Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (6)
Raspunsuri - Pagina 31
ioanaradu spune:
gabdud, matei si-a pus singur pipi de-al lui in ochi ... deci poate de-aia nu prea avem probleme. ![]()
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze botez - 20 mai
karra80 spune:
Da cum sa sterg una din poze? ca habar nu am am tot cautat vreun buton si nu vreau sa fac vreo gafa....
Roxanici HELPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP!!!!!!!!!!!!!
Carmina
de
MARIA CRISTINA 8 martie 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">comoara mea mica
www.onetruemedia.com/shared?p=28e4816245397340f2cea6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">asa ma distrez eu cu mami
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Asa creste puiutul meu
pozici
diana_jors spune:
Karra: mersi mult de tot 

Da, de la chicco am si eu.
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
ioanaradu spune:
roxanici te rog sa dai indicatii de stergere aici, ca si eu m-am chiorat si nu vad cum se face!!!
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze botez - 20 mai
gabdyd spune:
Laptele nan am inteles ca are ceva grasime de peste prin el, parca asa spunea cineva de pe aici. deci tind sa cred chestia cu aminoacizii. Eu nu prea am folosit ca am alaptat. Cu cerealeii dadeam Juliei lactovit, ce ne dadea gratuit de la primarie, sau ii luam cerereale cu lapte inclus de la milupa.
in marsupiu, cu fata spre mine am pus-o deja, are sapte saptamani. eu o atarn du subsiori pe bretelele marsupiului ca sa nu ii solicit prea tare coloana si se pare ca sta destul de comod. E spatiul numai bun pt lungimea ei.
vitamine am luat centrum materna ce imi ramasesera din timpul sarcinii, si maltofer fol, la fel, ce mai aveam de atunci. Deocamdata nu mai iau pana la toamna.
Tzuna ti-am dat pm, ai primit?
de speriat Rianna nu e asa sensibila, tresare, dar nu urla la toate cele, in schimb Julie era tare pretentioasa, nu puteam nici sa imi trag nasul nici sa vb cand o alaptam ca incepea sa urle, nu ii placeau tziuitorile, Doamne ce am mai ras de ea o data, parinti denaturati ce suntem, noi tziuiam dintr-o jucarie si ea facea imediat mutritza de plans, cu buzica de jos inoarsa de iti venea sa o mananci. Nici acum nu ii plac sunetele inalte. fuge cat colo cand incepe sor-sa sa planga
. Dimineata, cand nu vreaw sa se trezeasca o amenint ca incepe bb sa planga si e imediat drepti.
febra la fel, daca trece peste 38.
eu o simt "la mana" imediat.
Roxanici nu stiudespre Rares, dar Chipie seamana sigur cu tine
.
Fug sa dau sugam ca o aud din cealalta camera cum isi suge mainile.
la restul lucrurilor nu prea stiu ce sa raspund 
Diana, mami de Julie
14.11.2003 si de Rianna
15.04.2007
Rebiana27 spune:
Luca se sperie la cele mai marunte zgomote, gen: scartaitul parchetului sau al balamalelor usii etc, insa daca lucreaza cineva cu flexul nici nu se sinchiseste. Odata mi-am uscat parul cu feonul in aceeasi camera cu el si l-a luat somnul
.
Despre marsupiu... ce sa spun, a cumparat sotul unul asa de frumos si de calitate insa se pare ca l-a luat pe masura lui pentru ca mie imi vine copilul undeva sub sani iar funduletul este jos de tot. In schimb sta tocmai bine la tac-su! Am incercat sa-i mai strang curelusele dar degeaba e tot mare! Voi mai cumpara unul, de data asta ma duc eu sa-l cumpar! Stiu ca in cele care au protectie pentru gatul si capul copilului se pot pune si bebei foarte mici!
Rebiana, mami fericita de
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
Poze, Varsta lui Luca
cria_bv spune:
Si eu vreau sa stiu cum se sterg poze din album ca nu am gasit nimic.
Eu completare ii dau Nan ca tot asta primea si in maternitate si o asistenta mi-a spus ca nu constipa si nu prea provoaca colici da noi tot am avut colici.
Elena nu am mai patit sa fie vanat in colturile gurii da noi ne mai invinetim toata fata cand plangem.
Cria
de Vlad 28 Aprilie 2007
Poze