Mamici de septembrie - octombrie 2007 (34)
Raspunsuri - Pagina 23

Marunzika spune:
 Sabina tu esti o dulce si parca ai avea 15 anisori! Sanatate Sofiei!
Piciulika frumoase poze!
Annisia sanatate sotului - dupa ce se reface iti aduce cu siguranta un brat cu flori!
carpatina te-ai uitat pe voip?
Nici noi nu am cumparat nimic pt bb, ne-am tot uitat pe la mobila si carucioare, insa nu am achizitionat nimic. Asteptam sa aflam ce se ascunde in burtik si poate am maine noroc la eco.
24+ & 17kg in +
Foto Burtika
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby

Annisia spune:
quote:
Originally posted by amar
Annisia nu ar fi nici o problema sa iti trimit un carut de aici....uite si un link sa vezi daca asta este,nu stiu daca la pretul asta are si scoica, ca eu nu prea o vad ... dar daca are la pretul de 309,97 euro mai costa 32 de euro pachetul , pus la posta..deci la ,,artimetica,, mea ar face 341,97 euro..dar daca nu are scoica la acelasi pret , la aceeasi firma au la urmatorul pret de 76,87 euro, deci 341,97 plus 76,87 face 418,84 euro, transformati in lei la cursul de azi al BNR , ar face exact 13.637.430,40lei
http://www.baby-markt.de/cgi-bin/cosmoshop/lshop.cgi?action=showdetail&artnum=4045875010934&source=froogle&ls=d
deci...tu decizi....te pup
carmen 25s
Daaaaa, asta este produsul!!! Dragul de el... Numai ca aici l-am gasit la o promotie cu 13.300.000... Deci nu are rost sa te aia la cap cu al meu carucior. Le-am scris alora la firma, sa vedem in cat timp mi-l pot aduce. Oricum, multam frumos de ajutor!
Bebe Yannis Edmond in evolutie

Sabina spune:
 neata!
 fetele sunteti niste dulci!

Sofia a tusit toata noaptea, asa, usurel, dar destul cat sa ne faca zombie pe amandoi.Si azi dimineata are niste bubite pe burta...f dubios, febra mica, bubite...daca n-ar fi avut acum 2 ani as spune ca a facut varicela!!!!! deci daca are boala contagioasa, nu pupa ea serbare, ca e pe 14 iunie, adica de maine intr-o saptamana,...dar daca e doar raceala va merge. S-a stabilit deja. Tineti pumnii sa se faca bine repede. Daca are boala din asta a coplariei eu nu-s in pericol, le-am facut pe toate la timpu lor.
 eu sunt mai bine, mai dezumflata la picoare, ca e vremea inchisa  azi.
 Anissia, sper sa rezolvi cu carutul ala.
 la aia cu 13 milioane nu poti sa intrebi daca au scoica? unde ai vazut carut din ala?
 eu sunt bata la capitolul carucioare.La sofia a ma vut numa niste jafuri, primite cadou.
 Si eu eram mamica din aia care n-a cumparat nimica pt bb. Mai am body-uri mici de la fi-mea, unele albe, deci perfect folosibile.Si ceva de bb mic parca tot mai am, ca primisem hainute de baiat atunci de la o prietena si nu stiu le-am dat chiar oe toate inapoi.
Marunzika, bafta la eco, sper sa nu fie un bebe sfios:))))
 Azi am treburi birocratice,, le fac acuma dimineata daca tot m-am trezit, sa fiu restul zilei cu mandra care acuma se rasfata si se uita la desene animate![]()
 Nu va faceti griji, prea rau nu se simte ea, sunt doar eu ofticata cu serbarea aia. Avea de zis o poezie in germana, ceva cu muzica si compozitori, LOL, ieri mi-a turuit mult din ea, dar nu inteleg nimica,adica nu-mi dau seama daca spune bine,  imi trebuia foaia sa repet cu ea (atata germana sa repet o poezie mai stiu si eu
 )
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
 Sabina si 
  www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Roxali spune:
 Neata si va multumesc mult de urari !
Cristhina iti specificasem ca doar de la doctorul ginecolog, oricum te a lamurit Picaflor.
Sabina cand citesc ce scrii ma apuca batu ca pe zi ce trece ma buhaiesc la fata, am facut un spate(de halterofila)si un c.....da lasa fata draga ca cu putina vointa dupa ne revenim noi.
Reveritor la Sofia, isi revine ea pana saptamana viitoare...saracul copil cum sa nu o duci la serbare, macar o ora.
Piciulika drept sa-ti spun vroiam un alt baiat...ca de ma vad mai baietoaica, mai plina de energie, dar mai ales ca vedeam mai bine legatura intre 2 masculi ...adik espompa diferenta de varsta.
Ali
20
si Enrico 7ani
poze

