Mamici de septembrie - octombrie 2007 (34)
Raspunsuri - Pagina 17
carpatina spune:
Ca sa vezi... si eu tot la verde pal ma gandeam... mobila ce culoare e?
22+ cu
Ioana
Gabriela77 spune:
Da, Carpatina, buna intrebare...ce culoare are mobila????
Doamne nici nu mai pot gandi....asa zombie sint...cald si afara. Prost am dormit si azi noapte!Mi-e un somn!!!!!!!!!!!
myral spune:
Intru si eu mai tarziu abia acum mi-am mai revenit dupa ce a plecat sotul
, de ani de zile are serviciul asta si nici acum nu m-am obisnuit
.Annisia bine ca esti tu OK si poti avea grija de sotior.Mandarinutza ai grija de tine si mai gandeste-te in legatura cu vacanta. Si bebicu meu e cu capul in jos de pe la 18 sapt si sarcina jooos. La mine din pacate se cunoaste imediat cum ies putin din casa am mai multe contractii si mai dese asa ca incerc sa stau cat mai mult in pat. Tu am inteles ca nu ai in fiecare zi contractii asta e bine dar tot ai grija.Cecilia masajul e f bun dar cauta intai o crema naturista inainte de fastum gel si eu stiam ca nu prea e bun in sarcina. Sotul meu a folosit o crema naturista si a fost buna (i-a ameliorat durerile) dar nu mai stim cum se numeste
. Eu cand ma ridic din pat am niste junghiuri in spate dar trec imediat astea sunt de la lipsa miscarii.Bee e asa bine ca tu poti face miscare.Ana tu de acum faci analize mie cica dupa 30 sapt pt trim. 3. Si bafta ca sigur o sa iasa bine.Myral
26+
myral spune:
Gabriela cred ca esti la servici de nu ai chef de nimic
. Un concediu ceva ca sa te poti plimba citi viziona filme ca in vacanta am inteles ca nu poti pleca.Annisia acum am scapat de reclama aia nesuferita am observat de ieri dar am zis sa nu ma bucur prea devreme.Myral
26+
amar spune:
Cecilia,mie nu-mi plac peretii vopsiti diferit, dar daca tot ai intrebat , eu as prefera culoarea caisei, fiindca ai zis ca vroiai portocaliu, si pe partea cu patutul m-as juca cu niste forme geometrice, sau ceva abstract din linii , iar interiorul liniilor l-as colora cu nuante care se asorteaza...dar asa cum cum ziceau si fetele depinde si de mobilier
carmen 25s
amar spune:
Cat despre durerea aia , consulta si un neurolog, ai aceleasi simptome ca la o hernie de disc , nuai ca mai lipseste sa spui ca iti amorteste piciorul ala....dar e posibil si de la sarcina....asa am avut si eu in primul trimestru de credeam ca ma desfac in doua, m-am dat cu unguente de plante dar degeaba...au trecut de la sine...cred ca e antrenamentul pt. ce ne asteapta..
carmen 25s
Roxali spune:
Am aflat si sexul E FETITA rezultatul de la amnio e mai sigur in privinta sexului....si juram ca am baiat ca ma tine numai in suturi.
Cristhina cu primul am intrat in prenaal la o luna cu o foaie dela doctorita gine privata, iar acum nu mai m-am mai dus la privat, iar cel de la USL doct ginecolog mi-a spus ca nu am probleme si pot sa ma duc la munca. I-am explicat cu lux de amanunte ca lucrez in mediul toxic, in picioare 9 ore, munca de barbat, ma rog ma trimis la Medicina dell Lavoro , acolo mi-am facut dosar cu adeverinta doct ginec , de unde sa rezulte ca sant gravida ; unul de la patron(cumnatul
)aici trebuia specificat mediul de munca si ca nu au un post mai bun ptr mine...chiar daca eu prestez in plus in alta functie(lucrand in familie nu scap
)...aceste doua plus o cerere tip de la ei expediate la sediul lor.
La tine nu v-a fi nici o problema , deoarece intri la termen nu la cerere...deci de la doctorul ginecolog, trimisa la INSP.
Emma sa o porti sanatoasa.
Ali
20
si Enrico 7ani
poze
Piciulika spune:
Servus fetelor, ma reanunt si eu si recuperez in fortza!
