Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (6)
Raspunsuri - Pagina 28
Elena.2006 spune:
Roxanici,referitor la listuta, vreau sa completez de fapt cu nastere la 39 saptamini, bb 51 cm.Si la data nastere mamici, la mine: 13.05.1979.
Mama lui Adrian(10.03.2007)
roxanici spune:
Dallina, bravo mami ca s-a facut bine Ralucuta si mai e si in grafic cu greutatea. Sa nu mai ajungeti la ace niciodata.
Adina, am trimis un PM sa imi zici daca ai primit au ba.
Io, iar cu de la mine putere am facut un album pe webshots care se cheama: Poze multe cu albinute si bondari.
Va rog sa puneti acolo toate pozele pe care le doriti voi sa le impartasiti cu noi, iar in albumele de 1 luna, 2 luni, 3 luni, etc sa puneti doar cate 1 poza relevanta ptr bebelusul vostru in luna respectiva.
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
ghibuadina spune:
ROXANICI...AM PRIMIT MESAJUL.ASTEPT PASII.
MULTUMESC ANTICIPAT!
ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-
Elena.2006 spune:
Roxanici
ti-am trimis un PM.Astept un raspuns cand se poate.
[hia
Mama lui Adrian(10.03.2007)
Rebiana27 spune:
Ela, la 4 luni se face Infanrix cu 5 valente (penta), iar la 6 luni se repeta cel de la 2 luni, care are 6 valente.
Ralualexandrei, felicitari pentru Robert!!!
Rebiana, mami fericita de
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
Poze, Varsta lui Luca
dallina spune:
Roxanici
Am pus un filmulet la semnatura sa vedeti cum se manifesta Uca cand ii este somn si vrea "didi" adica suzeta.
Si ai vostri fac la fel?![]()
Rebiana27 spune:
Si Luca isi intoarce capul dintr-o parte in alta, culcat fiind, atunci cand nu mai vrea sa manance. Noaptea acest lucru e dublat si de faptul ca-si strange buzele de nu mai poate intra nimic in guritza. Si mi se intampla ca, de oboseala, sa-mi scape tetina biberonului din guritza lui... si atat imi trebuie ca se intampla fenomenul de care va spuneam.
Cria, temperatura este cea de peste 38 de grade.
Rebiana, mami fericita de
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
Poze, Varsta lui Luca
ioanaradu spune:
dallina f dulcica uca. tu ai pus-o asa pe o parte sau s-a intors ea? ca matei se intoarce pe o parte si apoi il apuca jalea ca nu mai poate reveni pe spate.
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze botez - 20 mai