-o sigura in camera sa vezi ce se invata sa se aline singura. Acasa Eva doarme la ea in camera, dar cand mai mergem la parinti, la Valcea sau la C-ta, are patut in camera noastra. Si nu inchid o geana, ca se foieste, si grohaie, si geme, si se scarma toata noaptea, ba chiar se scanceste ca viseaza urat sau mai stiu eu ce, si eu stau si o veghez, sunt rupta de oboseala toata ziua, si donsoara n-are treaba ce odihnita e!
La mare mergem si noi peste 2 saptamani. Abea astept
. Am plimbat copilul asta de l-am zapacit, dar nu are nici o treaba, nu-si schimba programul, e vesel, ba chiar "in deplasare" mananca mai bine.
Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva
cristiana70 spune:
DANA, esti o scumpa cu link-ul pe care ni l-ai dat
, vad ca livreaza si in alte tari la preturi super-decente, 9.90 eur pana la 10 kilograme. Am sa ma uit bine si am sa fac niste socoteli, sa vad ce iese. Eu, oricum, vorbeam de cerealele de la Alete, caci cele de la Humana mi s-au parut cam scumpe cumparate una cate una, dar asa parca merita.
cristina mamica de
David (21.12.2006)
Shine spune:
am revenit
nu citesc decat mesajele adresate mie.
Va rooog, am nevoie de un pediatru bun, pentru o consultatie.
ba nu, de 2 medici.
Vreau trei pareri. si daca sunt toate la fel, abia atunci ma opresc din bocit de teama si incep sa bocesc de frica.
Spanacul lor de medici tampiti, k parca as fi nascut pe camp, nu in maternitate.

desi am auzit si multe de rau, maine imi fac pogramare la Marcu de la medlife.
Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank"> Repere in dezvoltarea bebelusului
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/56/Default.aspx" target="_blank"> Diversificarea bat-o vina
Liuda spune:
Dana - da tu crezi ca copilul meu mananca lapte cu placere? ce ai fata? nu vorbesti de Diana mea!!! Ea cu laptele sta cam rau, asa ca pot s-o trec si la NAN 7 ca tot stamba cand il bea, asa ca la amiaza completam cu supa, seara cu cereale...
laura Ionescu - nu doarme diana cu noi, ci eu la ea in camera!!! ca altfel... ma plimb si fac mai mult sport! Ca camera ei este intr-un capat de apartament si dormitorul meu in altu... asa ca trebuie s-a planga de-a binelea ca sa o aud... iar bbphonul e o porcarie, ca reactioneaza si la oftatul ei... ce mai dorm eu daca bbphonul scrasneste continuu? In camera la ea - eu nu reactionez decat cand e cazul... adica m-am invatat in asa hal in cat dorm si cu foitul ei si ma trezesc doar cand el nu se mai termina sau foieste mai tare! crede-ma ca decat sa ma plimb prin casa noaptea, mai bine dorm langa foiala ei, sau decat sa foiasca pana o apuca plansul (daca nu o aud din dormitor foieste pana se inerveaza)... ca dupa asta nu se linisteste usor! Uneori ma uit la ea si vad ca doar foieste asa prin somn si adorm la loc... dar cu bbphonul stau treaza si astept oare mai se foieste, oare e treaza, oare a scapat suzeta, oare e pe burta si nu se poate intoarce pe spate...
Catalina spune:
Shine, ce s-a intamplat?????
Lili, hai ca mi-a placut cum mi-a placut de baieti cum se radeau ei amandoi, dar am facut greseala si m-am uitat cu mananca Adam piureul de legume si m-am complexat pe loc si irevocabil. Maaaaaama ce copil cuminte si cum mananca !!!! Nu mi-a venit sa cred. Si tu ii dai culcat? Nu se ineaca? Mama, pacat ca n-am si io posibilitatea sa vi-l arat pe Matei cum "mananca" piureul. Faceti pe voi de ras.
Pupici
mihacarm2002 spune:
Pitilache, si pe sotul tau tot Costin il cheama? Ma mir ca e un nume destul de rar. Totusi, in Cta mai e unul care are acelasi nume (de familie+pronumele) ca si C doar ca il mai cheama si Ionut. ![]()
hmmm, sa incerc sa nu ii mai cremu(i)esc funduletul Evei? Mi-e cam teama sa nu se opareasca. In spital am vazut ca ii dadeau de fiecare data.
Ma duc sa dorm ca a adormit printzesika. Continui sa citesc la noapte. O zi insorita tuturor ca la noi e cam innorat!
Mihaela si
Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina
Catalina spune:
Si ca sa nu ziceti ca exagerez, apropos ca ma simt complexata de cum mananca Adam si ma rog multi alti copilasi, ia priviti-l pe Matei la piureu.
Intai cum stranutam noi cu piureul in gura, doar doar ne-o lasa in pace:
http://new.photos.yahoo.com/mami_ian_feb2007/album/576460762394737318/photo/294928804415655835/39
Si apoi cum aratam noi mancand piure ... in general:
http://new.photos.yahoo.com/mami_ian_feb2007/album/576460762394737318/photo/294928804415622888/38
Si ca sa ma besteliti de tot (desi nu as putea spune ca am prea mult noroc la comentarii in ultimele zile), azi in disperare de cauza i-am pus si nitica glucoza pe langa laptic in legume si le-a mancat toate.
O fi bine, n-o fi ... altfel nu ma pricep.