Sabina spune:
 Ali, lasa ca o sa inteleaga foarte bine!
 Noi tot facem planuri si statistici, dar copiii le infirma intotdeauna.Eu cred ca nu exista retete, s-ar putea ca Enrico sa fie extrem de mandru de sora lui si protector cu ea. Va avea bodyguard garantat si va fi printesa familiei!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
 Sabina si 
  www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Bee spune:
 Buna fetele.
Sabina, sper sa fie doar raceala la cea mica a ta. Daca e raceala, poate totusi prinde serbarea. Voua banuiesc ca va e frica s-o lasati la serbare ca sa nu molipseasca alti copii, nu? Cat despre pozele tale, daca in pozele alea ai picioare/maini umflate, eu nu mai zic nimic. Ai doar burtika foarte mare. EU in aceleasi conditii spun ca n-am membrele umflate. 
Fetele, eu oricate poze vad, ma minunez cum de niste femei gravide nu se vad cat sunt de frumoase. Eu sigur nu ma incadrez la dimensiunile celor mai multe, dar modesta nu-s si ma simt minunat ca mine insami cu surplusuri cu tot. Or trece toate dupa, daca voi avea grija. Noi si bebeii sa fim sanatosi.
Nici eu n-am cumparat nimic pentru bebele meu. Am timp. Si fiind bb2, am resurse de la Anuska mea. 
Bee 21+
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

toma_lly spune:
 salutare fetele,
TOMASA, pt program de 6h eu am avut o recomandare de la medicul ginecolog (vezi-doamne iminenta de avort si bla bla). Cu recomandarea asta am mers la medicul de familie care mi-a dat o adeverinta pe care am dus-o la serviciu. Atat.![]()
PICIULIKA, vai ce frumoasa e mobila pt bebe si toate accesoriile !
SIM, esti tare pusa pe cumparaturi, da' sa stii ca ma molipsesti rau si pe mine 
sa stiti ca eu nu mai am chef deloc de munca; mi s-a scarbit ![]()
TOMITZA 
 26+ cu 
 Natalia Ioana
Poze 2007 
lucruri pt bebe
Nunta-11 iunie 2005

Gabriela77 spune:
 Sabina, sigur se face bine Sofia pana la serbare! Oricum, noi tinem pumnii!
Va doresc o zi frumoasa in continuare!
Gabriela 
 25 +

rodicamaries spune:
 Buna fetele...
am fost ieri la eco 3 D si sunt foarte bucuroasa ca totul e ok, bebe e sanatos, ba chiar un pic mai mare decat ar trebui la 25 saptamani.
http://new.photos.yahoo.com/mariesrodica/album/576460762403811478
 25+ 
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;31/st/20070919/dt/8/k/b0aa/preg.png

sim_stoian spune:

am facut ochisori. Abia m-am dat jos din pat.
Tomitza, chef de cumparaturi am, slava Domnului! Am primit un pliant de la Cora si am vazut ca azi au promotie la hainele pt bebelusi - reducere 15%, asa ca azi o sa ma duc pe acolo in loc de Piciul. Marti, pe 12 iunie, au reducere 10% la accesorii pt bebelusi, iar pe 13 au iar reducere 15% la hainutele pt bebei. 
Gata, ies pt ca trebuie sa ma duc la piata sa ma aprovizionez cu capsuni si dupa aia la Cora. Daca tot sunt acasa, sa fac si eu ceva util 
.
Sim 
 26+ 
 Stefan
Asa creste bebe
Poze