Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (50)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

MADALUTA,
LA MULTI ANI!!!
DIANOCICA,
vreau si eu sa vad fatzuca de mamica dragalasa cu freza cea noua...sa inteleg ca nu mai poti face codite...,cosinzene?uffff,n-o sa mai aibe si D ocazia sa te traga de motz...,ai scapat...
RALUMAT,
multa sanatate lui David,sintem alaturi de el...,sa fie bine
RALUCA_U,
ai descris o noapte din viata voastra si pentru citeva secunde,m-am vazut pe mine... si la noi se intimpla exact la fel...,noaptea incerc de fiecare data cu suzeta ,dar nu merge frate...,pina nu scot titza...,nu se potoleste...,am incercat sa o las sa plinga...,desi trezeste toata casa...,nu merge in nici un fel...si la fel cum zici sint rupta de oboseala...,programul asta ma termina psihic...De curind am incercat sa fur reteta motanului de dormit noaptea...,asa ca i-am dat cereale la 20,am tinut-o treaza...in intervalul 18-21...si ce crezi in seara aia s-a trezit de 3 ori...,de-am zis ca nu mai fur nici o reteta in viata mea...,incredibiul...,era rupta de somn...,moarta de foame...si tot nu i-a ajuns ce a mincat la 22...,ce-i mai ciudat este ca in timpul noptii nu maninca ca i-ar fi foame ,ci mai mult ma foloseste drept suzi...,ia citeva guri si adoarme...,deci daca i-ar fi foame...,ar minca mai mult...,sau altfel daca ma foloseste doar sa-si potoleasca setea...,de ce se trezeste de atitea ori pe nopate?!?...in camera temperatura este la fel(25 grade)...,doarme dezvelita...,deci...,sa-i fie sete asa tare?!?...,d-zeu stie...

Luna 6-a,a Crinutzei
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

[quote]Originally posted by dandusa

MADALUTA,
LA MULTI ANI!!!
DIANOCICA,
vreau si eu sa vad fatzuca de mamica dragalasa cu freza cea noua...sa inteleg ca nu mai poti face codite...,cosinzene?uffff,n-o sa mai aibe si D ocazia sa te traga de motz...,ai scapat...
RALUMAT,
multa sanatate lui David,sintem alaturi de el...,sa fie bine
RALUCA_U,
ai descris o noapte din viata voastra si pentru citeva secunde,m-am vazut pe mine... si la noi se intimpla exact la fel...,noaptea incerc de fiecare data cu suzeta ,dar nu merge frate...,pina nu scot titza...,nu se potoleste...,am incercat sa o las sa plinga...,desi trezeste toata casa...,nu merge in nici un fel...si la fel cum zici sint rupta de oboseala...,programul asta ma termina psihic...De curind am incercat sa fur reteta motanului de dormit noaptea...,asa ca i-am dat cereale la 20,am tinut-o treaza...in intervalul 18-21...si ce crezi in seara aia s-a trezit de 3 ori...,de-am zis ca nu mai fur nici o reteta in viata mea...,incredibiul...,era rupta de somn...,moarta de foame...si tot nu i-a ajuns ce a mincat la 22...,ce-i mai ciudat este ca in timpul noptii nu maninca ca i-ar fi foame ,ci mai mult ma foloseste drept suzi...,ia citeva guri si adoarme...,deci daca i-ar fi foame...,ar minca mai mult...,sau altfel daca ma foloseste doar sa-si potoleasca setea...,de ce se trezeste de atitea ori pe nopate?!?...in camera temperatura este la fel(25 grade)...,doarme dezvelita...,deci...,sa-i fie sete asa tare?!?...,d-zeu stie...

MA INSCRIU IN CLUB...de 2ori mananca calumea..dar urmatoarele 2-3 treziri eu mi-s suzeta.

