Mamici de septembrie - octombrie 2007 (34)
Raspunsuri - Pagina 24
Annisia spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Anissia, sper sa rezolvi cu carutul ala.
la aia cu 13 milioane nu poti sa intrebi daca au scoica? unde ai vazut carut din ala?
Uite aici Sabinule -
http://www.littlebaby.ro/index.php?act=viewProd&productId=526
E cu alb, nu crem ca Ping Pong, dar costa cu 5 milioane mai putin decat aici -
http://www.RECLAMA ILEGALA.ro/scripts/prodView.asp?idproduct=2760
Oricum, o sa imi iau eu de undeva. Ma descurc eu ca mi-s fata mare...
Bebe Yannis Edmond in evolutie
mandarinutza spune:
Buna dimineata
Roxali, felicitari pentru fetita 
Lavinia, cum scriau si fetele poti lua scobutil supozitoare care se gaseste si sub denumirea uscosin.
Myral
, acum stau cumintica.
Piciulika, ma bucur ca te simti mai bine.
Sabina, nu esti deloc balena, esti foarte draguta.
Mandarinutza
26+
Antonia Maria
Poze
toma_lly spune:
offf, si tocmai ieri am fost prin Cora ![]()
da' am luat un prosopel cu colt pt bebelina, crem cu o ratusca galbena 
TOMITZA
26+ cu
Natalia Ioana
Poze 2007
lucruri pt bebe
Nunta-11 iunie 2005
Annisia spune:
Nu ma lasa frate sa pun al doilea link, neam.... Ca cica ca e reclama mascata... Da la little baby nu e, ca au ei contract cu astia.... In fine, e pe bebelin(o)...ro...la carucioare...pagina 7...Carucior Turbo 4 Ping Pong (ABC6838_605) - ABC DESIGN... si coasta 18 milioane...
Annisia spune:
Mai fetelor, denumirea de scoica e inventata de voi? Ma conversez cu astia de la little baby si parca vorbesc limbi straine pentru ei... Ma intreaba daca scoica e landou... Eu le spun ca e scaunul auto cu maner, iar ei imi raspund ca habar nu au la ce ma refer? Astia vand piese auto sau accesorii pentru bebelusi?
toma_lly spune:
da da, scoica e scaunul auto cu maner
doamne ce verze...
TOMITZA
26+ cu
Natalia Ioana
Poze 2007
lucruri pt bebe
Nunta-11 iunie 2005
Annisia spune:
Nu se poate muica... Pana la urma a trebuit sa le arat un alt link, de la alta firma, ca sa priceapa ce zic... Imi tot trimiteau datele inscrise pe pagina la produsul lor... Le-am spus ca stiu si eu sa citesc... Cica o sa intrebe importatorul si o sa-mi trimita un raspuns. Cine stie ce prostie o sa-mi mai zica???!”!!!!Parca vad ca raman in fundul gol, in baza lor. Si o sa il plimb pe Yannis cu carca sau il bag intr-o sacosica...
mandarinutza spune:
Annissia, la scoica francezii ii spun Maxi cosi. Poate de denumirea asta au auzit? Sau intreaba de scaun auto 0-6 luni in forma de cosulet.
Mandarinutza
26+
Antonia Maria
Poze
Annisia spune:
Da, da, da-i la vale sa puna mana sa caute, daca vor banii mei. Banuiesc ca nu sunt singura mamica interesata de acest accesoriu al unui carucior... Pai sunt pusi acolo de mobila sau de ce? La tot ce intrebam imi dadeau copy de la datele produsului, de parca eu eram niscaiva oligofren si nu citisem ce scrie pe site-ul lor... A ramas ca se intereseaza direct la producator si imi trimit un mail...
Annisia spune:
EEeeee, dragele mele, ce ziceti de noile floricele care ne invadeaza monitorul? Iacata ceva nou... Oricum, mai placut decat concursul lor Pampers....