Mamici de septembrie - octombrie 2007 (34)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Roxali, felicitari pentru si pentru rezultatul bun de la amnio.

Piciulika, ma bucur ca te simti mai bine.,. Pana la urma ce fel de infectie ai avut?

22+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

Mai fetelor, nu stiu ce se intimpla cu numaratoarea inversa. Adica cu site-ul de la lillypie (nu cred ca am scris corect, dar nu se pune). Ca la mine o data merge si pe urma imi scrie ca nu imi poate afisa pagina. Voi patiti la fel? Eu am mai schimbat mai de mult fundalul (sau cum naiba s-o numi chestia aia pe care sint puse diferite imagini gen barza, bebe, etc).Dar acum tot nu merge si chiar ma enerveaza! Bagati si la fata un raspuns, va rog, ca ma apuca pandaliile!

Poze nunta...

anca +21" target="_blank">Bb Vladut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Roxali nu trebuie sa lucrez 6 ci 8 Ziceam ca mi'ar placea 6 asa sa stiu ca termin mai repede. Oricum cam in familie e si la mine deci nu schimba mare lucru
Cu adeverinta aia nu stiu daca m'ai inteles. Trebuie 2 adeverinte sau numai una? Ca de la gine mi'o da sigur, dar de la doct de la firma mai trebuie ?

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Piciulika uite ca dau si eu raportul ... (Multam de intrebare)
Pe mine m-au luat niste dureri groaznice - de parca e durere de apendice. Din cate am vazut eu la ultima echografie, acolo statea bebe cu capul. De-abia m-am dat jos din pat azi dimineata . Oricum, mi-am luat inima in dinti si "l-am mutat" pe bebe nitel de-acolo, si se pare ca el a fost cauza, ca dupa aia m-au mai lasat durerile cat sa ma indrept de shale.
Iti multumesc Amar pentru tot ajutorul . Frumoasa filozofie - ar fi cazul sa o imprumut si eu.
Oau! am schimbat saptamana azi!

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Ancasiv...
modifica in semnatura... intre +21[ si ]Bb Vladut trebuie sa ai

url="http://bd.lilypie.com/q8INp3/.png"

iar tu acum ai
url="http://lilypie.com]"

22+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Buna iubitele, am scapat mai repede decat credeam!!!

Piciulika, ce ma bucur ca esti mai bine!! Ai grija de tine, sa nu te mai sperii asa de rau!!
M-a sunat Roxana de la Munchen, era f bine, facuse shopping si se necajise ca nu a gasit costum tirolez pt Sofia, dupa ce i-am zis de 5 milioane de ori sa NU caute, doar daca vede intamplator!!
e asa de draguta ca isi facuse scop clar:))))
cel mai important e ca avea tonus f bun.

Anissia, imi pare rau s-aud de sotior, sanatate, o sa se facabine repede!
Al meu si-a dizlocat umarul candavea fi-mea 1 an si eu admitere la doctorat, da-ti seama ce placere
O sa se faca bine cat ai zice peste!

Roxali, felicitari pentru fetita!!! Grozava veste!ca-i sanatoasa, n-aveam nici un dubiu:)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Piciulikama bucur ca esti mai bine cu contractiile...decat la spital mai bine acasuta in pat.,dar sper ca stai linistita in patut nu te duci la servici.
cand pleaca al tau sotior in delegatie?
al meu vine saptamana viitoare vreo trei zile sa ma vada...e putin dar deloc ma multumesc si cu atat.

Am fost ieri la ginecologul meu pt mancarimile de pe piele si ma trimis la dermatologie...medicul dermatolog mi-a spus ca am prurit de sarcina sau am facut alergie la ceva...nu mai am voie sa mananc capsuni,portocale ,banane,ciocolata ,branza etc pai atunci eu ce mai mananc??...si mi-a dat niste pastile si alifii toate contraindicate in sarcina bineinteles ca nu pot sa le folosesc.

m-am gandit sa nu fi facut alergie de la no-spa pt ca am luat perioada destul de lunga ,au mai patit si altii...am intrerupt tratamentul cu no-spa de 2 zile ,nu ma mai mananca asa tare si mi se retrag si bubitele...dar de vreo 2 ore ma apucat o durere de burta ca la ciclu de nu mai stiam ce sa fac asa ca am luat iar no-spa...nu stiti voi ceva supozitoare antispastice,as lua si altceva si am uitat sa intreb ginecologul.

Va pup LAVINIA 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

Sar'na Carpatina! Hai ca am incercat si asa, sper sa mearga acum!

Poze nunta...

anca +21Bb Vladut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Carpatina draga, nu stiu inca. Mi-a dat ceva de spectru mai larg si a spus ca ma suna daca iese ceva aiurea la analize, altceva decat se astepta. Vineri oricum am termin si aflu mai multe.

Va mai plicti cu ceva si fug la kuki!

Am urcat pozele cu burta mea si extrase cu camera celui mic pe yahoo -semnatura - ca pe Album aici era horror cum merge.

Camera lui la noi e pe alb, ii dam culoare din accesorii si jucarii.
Mult e pe bleu (ne place, si de-o fi fetita - desi drul zicea ca "e 200% baiat"!)
Am mai luat un asternunt de pat moale de la Nattou (Dream Bear), ca de altfel si paturita de joaca (are poza) + mobilul muzical, avem si baldachin bleu la patutz! Cum vedeti in poze, avem o feblete pt ursuleti.
Abia asteptam sa aducem patutzul acasa si sa ne vedem opera completa.
Si-apoi sa ne punem ursuletzul nostru in cuib!

Burta mea apare in ipostaze f intime - sunt cam golasa si mi-e jena sa ma arat asa in public, dar pentru voi nu e nimic nou, doar o burta rotunda, asortata cu a voastra. O sa dau fotografiile alea in rosu jos mai incolo - acuma insa sunt asa mandra de burtik...!!! Atata ma uitam la burta cum creste - si acuma se vede!

Gata, la kuki cu noi 2, pe mai incolo!

Piciulika 22+
http://new.photos.yahoo.com/piciulika_s/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

quote:
Originally posted by amar

Annisia , insanatosire grabnica lui Bogdanel al tau...si tie multa putere sa ai grija de el..ca tare is mititei cand patesc cate ceva, cade cerul pe ei nu alta...
Uite ce am gasit referitor la carucioare Turbo 4 Ping pong costa 309,97 euro si mai e un model aici Turbo 6 diverse culori cam aceleasi componente si functionalitati 384 euro..e tot ce am gasit la ABC Design

Multumesc! Ma intereseaza si pe moa daca imi poti trimite una bucata carucior. Cam cat ar costa cu transport cu tot? Eu il vreau pe 4 Ping Pong, pentru ca are rotile mai mari. Crezi ca ar fi prea de tot sa il iau din Germanica? Aici am gasit caruciorul intre 13 milioane si 18. Unde e 13 nu imi este clar daca are si scoica... In fine... Daca nu cer prea mult, crezi ca te poti interesa cam cat m-ar costa sa aduc in Romanica minunea de carucior???? Te roggggggg!!!!!
Pentru cine ma intreba ce a patit tantalaul meu, si-a rupt tendoanele la fotbal... Ce altceva putea sa faca un cap sec? Doar nu credeati ca si-a rupt mana carandu-mi mie flori...

Bebe Yannis Edmond in evolutie

Mergi la inceput