Bucurii de sept_oct 2006 (68)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

itzy superbe pozele voastre, se vede ca puiul se simtea foarte bine.

alexutza da, m-ai ajutat enorm, te tin la curent daca merge bine in continuare.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

seara buna,

ce mai faceti mamici si bucurii? va duc dorul de nu mai pot, dar cu un duracel ca si Patri nu mai apuc nici sa respir. Cand o pun in premergator trebuie sa fiu tot langa ea, trage de tot si de toate: muta scaunele (desi sunt grele), goleste sertarele de la mobila, iar apoi isi prinde degetele si cate si mai cate....
Inca suntem tot stribe, asa ca Adriana stai linistita ca Dudu mai are pereche. Toata ziua roade la degetele si baleste la greu, dar dintisorii tot nu apar, desi le facem galerie
Cu mancatul stam mai bine, are zile in care mananca foarte bine si zile in care mananca destul de prost, dar asta e, sanatoasa sa fie si mami sa aibe nervi de otel.

in primul rand : La Multi Ani pentru Ozana si Ignatica! sa fiti fericite, iubite, implinite alturi de cei dragi ai vostri si sa aveti parte de multe bucurii in viata! (cu scuzele de rigoare ca nu am intrat in zilele respective )
si noi am chefuit ieri, a fost ziua sotului, dar acum cad de obosita

mamilili, La multi ani si mamicii tale! si sa stii ca te astept la Oradea

apoi: multi -ici speciali pentru alexutza, xandrutza si puiutii lor! Stiti voi de ce

La multi ani pentru toate bucuriile care au venit pe lume intr-o zi de 6, sa creasca mari, sanatosi, cuminti si sa aiba parte de mult noroc si fericire in viata! La multi ani si pentru puiuta mea , care azi a primit multe cadouri de ziua ei

itzy, bine ai revenit din Delta! pupam papusica cuminte si frumoasa Chiar asa, nu ati avut probleme cu tantarii?

gabitzica, am vazut in albumul vostru poze de la Moneasa. Ce frumos e; si noi planificam un weekend acolo de ceva timp, dar nu mai ajungem. Se gasesc locuri de cazare la vilele de 3 , 4 stele sau trebuie cu rezervare? Hotelul Parc cum e ? Am cautat pe net si am gasit vila cerbul albastru si tare mult mi-a placut, iar din poze cred ca si voi acolo ati fost. Multi pupici pentru cei doi copii minunati ai tai! Iar tu arati tare bine, ca o pustioaica de 18 ani

mai as vrea multe sa va spun, dar trebuie sa pregatesc baita.

pupici si o noapte frumoasa!

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Am ajuns in sfarsit sa postez si eu azi!!!
De dimineata m-a tinut piticul in priza, dupa aia am mers la o prietena la tara si seara cand am ajuns, baita, hranit, culcat copil, sterilizat biberoane si pregatit apa pentru termoss la noapte.
Sa incep:
Alexutza - saru'mana pentru Am servit dimineata o ceasca, doar ca n-am apucat sa anunt

La multe luni pentru Patricia Maria, Fabian si Alexander!

AdinaF - la Cluj vremea a ramas neschimbata, adica imprevizibila - dimineata poate fi un soaaaaare, iar pe la amiza sa apara din senin un nor si sa ploua taaaaaare, dupa care la fel de neasteptat sa iasa iar un soaaaaare! Stii tu cum e Dar in general e cald.

Flavia - ai intrebat daca s-a mai cumintit Vladic, - e complet schimbat copilul, nici nu-l mai recunosc de cuminte ce ii Dar daca pe bune, sa stii ca s-a cumintit, in sensul ca am reusit sa-l invat sa adoarma si sa doarma la el in patut. Si sunt super incantata, deocamdata, ca la cat ii de imprevizibil comportamentul lui, nu fac pronosticuri cat o sa-l tina faza asta.

Lakioana - multa sanatate lui Reby! Felicitari pentru dintuc!
La poze inca n-am reusit sa ma uit. Le am deschise si pe ale voastre, si pe ale lui Itzy si pe ale Gabitzicai. Urmeaza, dupca ce postez.

Gabitzica - cum te simti? Tot racita? Da' Ioana cu Tudor?

Ramomar - bine ai revenit! mai zi la Patri cea miscareata sa mai ia o pauza sa poti sta si tu la povesti cu noi!

Ignatica - si legumele nici cu carnita nu-i plac? Nici de-o culoare? Iaurtul ii place? Daca da, poate incerci cu iaurt?

Gety - mi pediatra mi-a zis ca din peste pot sa-i dau merluciu, cod, salau, dar sa am grija sa nu fie nici un os!

Gata, ma pun la vizionat poze!

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Gabitzica, ti-am vazut pozicile. Mi-a placut palariuta Ioanei, de fapt am observat ca ma pasioneaza acest accesoriu, mai ales la fetitze si mi-au placut si florile. Daca as sta la casa, as avea o gradina plina de flori. Imi plac la nebunie.
Cristina, poate sa fie si peste congelat? Ca il cumpar file.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Buna seara mamici!!!
Acum am terminat si noi baita si adormitul grasului...
Am vizionat pozele..Gabitzica - mi-au placut cele facute la Moneasa-- super faine!!!sa-ti traiasca copii!!!

Alexandra de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

In albumul cu "Bucuriile calatoare" putem sa punem poze cu bebeii in calatoriile lor: la mare, la munte, in Delta, in E.A.U. Propunere.

POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Gety - banuiesc ca da, poate fi congelat, ca eu in Romania inca n-am vazut mercluciu si cod proaspat.

Poze

Mergi la inceput

Xandrutza, cred ca sunt singura mamica ccc care doarme cu bebelina in pat. S-a obisnuit sa stea cu mine, spre culcare isi pune palmutza pe mana mea, problema e ca nu are de ce sa se apuce sa invete si ea sa se ridice in picioruse.

POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by CristinaGoji

Gety - banuiesc ca da, poate fi congelat, ca eu in Romania inca n-am vazut mercluciu si cod proaspat.

Poze

Intreb si eu, ca nu-s mare amatoare de peste (pana alegi toate oasele, iti trece de toate) si sunt cam nestiutoare in domeniu. Caras am mancat la greu in primele 3 luni de sarcina, cu telemea si mamaliguta, ca nu-mi provocau arsuri.

POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Noapte buna si
HAI ROMANIA!

POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput