Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (6)
Raspunsuri - Pagina 27
Amma23 spune:
Io ziceam sa punem cate o poza fiecare in albumele alea de o luna, doua, trei...zic eu ca e mai fain, asa suntem toti la un loc.
Daca punem fiecare mai multe o sa se faca harababura, nici nu mai stii care a cui e.
Daca vreti sa puneti mai multe poze e mai bine sa-si faca fiecare album cu userul asta ...ce spuneti?
Ama si Lucas 12 Martie 2007
gabi78 spune:
fata aspra eu i-am dat cu Fluocinolon. Doctora mi-a sous ca e posibil sa se albeasca dar eu nu am observat asa ceva. In schimb i s-a innmuiat ca sa zic asa pielea f repede.
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
Tudor luna de luna
elpower spune:
...Gabi..., si bulina mea se sperie, treaza si atenta fiind, de stranut, tusit si orice alt zgomot brusc si tare la care nu se asteapta. Hi, hi, hi! Si eu care credeam ca numai noi suntem asa sperioase!
...Amma..., ai dreptate! Ma duc sa sterg si sa las doar o pozica. User-ul meu pe webshot e the_elpower.
Ela, mamica de Thea-Ioana - 26 martie 2007
roxanici spune:
Amma, si io la fel ma gandisem la inceput o poza pe luna de la fiecare. Cred ca tb sa facem totusi si un album "de-a valma" sa puna fiecare cate poze vrea.
Sa nu ne certati prea tare fetelor...noi vrem doar sa ne organizam.![]()
Ela, acu am vazut o poza mai relevanta ....iti seamana Thea foarte bine.
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
ralualexandrei spune:
De speriat se sperie si Edutzu meu insa cred ca e ceva normal,ei inca nu s-au acomodat cu toate zgomotele acestei lumi,in burtica era ceva mai liniste decat aici.
Mulumesc pt felicitari o sa i le arat si lui Robert sa vada ca ma mandresc cu el chiar daca nu trambitez asta pe cat ar vrea el
.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
roxanici spune:
Eliana, faine body-uri ai facut la baieti Grija mare mare cand ii imbraci ca daca ai gresit.... bulversezi o lume intreaga 
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
cria_bv spune:
Nu stiu ce are al meu a mancat la 11 si de atunci nu mai vrea deloc, ma sperie.
Scuze pt poze o sa sterg.
Cria
de Vlad 28 Aprilie 2007
ghibuadina spune:
ROXANICI, pe webshots vreau sa le pun, si , te rog, explica asa,''ca la prosti''
LORADIN ai dreptate, eu i-am raspuns CRIEI la intrebarea cu temperatura.Deci CRIA, citeste mai atent fata draga.Nu e temperatura, insa eu stiam ca se scad 2 puncte, nu 5.In fine nu vreau sa intru in polemici cu voi.
ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-
dallina spune:
Buna fetele,
vin si eu cu vesti mai bune.Am terminat injectiile si am fost ieri la control si suntem bine.Mai avem mucisori dar a trecut rosu in gat si tusa.Desi a fost bolnavioara a luat in greutate 180g de joi pana marti, lucru care m-a mai linistit.De racit m-am tot gandit cum de a racit si tot nu am ajuns la o concluzie.Poate din cauza ca ii faceam baita in baie si apoi asa uda o mutam in camera unde ii puneam scutecul si o imbracam si din cauza diferentei de temperatura sau poate din cauza ca soacra mea nu a putut sa se abtina,ce sa spun,si a venit la noi,spune ea,un pic racita, desi cand a plecat eu am auzit-o tusind si stranutand sau o fi din cauza ca nu reusesc sa o tin cu patura pe ea si nici cu pantaloni fiindca reuseste sa ii dea jos.Eu si cu sotu ii zicem micuta Houdini fiindca inca din maternitate ne-a pus pe ganduri cu micile ei scamatorii:uite snurul rosu de la mana, nu-i mai snuru rosu(l-am gasit acasa in bluzita cand am spalat-o), uite pantaloni pe mine, uite-i ca-s jos, uite-ma in patut de-a lungu hop de-a latu sau cu capul in partea cealalta.ce mai am o minune de copil care se simte bine numai cum vrea ea, poarta numai salopete si body-uri si doarme pe unde apuca.![]()
Dallina mamica implinita a lui Raluca Ileana 27.04.07
Uca albinutza mea
Varsta Ralucai