"minunea mea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

flore26, Somleac, dianocica - multumesc pt. raspunsuri .... dar i-am spus pediatrei ca ii dau cirese + mar + piersica + para la blender si nu a spus nimic(uitasem de ananas) si chiar daca sunt laxative eu ma bucur caci Antonia si asa face un singur scaun pe zi , dimineata(uneori face la 2 zile).
dianocica - chiar ca sunt o suuupar mama ... sper sa ne descurcam - eu cu Antonia , tati cu Sara si Andra cu noi toti va povestesc eu cand vin.

Mariana - de ANTONIA (21.11.2006)
Mamicuta de 3 -ANDRA, SARA si ANTONIA
ANTONIA - 1 ,2 ,3 ,4,5,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

ma duc sa ma culc ca nu mai pot. pic in nas.

Asizule i-au trecut bubitele lui Denis?

Dianocica si Mirona curajoase sunteti mai...eu nu ma indur inca sa imi tund pleata desi ma paraseste din proprie initiativa bag de seama...stiu, creste iar...da' tot parca nu...

Ralumat ii tinem si noi maine pumnii stransi lui David!

Bambo Bea e alergica la proteina din laptele de vaca. Aici se ia sange sau din calcai (cel putin acolo au ciuruit-o cand era matzoc mic) sau din vena de pe dosul palmei..

Donia si pe mine m-a daramat situatia dianei. Am citit atunci cand ai pus tu link-ul, si parca tot in ziua aia am mai dat de o nenorocire ...nu mai stiu, sau pe forum sau la stiri, ca ma duc in pragul nebuniei stirile cu bebelusi ucisi de ...nici nu stiu cum sa le spun..si parca tot mai des se intampla sau tot mai des se mediatizeaza.

Aelita felicitari pentru crestinarea Sophiei!

somn usor. ce daca e 7 juma...

am editat sa ii spun Dandusei ca ma omoara suspansul....dau cu banu'..te fac astia moderator mai pe dc, au vazut ca te pricepi la linistit spiritele incinse!

Beatrice (13.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

diana, da, nu e casa lui, nu e mediul lui, dar a trebuit sa incepem diversificarea aici dat fiind ca dupa ce ajung in buc va avea deja peste 6 luni

a papat legumele cu strambaturi..doamne ce fatza avea scarbita de zici ca i-am dat kk...mare lucru daca maine va manca...

si eu sunt pe post de suzi noaptea de mai multe ori, sunt dati cand trage o data si a adormit la loc..copiii astia ai nostri cu prea stiu sa readoarma odata ce se trezesc..banuiesc ca se va regla de la sine chestia asta in timp...sau ar trebui sa ii invatam noi sa readoarma? dar cum?de urlat nu pot sa il las sa urle noaptea ca deja sunt aproape surda la cate vocalize face ziua...sa ii dau ceai in loc de tzatza mi-l scuipa cat colo ca am incercat...ce mai ramane? Doniaaaa, Ruxandra,pareri?

desiree si bebe Octavian

pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

seara buna!

LA MULTI ANI,MADALUTAAAAA!sa vii sa ne povestesti cum ai petrecut.pupici!

LA MULTI ANI!sarbatoritilor de azi,fugisorii nostrii,care cresc vazand cu ochii.frumosi mai sant toti!

mamici,vedeti ca dedesubt e un link,vizionati-l.o sa va placa la N E B U N I E.va pup si sper sa revin cat mai curand.cand imi vad bagajele facute,mai traiesc 500 de ani,ca acu sant la faza de sortat si cantarit,sa nu fiu nevoita la aeroprt sa-mi las barbatul la sol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_L spune:

Am intrat si noi in rand cu lumea.... Astazi am papat prima linguritza de mar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

kokorina eu m-as uita dar nu mere. sorry!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

asiza dani primele 3 zile de morcov mi-a scuipat tot, dar tot. apoi am combinat cu cartof, mai mult cartof decat morcov si a papat, apoi i-am tot marit portia de mrcov si acum mananca bine. sper sa pape si denis.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

kokorina, super clipul

editez ca imi iesise doar un "ko", in loc de toata fraza

desiree si bebe Octavian

pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;

Mergi la inceput