Rabdare ca uite cat scriu
! Gabriela77, sa vezi ce mai contribui sa dam gata capitolul! Stau intr-un cot si dau ca gaina la taste, cu trei degete.
Fetelor, sunteti niste dragute si grijulii.
Tomasa, Mandarinuta, Gabriela, Bee, Amar, Lavinia, Roxali, Slippers76, Carpatina - va pup tare-tare.

Sunt asa-si-asa: mai o contractie, mai o aciditate, mai rinita, dorm prost... dar all in all bine. Si ma concentrez pe "bine"! Fatza de sambata dimineata e balet!
Andruzza - e un frumos Rares! Si bebe, si mare!
Ramonaiani, ceamica, Terrapin, Myral - cum va mai simtiti? Ajung contractiile mele, nu vreau sa aud si de alte burtici tari!! Sanatate!
Bee, ce calatoare esti!
Si rezistenta - tur de fortza!
Bravo!
Lavinia, cum mai esti cu eczema? Nimic grav, nu?
Sabina, mama,cantareste-te si tu dimineata, cand esti "goala de continut", nu dupa balotari!Si eu am variatii de 2kg intre masa/nemasa/nepipi etc. Nu te speria, sigur nu-i asa de dramatic!
Sim_Stoian, cum ti-au iesit analizele? Bine, nu-i asa?
Si_Bv, subscriu la ce zic fetele: esti o frumoasa! Si ala nu e burdihan, ci burtulutza!
Myral, nu fii trista tare: si sotzul meu pleaca 3 sapt in America Centrala si nici nu vreau sa ma gandesc. Dar ne-am mai obisnuit cu dorurile, cu grija. Asa-i Lavinia? - ca si tu cunosti prea bine subiectul asta...
Fii tare, si esti cu noi, nu singura!
Emma, ce bine iti sta rochitzuka! S-o porti sanatoasa!
Annisia - eu aici la noi nu am gasit pe net marca de carutz ABC... In Germ., la situl de comparat preturi, da intre 309,97 EUR - 389,00 EUR , mediu 362,66 EUR. Da si furnizorul, baby-markt.de
http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/733413_-turbo-4-ping-pong-abc-design.html
Sanatate baiatului tau cu bubu!
Inuta - nu cred ca te poti curenta fara sa simti nimikuta! Stai linisita ca bebe e bine! Sarcina usoara si savureaz-o!
Pinacolada, usurel cu renovarile - nu te lupta prea tare, ca Rares vrea o mami relax, nu stressi! (stiu si eu cat m-am stressat cu renovari...)
Cecilia - sanatate! Ai grija cu masajele, mai ales cele la spate, zona lombara, ca pot declansa contractii/travaliu! Atentie: doar de relaxare. Nu reflexoterapie, nu masaj serios! Sa te dezmierde doar. ;o)
Si vezi ca sunt exercitii de relaxare a coloanei, sigur mai ajuta. Un kinetoterapeut sau un ortoped te pot sfatui.
Si dansul din buric e indicat, ca mobilizeaza musculatura de sustinere a spatelui/bazinului si stimuleaza simtul echilibrului la bebe, de la leganat!
Verde pal mi-ar place, sa fiu baietzel.
Spor la shopping tuturor!
Uff, da ce am mai scris!
Piciulika
22+ 
http://new.photos.yahoo.com/piciulika_s/albums
Piciulika spune:
quote:
Originally posted by Roxali
Am aflat si sexul E FETITA rezultatul de la amnio e mai sigur in privinta sexului....si juram ca am baiat ca ma tine numai in suturi.
Roxali felicitari pentru fetita! Sa-ti traiasca si sa-ti aduca numai bucurii - nu doar suturi
Rezultatul de la amnio e absolut SIGUR, nu 'mai sigur' deci apuca-te de cuparaturi cum vrei tu pentru fetita!
Ce frumos ai completat perechea - o surioara pt baietelul tau!
Piciulika
22+ 
http://new.photos.yahoo.com/piciulika_s/albums
Roxali spune:
Cristhina daca trebuie sa lucrezi 6 ore mai bine stai acasa...cred ca esti platita la fel
.Pana vine fata la munca cumparati un caietel in care sa-ti punctezi datele importante si il dai cadou
si daca are ceva nelamuriri ii mai spui pe parcurs.
Cecilia portocaliu +verde( nu neaparat pal)...sau culoarea mobilei.
Ali
20
si Enrico 7ani
poze